מנמנמ כתבתי יותר וזה בגלל שהעתקתי ממקום אחר
אני לא יכולה לבחור רק 5 XDD הנה מלא: 1.יש לי נטייה לבכות..הרבה..אם זה בסרטים שממש עצובים או בסדרות[ ראו "אקסטרים מייקאובר] ואפילו משירים שפשוט גורמים לי לחשוב על החיים ומה הולך איתי וכאלה..ובד"כ זה מוביל אותי לבכי.. 2.למי שלא יודע..יש לי עגיל באף..ועשיתי אותו בניגוד לרצון הוריי..כלומר..בלי הרשות שלהם. 3.כשאין לי מישו בבית אני אוהבת לסגור את כל החלונות,להדליק מזגן[אם חם] ולפתוח את המערכת ולשמוע מוזיקה חזק..ולהתרוצץ בכל הבית ולרקוד ולשירר חח 4.אני לא אוכלת הרבה..אני מאוד בעייתית..לא חומוס,לא גבינות,לא סלטים וכאלה..ירקות גם לא..קיצר הרבה 5.מוזיקה היא חלק נכבד מאוד מהחיים שלי..אני כל הזמן מקשיבה למוזיקה..היא הכל בשבילי..אני לא יכולה בלעדיה 6.יש לי זכרון ממש גרוע. אני לא זוכרת מה עשיתי לפני 5 דק'. אמת. 7.אני אלרגית לאבק,כלבים וחתולים. ויש לי כלבה בבית חח 8.עקרו לי 11 שיניים כולל הקידמיות..והיה לי גשר במשך שנה אחת בלבד 9.אני צוחקת מהכל!! אני פשוט אוהבת לצחוק! כל הזמןן חח לא משנה מה.. 10.אני אוהבת להצטלם..אבל אני לא יוצאת טוב בתמונות..אני פשוט לא נראית כמוני בתמונות! 11.פתחתי פעם אחת את המצח,מאפצ'י! כן מאפצ'י מסכן..שעשיתי בטעות על משענת הכיסא חחח 12.כל משפט שלי..מסתיים ב-חח חח [רואים!] זה בגללל שאני אוהבת לצחוק..ואני פשוט רגילה לזה חח[אויש 13.אני לומדת אדריכלות כמגמה בביצפר ואני חושבת להמשיך מזה לעיצוב פנים 14.אני עירקי..ובולגריה אכן כן 15.אני כבר 7 שנים רצוף אוכלת שניצל לארוחת צהריים..זה או זה או עוף חח מה לעשות ראו סעיף 4.. 16. אני שותה רק מים...ובמקרים מאוד מסוימים שאין..אז מיץ ענבים..אבל זהו!! 17.אני אוהבת לדבר לעצמי באנגלית חח כןכן אני מוזרה..ואני גם נוטה לדבר לעצמי לפני יציאות וזה מול המראה.."כןן את נראית טוב..אחלה פשוט אחלה.." חחחחח 18. אני מאמינה בגילגול נשמות,רוחות,חייזרים, עולם הבא וכאלה. 19.אני מאוד אוהבת סרטי אימה! 20.אני מכורה לטלוויזיה ומחשב 21.4 הסרטים האהובים עליי הם כל הסרטים של ספיידרמן וכל הסרטים של בחזרה לעתיד,וטיטניק סיוט ברחוב אלם 22.יש לי עוד יומיים יומולדת ואני אהיה בת 17 23.ידיד נורא נורא טוב שלי והיינו נורא קרובים נהרג ברעידת אדמה שהייתה בטורקיה בחופש ב-1999 כשעליתי לכיתה ד', היה כתוב עליו באעיתון גם והראו את המשפחה שלו בטלוויזיה גם..פרנקו למי שאולי יזכור מאז אני כל הזמן נזכרת בו, הייתי מאוהבת בו ת'אמת..עזבו שזה שהייתי קטנה חח. 24. סבתא שלי..מצד אבא שלי..בגיל של סבתא רבא שלי מצד אמא שלי חח 25.אמא שלי קראה לי מיכל על שם חברה מאוד מאוד טובה שלה שנפטרה בגיל 16 מסרטן.. מלא אה!