עידכונים צהריים/ערב - יום 51 - ה- 21.10

nudenick1

New member
לא ראיתי שום דמות מתקרבת

שי ורנין ישבו ליד השולחן ושיפרה הצטרפה גם. התמונה נפסקה אבל הסאונד המשיך עוד זמן קצר. בזמן הזה לא נשמעו שום קולות אחרים מלבד השלישיה. הדבר המיוחד, שניה לפני שהסאונד ירד זה ששי הזכיר שם של מישהי שמתחיל ב"א" - לא זאת מבית הנשיא
- שאינה מדיירי בית האח הגדול. בתחושה שלי - תקלה טכנית של קשת ולא מעבר לזה. אבל אולי בכל זאת היה שם משהו. נחכה לשעה 9 בערב (וזה כבר כנראה תרגיל של ההפקה להגדלת רייטניג).

שניני24

New member
מה נסגר עם הצנזורה הזאת?!!

עכשיו כתוב השידור מופסק זמנית. מה הולך.?!! זה כבר כמה שעות ככה נכון??

nhous

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמישהו יודע למה הופסק השידור

לכל כך הרבה זמן?

שונית 7

New member
באתר קשת כתוב

שאת הסיבה להפסקת השידור + תוצאות ההצבעה נדע בערב.. אז סביר להניח שיש סיבה רצינית ..בכל מקרה בונים כרגע רייטינג ומתח :- לקראת הערב
אני מקווה שזה קשור לסוגית הסיגריות ....שי בכלל לא מעשן וגם שיפרה לא ממש ..אז מאיפה יש להם סיגריות???? ואם יש בבית הם אמורים להתחלק בהם שווה בשווה ותאמינו לי שכמעשנת כבדה( שניסתה והצליחה להפסיק לתקופות ארוכות מספר פעמים) אני יודעת שהם ממש סובלים.. חוץ מזה אני מקווה שזה גם קשור לזה שאדון שי שטרית קרא לתושבי אשקלון לא להצביע ליוסי כי הוא זבל של בן אדם ואין סיבה להפגין כלפיו נאמנות עירונית.. אז לכל אוהבי שי שיפרה והשאר .אין בעיה זכותכם ..אני לפחות את שיפרה וצבר חיבבתי עד לא מזמן..אבל יש הבדל בין להיות בן אדם פשוט ובין להיות רשע ולפי דעתי האולי א כל כך חשובה ..הרשע עבר פה כל גבול ..אפילו אם זה רק משחק כמו שחלק אומרים!!!

מה באמת קרה באח הגדול מי הלך מכות

ומדוע ערוץ 2 בחוצפתו מצנזר כמו במשטר איראני את השידור אז יש לשי יותר סיגריות זו סיבה לקנא בו?

l סיו l

New member
פשוט חוצפנים,כמה זמן כבר נפסל לשידור,כמה?!

בטרח קרתה איזושהי תקרית שהם רוצים להשאיר להלילה,או תקלה,או שהם מדברים עם הדיריים על משהו שאנחנו לא יכולים לשמוע,אבל זאת ממש חוצפה,בשביל מה יש ערוץ LIVE אם מצנזרים כל דבר בזמן האחרון לעזעזל |=

ססססיייייייייייווווווווווווווווווווו

התגעגעתי, כפרה !! ברוכה הבאה. ולמי שלא מכיר: סיון , מעמודי התווך שך פורום "השרדות"

rinatt1

New member
מה עם השידור מישהו יודע משהו??? אוףףף איתם../images/Emo46.gif

rinatt1

New member
נראה לי סתם, לגרום לנו למתח לפני התוכנית../images/Emo123.gif

הכל שיהיה רייטנג לתוכנית... הם ממש מגזימים. בסוף כולנו נתייאש מהתוכנית ונפרוש... אולי באמת צריך להחרים את התוכנית היום בערב (קצת, קשה כי אני מכורה,
) מה דעתכם?? חרם??

בידיוק הכל מתוכנן ע"י ההפקה

לפי מידע שיש לי, לא היתה אלימות. מאחר וצאת החג ובהפקה חוששים מאוד מירידת רייטינג החליטו להקדים את כניסת הדייר הנוסף ולהדליף לשיפרה על מנת שתהיה סיבה מספקת למתח בבית והורדת השידור ובכך סקרנות הצופים תעלה ובאותה מידה של הרייטינג. הכל קונספירצית ההפקה

Jones

New member
שי ושפרה מפחדים,

שי ושפרה מפחדים, מרוב פחד, כל הגועל, השנאה והכיעור יוצאים. שי ושפרה יודעים שאחד מהם עוזב הערב את הוילה, לכן הם לא בוחלים בשום אמצעי - וכל מהלך כשר. שי ממשיך לשחק אותה "קול" - הולך בבית כמו טווס נפוח, שורק ושר (ממש business as usual על אף שהוא מתפוצץ מבפנים), מפיץ רעל בכל הזדמנות אפשרית, בכל שיחה אפשרית יתפס לאיזו קטנה ("שמעתם איך הוא אמר ש..." / "זה בדיוק כמו שפעם היא אמרה ש..." / "שמעתי שהוא אמר שהיא אמרה ש....") וימשיך לזרוע שנאה. שפרה, כהרגלה, אוכלת - וכך מטביעה את יגונה (ואומרת שהיא "רוצה לעזוב אם הוילה אם הצופים רוצים להמשיך לראות את יוסי" כי היא כבר כנראה הבינה שהיא המודחת) לשמחתי, בובליל אדיש לרעל (אולי עינב פחות, כי יש לה קריזות) שחבורת הזבל מפיצים.

clearer

New member
מרוטר.נט

מי יודע אם זה נכון: לפני כשעתיים הופסק השידור מבית "האח הגדול". הסיבה: ריב רציני על סיגריות שהתדרדר לאלימות פיזית. (הדיירים הפסידו במשימה השבועית, ולא קנו השבוע סיגריות) בינתיים ממשיכה להופיע שקופית של "נפסל לשידור". בכל אופן, היום בשעה 21:00 בערוץ 2 יש את התוכנית המרכזית, אז אולי שם יספרו ויראו מה קרה.

Jones

New member
אני לא אתפלא אם קשת בעצמה ממציאה דברים

העיקר כדי לעורר את הקהל...

xuphv

New member
הפרטים ליצירת קשר עם קשת

הפרטים ליצירת קשר עם קשת מכתבים- ניתן לשלוח ל"קשת" ראול ולנברג 12 רמת החייל ת.ד. 58151 תל אביב 61580 פקס - ניתן לשלוח ל: 03-7676007 טלפון- 03-7676000 קופרמן הפקות בע"מ טלפון: 03-6447675, פקס: 03-6445526 ראול ולנברג 12 רמת החיל תל אביב http://kuperman.tv/contact.php להפציץ את ההפקה בתלונות דרך האתר ומיילים

למעלה