שירשור שבת בבוקר, בוקר טוב
האם נידמה

Ninaz

New member
הבהרה פעם אחת ולתמיד בקשר לעיסוק של דניאל !

לאבא שלה יש אתר למשחקי בינגו (כולה בינגו ) המשחק חוקי בהמון ארצות למעט ישראל וארה"ב המוני אנשים משחקים ברשת. דניאל משווקת פרסום לאתר . לא מעודדת הימורים לא מהמרת סה"כ מנסה להשיג פרסומות לאתר. ועל זה יש לה עמלה . היא בעצם בהגדרה סוכנת פרסום .... מכאן עד מהמרת ומעודדת הימורים המרחק ענק. אגב, אני מכירה כמה מעשירי ישראל שעשו הרבה כסף מאתרי הימורים (ולא מבינגו.) אלא פוקר, רולטה וגלגלי מזל....

adiyon2

New member
כתבתי בציניות

ממש לא מעניין אותי מה הן עושות מחוץ לתוכנית. השיפוט שלי בכל אופן, הוא אך ורק על מה ואיך הן מתנהגות בתוכנית. זה נכתב בציניות כי כבר נמאס שבכל פעם שכותבים דניאל חייב להתלוות לזה הימורים. נו באמת.

sivan1237

New member
היא נותנת יד לאתר הזה

היא חלק מהתעשייה הזאת.. אני בתור אחת עם ערכים מעדיפה לא לעבוד בכלל מאשר לגרום לאלפי אנשים לאבד פרנסתם.. לא סתם זה לא חוקי בארץ..השבוע נודע שמישהו רצח את הוריו בגלל הימורים.. זה כמו סמים מה לא ברור?

adiyon2

New member
אנשים מתמכרים להרבה דברים שיכולים להרוג אותם

או לגרום לפשיטת רגל: כמו מכירת אלכוהול, סיגריות מסעדות גאנקפוד. אז נאסור את הכל? איפה פה הגבול? כל דבר שהוא מעבר למידה הוא לא טוב. אם אדם משחק במשחק מזל כלשהו במידה, הוא לא מתמכר, אם אדם מעשן מדי פעם הוא לא מכור. הבעיה היא שלקחתם עיסוק לגיטימי כמו שיווק של משחקי מזל והפכתם את כל מי שמשחק בו למכור. אני אתן דוגמא: משחקי זינגה למיניהם (פארמוויל), אין ספק שזה לא שלילי, נכון? אבל מה קורה שאדם לא מפסיק לעבוד ובמקום לעבוד הוא משחק כל היום? לא אוכל, לא מתרחץ, כל היום במשחק, האם זה לא התמכרות? אז בבקשה רדו מהשטות שהיא מוכרת הימורים. הימורים במידה הם לא דבר רע כמו לגרד כרטיס מפעל הפיס וכו'

puma141

New member
זה לא רק בינגו!היא אמרה "הימורים".לא בינגו, ו

וזה לא חוקי בארץ. היא גם רוצה ללמוד ניהול קזינו. קזינו יקירתי-הוא בוודאות!!לא בינגו:) קזינו אלו הימורים. בענק!

האספנית

New member
פומה - לא נכון!

דניאל אמרה שהיא רוצה ללמוד ניהול מלון ומינהל עסקים. היא לא הזכירה את המילה קזינו. למה סתם להמציא וללכלך?!

הוא גם לא עשה כלום. לא כלים, לא כביסה לא

ניקיון, לא בישול כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חודש וחצי. פרזיט.

Ninaz

New member
גב מאוד תחרותי והפסד בשבילו זה סוף העולם לכן

הוא משחק ברגשו של קרן הכל כדי להשיג חצי מליון הוא גם בטלן ורוצה להשיג את הכסף כדי להמשיך להתבטל הפחד שלי שהוא יפול שוב לתהום וישרוץ בתחתית של החיים

שלום172

New member
קרן מתעלה על הכל שאלה על הבוקר את דניאל

מה שלומך? איך את מרגישה? וכשדניאל השיבה לה משהו בנוסח לא משהו קרן הציעה לה לקחת לימון ודבש קרן מדהימה מקסימה ומיוחדת ובעיניי רבים הכי ראוייה לנצח

על מה יש לה להתעלות?

על זה שהיא נכנסה עם גבר שרוצה אישה אחרת למיטה? על זה שהיא כעסה על דניאל בגלל שדניאל אמרה לה את האמת , שהיא לא בטוחה שהן תהיינה חברות בגלל המורכבות של היחסים ביניהן? קרן צריכה ללמוד להתנהג מול אנשים ורק אחכ להשתתף בתוכנית ריאלטי.

sivan1237

New member
המשפט הזה מרתיח אותי כל הזמן מחדש

על זה שהיא נכנסה עם גבר שרוצה אישה אחרת למיטה? ומשום מה הוא מגיע רק ממך.. פויה קרן פויה..

adiyon2

New member
הוא לא מגיע רק מצליל

שופטים פה את איתן על שענה תשובה כנה, אבל שוכחים את קרן בסיפור. צליל כמו עוד אנשים כמוה תומכים באיתן ודניאל, ויש לנו תחושה שאתם שוכחים שאיתן רצה לצאת עם דניאל לדייט וקרן נדחפה, היא זו שיש יותר מסבירות גבוהה שכנעה אותו לשכב איתה, למרות שידעה שיש לו יותר עם דניאל. אם הוא לא היה עונה אמת היו אומרים שהוא צבוע ושקרן. קרן שכבה עם גבר שרוצה אישה אחרת, שתתמודד עם ההשלכות של זה. וכן, פויוה קרן פויה...

sivan1237

New member
מה זה קשור?

הבן אדם שכב איתה מרצונו.נקודה. איך היא אשמה בזה? באותה תקופה זה ממש לא היה ברור שהוא בחר בדניאל..וקרן לא שמעה דברים שאמר בחדרי חדרים.חשבה שעדיין יש לה סיכוי..ושכולם בבית באו אליה בתלונות שהיא לא נפתחת מספיק היא עשתה צעד נואש שקורה לאלפי בנות (גם לי) בתקווה שמשהו ישתנה ביחס שלו אליה

adiyon2

New member
את רואה את ההתנהלות שלה, היא לא מוותרת ולא

מתפשרת. איתן הוא גבר, שאישה שכנראה הוא נמשך אליה קצת רוצה אותו, הריחוק מהבית ומיחסי מין לתקופה של חודש וחצי עשתה את שלה. למה להאשים רק אותו. בנוסף, כנראה ההפקה לחצה עליו לנהל רומן עם מס' נשים. האשמה היא שווה, שניהם יוצאים רע מהסיטואציה. קרן יוצאת רע כי שכבה עם גבר שרוצה מישהי אחרת, איתן יוצא רע כי שכב עם אישה בזמן שרצה אישה אחרת כי הוא במשחק שזה מה שמצופה ממנו (אילוצים). איתן יצא מהדייט הבין שדניאל עדיפה על קרן, ומכאן הכל היסטוריה השיפוט כאן הוא לא יחסי המין, אלא הסיבה שהם נעשו, ובעיני זה בזוי מאוד. את רוצה לומר לי שקרן תמימה? היא מספיק מנוסה בחיי הבילויים בשביל לדעת שגבר שרוצה אישה אחרת, לא ישתכנע לעזוב אותה אם תעשי איתו סקס. היא הציעה והוא לקח. קרן בסה"כ חשבה שכך תוכל להשוות את מצבה לזה של דניאל. בזוי בעיני.

sivan1237

New member
סורי אבל אז באמת לא היה ברור שהוא נעול על דני

גם לא לנו כצופים אז בטח לא לקרן.. זה לא שהיא שכבה איתו היום אחרי שהם הצהירו על זה, אז הם אפילו לא היו מתנשקים ליד כולם (דניאל ואיתן.) מעבר לזה שלשכב עם בחורה (לא משנה מאיזה סיבה) ואחכ להתעלם ממנה 3 ימים!!! זה מכוער ובזוי..לא ברור ל איך בנות נותנות לזה כן לגיטמציה. זה הדבר הכי משפיל שאפשר לעשות לבחורה

adiyon2

New member
לי יותר לא ברור איך בנות עושות סקס עם גבר

שרוצה אחרת. היא ידעה את זה , איילת סיפרה לה, היא ידעה שהוא מתקדם עם דניאל ואיתה פחות (מטאפורת הקירות המפורסמת). אף אחד לא אומר שאיתן יצא צדיק, הוא אשם באותה מידה. בעיני אישה שמוכרת את גופה למטרת התקדמות במשחק, היא בזויה בעיני. היא צריכה להתמודד קודם כל עם עצמה, אבל קרן כמו קרן אוהבת להיות קורבן, ראינו ואנו רואים זאת כל הזמן. אתי אשמה בהכל, דניאל ואיתן אשמים שהיא מתבודדת עם גב. אדם צריך להיות מספיק הגיוני ולהסתכל על עצמו לפני שהוא שופו אחרים.

ela501

New member
צהריים טובים לכולם! ולקרן ה-../images/Emo47.gif שתזכה ב-

efrat800010

New member
../images/Emo243.gif7 סרטונים ../images/Emo202.gifמי זאת קרן האמיתית:

קרן ליהי ואתי מרכלות: http://dor.walla.co.il/?w=//1845628/@vod קרן ודניאל מלכלכות על אורטל: http://dor.walla.co.il/?w=//1845506/@vod קרן ואתי עושות לינ'ץ לליז http://dor.walla.co.il/?w=//1845178/@vod התיכנון האסטרטגי הגדול של העונה של קרן אתי וליהי בחדר הארונות איך להגיע לגמר- ליהי תיצמד לבן,קרן תיצמד לאיתן ואתי תזכה בזכות הקהל http://dor.walla.co.il/?w=//1844464/@vod

למעלה