שירשור שבת בבוקר, בוקר טוב
האם נידמה

רינתי77

Active member
בטח! תכנית הריאליטי מספר 1!!!

אין מה להשוות אותה לביזיון של 24/7...

בוקר טוב, סמסו לטוב שבוילה סמסו רק 3 כדיי

שאורטל תיקח את המיליון, רק לה מגיע הזכייה .

poseidon111

Active member
אני דווקא יכול להתחבר למה שנאמר בקשר לזה

שיתכן שגב הוא גיי.זה גם מסביר למה התחבר דווקא לקרן,שנראית כגבר שעבר ניתוח מין מוצלח. אבל מה זה אומר על הזוגיות "המופלאה" שלהם. ומה זה אומר על חכמתה המופלאה של קרן שלא מבחינה? שאלות שיתבררו בהמשך כנראה.

Balbala33

New member
איזה שעמום בוילה ../images/Emo199.gif

זה הזיכרון הקצר שלי או שזה יום לפני הגמר הכי משעמם שנראה אי פעם בתכנית ריאליטי?

efrat800010

New member
זה בעצם

הריאליטי הכי משעמם בתולדות הריאליטי לא רק היום ספציפית...

Balbala33

New member
יש בזה משהו ../images/Emo3.gif

אז יאללה רק שייגמר כבר בניצחון של אורטל או של קרן וגב. יודעים מה? אפילו של ליהי .או במילים אחרות רק לא של דניאל ואיתן ...

efrat800010

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gifעוד קצת יותר מיממה וזהו

מישהו ייצא משם זוכה ועם מיליון שקלים או חצי מיליון שקלים מקווה שזאת תהיה אורטל שהכי ראויה לפרס מכל הבחינות מישהו יודע אם עוד מתמודד בתוכנית ריאליטי בארץ אי פעם לא הועמד ע"י הקהל אף פעם? כמה אוהבים אותה ובצדק!!!

SHELGIA21

New member
לכל אוהבי אורטל היכונו לאכזבה../images/Emo7.gif לצערי אין לה

סיכוי לזכות א) ההפקה ממש ממש לא לטובתה ב)הם יעדיפו זוג כמנצח כדי לתת חשק לעונה הבאה שאנשים יגיעו להשתתף בתכנית בתקווה שימצאו זוגיות ג) והכי חשוב אל תשכחו שהיא מתמודדת יחידה והסמסים שהזוגות מקבלים הם משני הצדדים אוהדי הבת מצד אחד וסמסים נוספים מאוהדי הבן חבל זכך אבל זו המציאות ואם זה יהיה שונה אני אשמח מאד עבורה בכל אופן אורן לא טוב לה נקווה שתצא החוצה תקבל גם עבודה ופרנסה טובה וגם זוגיות.

efrat800010

New member
../images/Emo24.gifשלגיה למה הפסימיות הזאת?

היי תתעודדי אורטל הראתה לאורך כל העונה איך צריך להתנהג והוכיחה כמה היא טובה,כנה,מעניינת ומלאה בעדנה וחן הקהל כל שבוע הלך איתה והשאיר אותה תחשבי כמה אהבה יש כלפיה בחוץ? כולן אבל כולן!!! הועמדו שם להדחה ואני בטוחה שאם ההפקה לא היתה מייפה ועורכת את קרן כפי שערכה אלא מציגה אותה באמת העירומה שלה היא היתה ממשיכה לעמוד להדחה עוד כמה פעמים אני יודעת ועוד רבים יודעים שההפקה לא בעד אורטל מעלימים אותה המון והיא לא קיבלה אף פרביליגיה שם אין תמונה שלה באתר יחד עם קרן ודניאל ששורצות בעמוד הראשי תחת הכותרת "למי תתנו את המיליון" ועוד המון דוגמאות אבל- !!! אני בטוחה שהמון המון אנשים הצביעו לה קולות כפולים מבדרך כלל אני אצביע לה מחר כפול 10 ממה שאני מצביעה כל שבוע(ב 3 ההדחות האחרונות הצבעתי לה ב 20 ש"ח ומחר בגמר- אצביע ב 200 ש"ח) אל תתייחסי לנתונים שמביאים ברשת בבקשה!!! זה לא אמין!!!! תהיי אופטימית ותראי שהטוב ינצח - אורטל חייבת לזכות!

SHELGIA21

New member
|../images/Emo249.gif../images/Emo13.gif לא בוטחת ביושר של ההפקה../images/Emo46.gif

Ninaz

New member
האם אתם רוצים לתת חצי מליון שקלים לבחור ש

עלול להשתמש בכסף לקניית סמים ????????????????????????????????? לתת לו כסף גדול בר השגה זו טיפשות. ראינו שהוא לא ממש נגמל התפרצויות הזעם שלו והדכאונות שלו יותר מידי שקופים.

efrat800010

New member
../images/Emo70.gifבלי קשר לסמים הוא פשוט

שחקן ממדרגה ראשונה א. הוא לא עבר כמו כולם 3 חוד' שם ב. הוא הגיע מראש כאחד ש"היה אמור לזכות בתוכנית ריאליטי אחרת" ג. הוא צבר לעצמו מעריצות וזה עדיין טרי מאז סיום השרדות(בא בפור) ד. הוא פועל אך ורק אסטרטגית ולא תורם לדינמיקה או לבית משהו ה. יש ראויים ממנו(או ראויה- אורטל!!!) לזכייה

רעי לב, הבחור ניגמל, עיזבו אותו בשקט

רוצים בכיף להחזיר אותו לסמים? מה איכפת לכם אם הוא שחקן? והדביל איתן לא שחקן? ומשווקת ההימורים לא שחקנית? כולם שחקים, זה התוכנית היא משחק אחד גדול.

adiyon2

New member
ולברמנית שמוכרת אלכוהול לנהגים שעושים תאונות

בכביש והורגים אנשים אתם רוצים לתת מיליון. נשמע הזוי, גם לי נשמע הזוי שבכל רגע מזכירים שדניאל משווקת הימורים. נו, באמת!

למעלה