2 תמונות עם חברים..

LovE BuSTeD

New member
מה יפה בה??

לא בשביל משהו אבל היא לא נראת טוב בכלל! הוא יותר מידי יפה בשביל להיות איתה גרררררררררר

m i c k e y 15

New member
חח צודקת..היא בכלל בכלל לא יפה!!!

והוא באמת יותר מדי יפה..אם כבר יש לו מישהי שתהיה יפה לפחות! אחת שמתאימה לו..חח

bar jones

New member
עניין של טעם, לדעתי האי נראית טוב.

ייש לה המון חן, לא מךכת יופי או משו, אבל מתוקה כזאת. אם אתן חושבות שלא, זה גם בסדר, למרות שאני בטוחה שהעובדה שהיא באותה תמונה עם דאגי שהיד של דאגי על ה*** שלה גם קצת גורמת לה להראות פחות טוב בעינכן
אבל זה אני מבינה, גם אני אל אוהבת שדנדן עם אחרות :)

m i c k e y 15

New member
מי זאתתתתתת?????

לא לא לא לא לא אא אומיגאדד אני לא יכולה לראות תתמונה הזאתייייי איך הוא מחזיק אותההה אהאאאאאא
פליס אלוהים היא לא חברה של דאגייי

sap sapir

New member
מי זאת הבהמה הזאת????

תראו איך הוא נוגע לה בתחת!!! ואיך הם מחזיקים ידיים!!! שונאת אותהההההההההההההההההה

m i c k e y 15

New member
גמנייייייייייייייייייי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני ממש עצובהה אוףףף שיגע לי בתחתת חח ושיחזיק איתי ידייםםםםם!!! אני רוצה את דאגיי שליייי

shakedy69

New member
מה זה?????

א.היא שמנה ב.היא לא ניראת טוב ג. היא ניראת כמו אמא שלו (?!) ד. זה דאגי אסור לה!!!!!! ה. יש לו יד קטנה מידי בשביל התחת שלה...היד שלו מתלבשת בדיוק על התחת שלי חחחחחח ו. מי זאת בכלל?!?ולמה היא נוגעת בווווווו איףףף עצביםםםם אההה ואין לו טעם משו אם הם ביחד (אבל הם לא אני מאמינה...)

Bleed for Me

New member
אתן מודעות לעובדה ש...

גם ידידים מתחבקים,ומריצים קטעים ביחד..זה שראיתן תמונה כזאת זה עדין לא אומר שהיא החברה שלו.. ב. הלכתן עם זה רחוק מידי,תרגיעו...גם אם היא החברה שלו SO WHAT?! אם הבנאדם מאושר תהיו שמחות בשבילו,אל תרדו על כל מה שזז אם אין לכם הוכחות..

m i c k e y 15

New member
אני יודעת שאני צריכה להיות

שמחה בשבילו...אבל לא רוצההה חחחח זה מעצבן אותי כזה..

למעלה