שירשור שבת בבוקר, בוקר טוב
האם נידמה

אני רק רוצה להגיד לגבי זה../images/Emo41.gif

שהשבוע הצלחתי לשכנע 4 בנות שמסתמכות על שידורי ערוץ 10, שקרן היא לא המאמי שהן חשבו. מעבר לכך, הן היו בשוק מהסרטונים שהראתי להן. עם עובדות אי אפשר להתווכח.

Ninaz

New member
../images/Emo24.gifוואיי תודה אפרת -זה רק מראה את הפרצוף

האמיתי של הקרנפה

האספנית

New member
יו, קרן מתעלה?! על מה?

דניאל לא עשתה לקרן כלום. דניאל לא החרימה את קרן. אם קרן החליטה לשאול את דניאל שהצטננה , לשלומה, אז יופי. אבל זה לא התעלות. יש לקרן עוד הרבה להשתפר. יש לה גם הרבה ללמוד מאחרים וגם מדניאל !!!

חברים יקרים יש לי שאלה ../images/Emo13.gif

יכול להיות שהיא כבר נשאלה כאן ולא פעם אחת אז סליחה מראש - איך גב החזיק מעמד בהישרדות בלי סיגריות, כי נראה לי שהוא ממש מכור לניקוטין?

ela501

New member
הוא אמר שהיה לו קשה אבל ניתק את עצמו מהצורך

עד מועצת השבט האחרונה שלאחריה דרש לקבל מהר סיגריה

dindan84

New member
תקשיבו טוב לגב-איש הערכים מוזיל את יום הזכרון

פשוט בושב איך מתגאה בעצמו וקרן הטפשה במקום להשתיק אותו מצחקקת - זוג ריקני

anonimit75

New member
לא נסחפת קצת?! גב היה בן 11

בכיתה ה כשזה קרה...הילד היה שובב.. נו באמת...אלוהים אדירים ,כמה שיפוטיות והגזמה...מה , לא עשית שטויות כשהיית ילדה? אפשר לחשוב כבר מה עשה....

dindan84

New member
כולנו עשינו שטויות אבל לא מתגאים בהן בבגרותנו

התגובה של קרן המטופשת מרגיזה אף יותר מהסיפור שלו

anonimit75

New member
אין פה מה להתגאות אות להתבייש

זה משהו שעשה כילד שובב ולא מעבר לזה, אני עשיתי הרבה שטויות שאני לא מתביישת לספר ...זה מצחיק איך שכילדים יש לנו אומץ לעשות דברים שלא היינו מעיזים לעשות בבגרותינו...אין פה מה להתבייש..זה לא שהוא יעשה את זה היום. וקרן, צחקה ואמרה לו שזה לא יפה...מה את רוצה שהיא תעשה ? די כבר עם ההתייפיפויות האלה, תפסיקו להתפס על כל דבר קטן ושטותי ולעשות מזה סיפור

puma141

New member
גב חייל קרבי!אבל שמעתי באמת-ש

כשהוא היה תינוק, הוא פלט לאמא שלו על חולצה חדשה!! הזדעזעתי! ממש בושה ולא מגיע לו המיליון! לא חשוב שהיה קרבי, לא חשוב שהיה גיבור גדול שהוציא את עצמו בכוחות עצמו מתהום אפלה- עזבו הכל! הוא פלט על חולצה חדשה של אמא שלו, כשהיה תינוק! חצוף כזה. לא האמנתי כשקראתי את זה.חולצה חדשה אתם קולטים? עלתה אולי...20 ש"ח. שיתבייש!:)

למעלה