2 תמונות עם חברים..

sap sapir

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

sap sapir

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

m i c k e y 15

New member
או גאדדדדדדד WHY?????

למה למה למה למה למה ועוד הוא עם האישה הזאתייייי למה דאגיי אתה עושה את זה לעצמך?!?!?! דיי אני לא יכולה להסתכל אפילוו

שחר רוצה שאני יהרוג אותך!?

יחנוק אותך ישחט אותך!? תיראי איזה קונפה היא ואת אומרת לי יפה!? אני עוד שניה הורגת פה מישו!!!!!!!! תגידו אתם בטוחים שהיא חברה שלו!? ולא איזה בת דודה שלו? או גיסטו? אושאולי הם אחים!? מאומצאים? למהההההההההההההההה שחר אני יחנוק אותך!

bar jones

New member
אבל היא יפה וזו זכותה של שחר לחשוב

ככה, ליטל מותקית, בלי עצבים.

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif תודה

וכדאי להירגע קצת.. א- כי זה לא שווה את העצבים של אף אחד ב - כי אני מתחילה לפחד

בבקשה אני מנסה לא לחנוק פה אנשים...

אזזזזזזז דייייייייייייייייי פליז שהיא לא קשורה אליו והם לא חברים וזאת איזה סתם זנה שהם שכרו לילה אני יאמין אם זעאת חברה שלו רק אם אני יראה שהם מיתנשקים!!!!!!!!! אז אני יאמין שהקונפה חברה שלו!!!!!!!!1 כוס אמקקקקק איזה זונה היא!!!!!!!!!!1 כדי להםפ להיפרד כי אם לאאא אז אני מזה מרחמת על הזונה הזאת!!!!!!!! דיייייייייייייייייי אני הולכת לירצוח פה מישו!!!!!!!!!!!!!!! איזה מזל שדאגי לא לידי כי בטוח עכשיו היו מתחננים את ההלוויה שלו! ואת ההלוויה של הקונפה!!

DesertRose7

New member
זה ממש עצוב ו- מצחיק../images/Emo70.gif

עצוב- כי לטעמי זה באמת כבר עבר את גבול הטעם הטוב וזאת פשוט חדירה לפרטיות של האנשים האלה שבמקריות נמצאים בלהקה בשם מקפליי מצחיק- כי דאגי נראה כמו ילד קטן שמעשן
שמעו- גם אני לא אוהבת את כל עניין העישון הזה ודי נחנקת ליד.. אבל זה מה שהם רוצים, זה מה שבראש שלהם - פוזה או לא פוזה "משאלת המוות" שלהם אם להיות קיצוניים - העיקר שהם נהנים

אלה בלה

New member
אני לא חושבת שהם בכלל רצו שיידעו..

סתם נכנסים לפרטיות שלהם! וזה מזה לא במקוםם וזו ממש טעות מפגרת להכניס תמונות כאלה לספייס.. חוצמזהה אתן לא באמת ציפתן שהם יהיו מלאכים טובים של אמא! אז כן הם מעשנים ושותים ווואלה גם מתחילים עם בנות (אז מה אם הן מבוגרות!) אבל תכלס גם רוב הבנים בארץ הרי לא ציפיתן למלאכים תמימים.. במיוחד עם כל מה שצץ פה בפורות עד כה!

m i c k e y 15

New member
בסדר..אני יודעת שהם שותים וזה

כמה פעמים ראינו את דני שיכורר חחח אבל זה כזה מעצבן לראות אותם ככה.. זה כאילו אנחנו יודעות אבל מנסות לשכוח מזה שזה קיים בכלל ולא להתייחס.. וכשיש תמונות זה קצת קשה חח..

אלה בלה

New member
אני חושבת שדווקא התמונות האלה מצו

מצויינות להראות לנו כמה הם בעצם לא מושלמים....
אבל זו רק נקודת המבט שלי...

אלה בלה

New member
חחחחח תמיד אפשר להתעלם מהשרשור

הזה... או מהתמונות
אותי זה דווקא מצחיק לראות את זהה חחחחח במיוחד דאגיי שנראה כמו מסטולל בן 12!

m i c k e y 15

New member
הלוואי והוא היה בן 12 וככה

הוא לא יכל לשתותת או לעשן חחח אולי הוא נראה מצחיק..אבל מעניין אם הוא מודע למה שזה יעשה לו.. חח אם דני היה מעשן הייתי הורגת אותוווו זה היה עושה רע לקול שלוו ואותו דבר טום..

אלה בלה

New member
זה לא שדאגי לא שר...

וחוצמזהה אני יכולה להבטיח לך שכל הגירלז אלאוד סימפל פלאן וכל אלה בטוחח גם מעשנים.. הנזק נגרם אחרי הרבה מאודד שנים

למעלה