2 תמונות עם חברים..

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif צודקת.

גם אני למשל בטיול שנתי ישבתי בלילה מחובקת עם ידיד טוב שלי.. חחח רק אני והוא לבד. אהה והוא ניסה לנשק אותי. בעע. סתם חושב שאני נותנת-ואני לא! וגם במדורה שכבתי על מזרון ואחד הידידים שלי בא והניח לי ראש על הבטן וכמעט נרדמנו.. אז מה? ואפילו יש לי חבר [בטיול שנתי לא היה לי..] ידידים.

כן שניה

דקה גם אם ישימו פה תמונה של הקונפה ושל דאגי לי פוינטר האיש והחשיש מיתנשקים... גם תגידי גם יש ידידים שמיתנשקים!? גם אם ניראה תמונה שהם מיזדיינים גם תגידי גם ידידים מיזדיינים!? סליחה אם אני פוגעת פשוט אני בבאטרףףף פה!!!!!!!!!!

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif חחחחח אני פעם התנשקתי עם

ידיד.. נוו סתם כי ישבנו 3 בנים ו-4 בנות ושיחקנו אז יצא לי להתנשק עם אחד... אבל לא צרפתית. נווו ואולי הם יזיזים?? חחחחח

DesertRose7

New member
וגם אם כן..

אז?! זה מה שהוא רוצה לעשות ואני לא חושבת שהוא צריך מישהו שיעזור לו בהחלטות האלה.. במיוחד לא המעריצים

LovE BuSTeD

New member
חופשי אין לו טעם..!אם זה ככה..

בפומפה ארוכה לא הייתי נוגעת בה!

Bartal j

New member
מסכימה היא דומה לנעל והיא שמנה!

אפילו לחזה שלה אין פרופורציות אני מתערבת שהיא עשתה הגדלת חזה לא שזה עוזר לה כי היא עדיין נראית דוחה כמו איזו בימבו מתמלמדת חוץ מזה מה זו הטבעת הזאתי פור גאד סייק?! רואים שאין לה סגנון בגרוש.. אני מצפה מדאגי שיצא עם משהו מושלם יותר כאילו מישהי שתתאים לשלמות שלו לא אחת כמוהה חוץ מזה לא נראה לי שהם ביחד..

bar jones

New member
בלי להיות חצופה- גם שמנות יפות!!

זה ממש לא לעניין לקבוע אם בחורה יפה או לא לפי מספר הקילוגרמים שעליה.

m i c k e y 15

New member
אז.. מה רע כל כך בלהיות שטחיים זה

לא שרקקק חשוב המראה..זה פשוט משו שמושך..חח אתה לא תלך למישהי שנראית לך ממש מכוער וזה נכון? אלא אם כן תכיר ת'אופי שלה.. אני מודה אני שטחית חח מודה.. אולי ההיא חמודה והכל אבל היא מכוערת תחת..חח

bar jones

New member
שחר, לבחורה מותר לומר לא !!

אבל אם זה לא מפריע לה, שיהיה לה בכיף, אבל זה לא בדיוק שאפשר להאשים אותו. כל מגע מצריך הסכמה של שני הצדדים, ואם אין כזו.. כולנו יודעם מה זה אומר.

PunK RocK 1o1

New member
למה כולן כ"כ בטוחות שהם חברים?../images/Emo12.gif

סה"כ חיבק אותה! זה לא הופך אותם אוטומטית לחברים

למעלה