צהריים טובים

ליאורי13

New member
נכון, אבל היא חייבת הייתה לנסות כדי לא להרגיש

החמצה אם היא תעוף-לפחות ניסתה

ליז לא אמרה בתעודת זהות שלה

שהיא בחיים לא תרדוף אחרי גברים... ושהם יבואו אליה ושהם צריכים להתאמץ וידה ידה ידה.... ותראו איך היא מתפתלת פה להגיד לו שהיא רוצה אותו.... כולה בפיתוליישן.... ובמבוכה הסטרית... ואיתן.... איתן קול!!! הוא מגיב בכזאת קוליות מעצבנת.... מה שגורם לה עוד יותר להתפתל!!! קטעים

noaxxx

New member
בדיוק בגלל שהיא בחיים לא רודפת, היא מתפתלת

עכשיו

ועל זה אני אומר...

never say never כי היא דיברה בכזה ביטחון של ביצ' בתעודת הזהות.... והנה יצא כל האוויר מהבלון....

ליז מרגישה פספוס

אומרת שקשה לה לנסח את עצמה. יאו יא רבאק דברי כבר. ממשיכה לצחקק ממבוכה. היא אומרת לו שאם כן.. שאם איתן מעוניין.. אז היא כן רוצה את הצ'אנס להכיר אותו. אם בכלל יש אופציה כזו. איתן מאוד מעריך את הכנות והישירות והוא יהיה איתה כן גם. חושב שזה מקסים הוידוי של ליז. ליז אומרת שהיא מעולם לא התחילה עם בחור.

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif יש מצב, שנתקשר להפקה? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

24שעות1

New member
Klayhamn - הצחקת אותי חחחחחחחחחח

אומרים אחרת: יש ביטוי חדש התהליכים שהיא עוברת

המשך

איתן מרגיש שכרגע יש לו אחת יותר מדי. במילים אחרות הוא דוחה אותה בעדינות. הוא שמח שהיא בכל זאת אמרה לו מה היא מרגישה.

איתן לא יודע להסתדר עם שתיים?!

דווקא נראה שהוא מסתדר לא רע.... הוא פשוט לא בעניין של ליז... אחרת הוא היה יודע להסתדר גם עם שלוש

גם כשהיו 3

לא היה נראה שהוא מסתדר עם זה. בהתחלה זה אולי מגניב, אבל ראו שהוא לא מסתדר. ובלי קשר,יש מצב שהוא כבר לא מעוניין בליז.. נכון. אבל אני גם לא רואה אותו מפתח משהו אינטימי עם בנות אחרות שם.

למעלה