5 דברים שלא ידעתם עליי

O0NoNi0O

New member
אני גם טריפוליטאית!!

תמיד ששואלים אותי מאיפה המשפחה שלי ואני אומרת טריפוליטאית אז אומרים לי כזה:"הא?-_-" " XD

shiratel

New member
מה?../images/Emo2.gif

טריפולי זו עיר בלוב... איפה שהיה שם שלטון איטלקי

redsnowhite

New member
יוו כן חחחחחחח אנשים לא יודעים מה זה../images/Emo6.gif

אני כזה "נווו אלה מלוב"

Over My Head

New member
../images/Emo6.gifX100000../images/Emo42.gif

חחח זה כזה נכון.....אף פעם לא מבינים מאיפה אני....אחד חשב שאני מטריבול או משו כזה...הוא חשב שזה בכלל באמריקה...XD צריך להכניס להם לתת מודע איפה זה או שהם בחיים לא יבינו...

Cindy Campbell

New member
שלי../images/Emo3.gif

1. 2 השיניים הקדמיות שלי נשברו לפני 6 שנים, וגם התיקון שלהן נפל לפני שנים
. 2. מספר המזל שלי הוא 5
. 3. אני משתמשת המון באייקון הזה-
. 4. המקצוע האהוב עליי הוא מתמטיקה. כן, קראתם נכון
. 5. יש לי חתולה שכל הזמן שורטת אותי
.

Cindy Campbell

New member
כן, זו בערך התגובה של כולם לזה../images/Emo6.gif

איך אפשר לא לאהוב מתמטיקה?
*מרגישה חריגה
*

Efrat K

New member
ננסה,אולי יצא ממני משהו

*אני דתייה. *כשעשו לי חורים באוזניים התעלפתי
. *אני אוהבת סושי
. *אני אוהבת להכין סרטוני וידאו בזמני הפנוי. *מכירים את האייקון הזה? =
ובכן,נכון כתוב שם חרדי?אז פעם כשתפוז החליטו לראשונה להכניס אותו לרשימת האייקונים היה כתוב שם במקום חרדי |דתי|,התעצבנתי ואמרתי להם שככה נראה חרדי ולא דתי אז הם שינו אותו
.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifהממ.. אין לי מושג מה לכתוב..

יש לי בעיה עם אוכל.. כשיש לי כמה מאכלים על צלחת אחת [לדוגמא שניצל פירה וירקות] אז אני חייבת שבביס האחרון כל שלושת הדברים יהיו.. ז"א שכל הארוחה אני מחשבת, סופרת וחותכת כדי שיצא לי בסוף את כל הדברים בשווה...
אני מכורה לחורף
.. בגשם הראשון השנה [יותר נכון 5 וחצי טיפות] התחלתי לבכות בהיסטריה [וכמעט שברתי את הזרת בגלל זה]
אני מכורה לריקוד, במיוחד לבלט קלאסי.. הכי כיף
.. אבל מה יותר כיף? לרקוד קלאסי בחורף, עם כל החותלות וזה.. אחחח
התעלפתי בכיתה ו' ממיגרנה נדירה [בשם אאורה] ומאז עושים לי מלא בדיקות מזה מגניבות
אני מקללת מלא
יש לי משיכה בלתי מוסברת לניו יורק [ואף פעם לא הייתי שם]
יש לי אלרגיות לכלבים [ויש לי כלב מגיל 0] פריחה של עצי זית, כל מיני קוצים ועוד משהו שאני לא זוכרת..
אני תמיד חולה/ מצוננת/ אלרגית... זה נורא.... =\ יש לי עוד מלא אבל כבר יצא [~סופרת~] 8

Over My Head

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

הקטע עם האוכל
...גם לי יש כל מיני שטויות כאלה מוזרות.למשל כשאני רוחצת את הסכום |חסרת מדיח|אני שמה את המזלגות בקבוצה אחת, את הסכינים בקבוצה אחת ואת הכפות בקבוצה אחת.אני אף פעם לא מערבבת
.

מואעאעאעP:

1. אנשים באמת קוראים לי טוסטP: 2. אני שונאת שוקולד. מאז ששמתי עוד שוקולד בשוקו של ארומהS: 3. אתמול התחתנתי עם הכלב שליP: 4. יש סרטים חינם בyes, אז עוד 8 דקות אני הולכת לראות את "ארתור והמינימונים" 5. אני מטומטמתXD בלופ.

יאללה

1. אני שמאלית. 2. עד כמה שזה משעשע, אני גם שמאלנית. 3. אני לא יודעת אם ציינתי את זה, אבל אני לומדת בכיתת מחוניים. 4. אני גרה ביישוב ליד הרצליה. 5. מעולם לא היה לי חבר!

m i c k e y 15

New member
מנמנמ כתבתי יותר וזה בגלל שהעתקתי ממקום אחר

אני לא יכולה לבחור רק 5 XDD הנה מלא: 1.יש לי נטייה לבכות..הרבה..אם זה בסרטים שממש עצובים או בסדרות[ ראו "אקסטרים מייקאובר] ואפילו משירים שפשוט גורמים לי לחשוב על החיים ומה הולך איתי וכאלה..ובד"כ זה מוביל אותי לבכי.. 2.למי שלא יודע..יש לי עגיל באף..ועשיתי אותו בניגוד לרצון הוריי..כלומר..בלי הרשות שלהם. 3.כשאין לי מישו בבית אני אוהבת לסגור את כל החלונות,להדליק מזגן[אם חם] ולפתוח את המערכת ולשמוע מוזיקה חזק..ולהתרוצץ בכל הבית ולרקוד ולשירר חח 4.אני לא אוכלת הרבה..אני מאוד בעייתית..לא חומוס,לא גבינות,לא סלטים וכאלה..ירקות גם לא..קיצר הרבה 5.מוזיקה היא חלק נכבד מאוד מהחיים שלי..אני כל הזמן מקשיבה למוזיקה..היא הכל בשבילי..אני לא יכולה בלעדיה 6.יש לי זכרון ממש גרוע. אני לא זוכרת מה עשיתי לפני 5 דק'. אמת. 7.אני אלרגית לאבק,כלבים וחתולים. ויש לי כלבה בבית חח 8.עקרו לי 11 שיניים כולל הקידמיות..והיה לי גשר במשך שנה אחת בלבד 9.אני צוחקת מהכל!! אני פשוט אוהבת לצחוק! כל הזמןן חח לא משנה מה.. 10.אני אוהבת להצטלם..אבל אני לא יוצאת טוב בתמונות..אני פשוט לא נראית כמוני בתמונות! 11.פתחתי פעם אחת את המצח,מאפצ'י! כן מאפצ'י מסכן..שעשיתי בטעות על משענת הכיסא חחח 12.כל משפט שלי..מסתיים ב-חח חח [רואים!] זה בגללל שאני אוהבת לצחוק..ואני פשוט רגילה לזה חח[אויש 13.אני לומדת אדריכלות כמגמה בביצפר ואני חושבת להמשיך מזה לעיצוב פנים 14.אני עירקי..ובולגריה אכן כן 15.אני כבר 7 שנים רצוף אוכלת שניצל לארוחת צהריים..זה או זה או עוף חח מה לעשות ראו סעיף 4.. 16. אני שותה רק מים...ובמקרים מאוד מסוימים שאין..אז מיץ ענבים..אבל זהו!! 17.אני אוהבת לדבר לעצמי באנגלית חח כןכן אני מוזרה..ואני גם נוטה לדבר לעצמי לפני יציאות וזה מול המראה.."כןן את נראית טוב..אחלה פשוט אחלה.." חחחחח 18. אני מאמינה בגילגול נשמות,רוחות,חייזרים, עולם הבא וכאלה. 19.אני מאוד אוהבת סרטי אימה! 20.אני מכורה לטלוויזיה ומחשב 21.4 הסרטים האהובים עליי הם כל הסרטים של ספיידרמן וכל הסרטים של בחזרה לעתיד,וטיטניק סיוט ברחוב אלם 22.יש לי עוד יומיים יומולדת ואני אהיה בת 17 23.ידיד נורא נורא טוב שלי והיינו נורא קרובים נהרג ברעידת אדמה שהייתה בטורקיה בחופש ב-1999 כשעליתי לכיתה ד', היה כתוב עליו באעיתון גם והראו את המשפחה שלו בטלוויזיה גם..פרנקו למי שאולי יזכור מאז אני כל הזמן נזכרת בו, הייתי מאוהבת בו ת'אמת..עזבו שזה שהייתי קטנה חח. 24. סבתא שלי..מצד אבא שלי..בגיל של סבתא רבא שלי מצד אמא שלי חח 25.אמא שלי קראה לי מיכל על שם חברה מאוד מאוד טובה שלה שנפטרה בגיל 16 מסרטן.. מלא אה!

למעלה