5 דברים שלא ידעתם עליי

נועוש6

New member
היי!!

לבילבי יש נמשים!!!! את מדברת פה עם אחת שכולם קראו לה בילבי בילדותה חחח

O0NoNi0O

New member
אז לא בילביXD

ממ..נו שמציירים כזה שלוש נקודות חן במשולש? אז יש לי את זהXD

hadarinke

New member
גם לי יש 3 נקודות חן

אבל בקו מעוגל מתחת לעין ימין..וזה יפה, זה כמו קישוטD:

Retama

New member
אממ ../images/Emo9.gif

1. אני לומדת בבי"ס דמוקרטי 2. אני צמחונית... 4 וחצי שנים אם אני לא טועה... 3. רק שנה שעברה גיליתי שפירות ים זה בעצם בעלי חיים....
4. אני חגורה כחולה בקראטה (שוטוקאן) 5. בזמני החופשי אני עוסקת באומנות ומדריכה בתנועת נוער זהו

shiratel

New member
רייט

1. איי אם חצי בריטית גאה |תה|XD 2. יש לי נמשים כמעט בכל הגוף 3. יש לי עדשות (מתביישת נואשות במשקפיים
צריך לקנות עוד עדשות כי נגמר) 4. התחלתי לעשות כפיפות בטן כל יום (מה שאומר שאני כבר צריכה להתחיל עוד מעט לעשות XD) 5. יש לי בטחון עצמי נמוך ביותר מסופקים?

liorhikri1991

New member
חחח צודק על הבריטים...

המורה שלי לכימיה בריטית,לפחות ההורים שלה ויש לה מבטא קל מאוד,הכי מצחיק איך שהיא אומרת "מולקולרי"

רוני48

New member
דברים שלא ידעתם עלי

1. אני כורדית :) 2. הפינוק הכי גדול בשבילי זה שאמא עושה לי מסאג' 3. אני מאוהבת בילד מכיתה ג'! והוא לא יודע את זה... (אני בכיתה ז') 4.יש לי ארנב וקוראים לו מישמיש או בכינויו מישמישון 5.אני גרה במושב קטן ושקט

קצת יותר מ5...

1. אני מכור לנסטי אפרסק. 2.עוד פחות משבועיים אני מתגייס. 3. אני קורא מגזינים של מכוניות. 4.החלום שלי זה להיות מנהל אולם תצוגה של מרצדס. 5.יש לי רשיון נהיגה על משאית 12 טון. 6. אני מכור לאינטרנט סלולרי. 7. יש לי שעון ששווה 1800 שקל. 8. הזמר האהוב עלי הוא אייל גולן

Over My Head

New member
האלוווו../images/Emo42.gif

אני חצי טריפוליטאית, רבע פולניה ורבע אמריקאית.
יש לי אח אחד, והייתי מתה שיהיו לי לפחות עוד 2.
אני רוצה משפחה גדולה בעתיד, בסביבות ה- 4 -5 ילדים בעזרת השם.
שוואפס אפרסק זה אחד הדברים
אני נוסעת הרבה לאיטליה כי יש לי שם משפחה, ואני יודעת לדבר קצת איטלקית ולהבין הרבה.
אני גם יודעת להטות פעלים בערבית, ולהגיד חלון ודלת.היי!זה גם משהו...לא?
אני תמיד לוקחת איתי בקבוק מים, לכל מקום.
יש לי שיער מקורזל שמשגע אותי, ואני חולמת על שיער מתולתל מלא בקבוקים חמודים כאלה
וקראתי את של כולכם!!
מי שקרא שיגיד אני!

למעלה