The McWeekend Is In The House

McGirl For Life

New member
../images/Emo20.gifThe McWeekend Is In The House../images/Emo20.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטידה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
מאכל השבוע:
התמונה הכי חמה:
יש קובץ לעצלניות שבינינו

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifשנייםם שלא עשיתי מקוויקנד..

בשבת יומולדת שלהלהלהלה
...
מצעד הלהיטים של מקפליי:
point of view OFTR ופאלינג אין לאב.
יש הרבה..אני לא אוהבת לענות על שאלות כאלה..לא יודעת למה ><.
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפללי
.
אלבום שחרשתן עליו:
של אלניסט מוריסט או איך שלא כותבים את הששםםם שללללללהההההההה..><"..hand clean
קליפ שעשה לכן את זה:
אל תתעסקו עם הזוהן ...חח אחלה סרט
...מצחיק
.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אני לא ממש חושבת שהיה מישו כזה.
משהו ששימח:
האמ..כשראיתי שוב את כל החברות..היומולדת המתקרב..[בשבבתת תתכוננו חחח..] ויומולדת לבנות דודות שלי
משהו שהעציב:
החטופים
..ושחזרתי לארץ
...חח סתם.
ציטוטידה:
חחח יש כמה וכמה מהטיול:.. *כשנכנסנו לבלגרד[בירת סרביה..איפה שהיא הארוויזיון].. ראינו בניין ענקי לא קשור ומוזר..וניסינו להבין איזה בניין זה [מלון/בנייןמגורים/משרדים] אז אחשלי אמר:"אני לא יודע אם זה בניין מגורים או מנחת חלליות"XD. *חחח סתם משו ששרתי כשראינו מכונית שנהג בה מישהו מאנגליה.."הנהג שלנו הוא סימון,הוא יקח אותנו ללונדון" סימון זה סתם איזה כינוי דפוק שהדביקו לאחשלי הגדול חח והוא גם היה הנהג. *עוד משו בסיגנון ששרתי.."הנהג שלנו עגבניה[!]הוא ייקח אותנו לאנגליה"נכון,עלוב,אבל מצחיק עד כמה זה עלוב ><". *משו שאחשלי שר לאחשלי:"הנהג שלנו הוא פסיכופ הוא יקח אותנו לבלגרד". חח.. זה עוד לא הכל XD.. יש עוד.. *חח כשהגענו לסרביה אז בטעות נכנסו למקום שפתאום ניגמר הכביש ומתחתת היה הר .. ומקדימה חנתה מכונית ולידה עמדה אישה בלונדינית גבוה. אחשלי הגדול:זהו, זה סוף הדרך. אחשלי הבינוני:"אם בסוף הדרך יש כאלה בלונדיניות אז אינלי בעיה להישאר ". *נתקענו באיזה מלון מעפן אחד בבלגרד..אז די התלוננתי
. אז סבת שלי התעצבנה ואמרה:"לאמרוצה?אז לכי לישון אצל ההורים,איפה שכל הזבובים רצים"
. *סבתא שלי כעסה עלי שהשרוכים שלי היו פרומים בשירותים><:"את לא מבינה שאז השרוכים מתלכלכים ואז את יושבת עם הרגליים על הכיסא וכל הפיפי מהשרוכים עולה לך למתחת לחצאית"XDDDDDDDDDDDDDDDD...טוב זה נישע יותר מצחיק ברוסית><". אמממ... זהו ..חח כה חפירה><.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
ואן פור דה רדיו ויטס נוט מיי נייים [שונאת את השייר הזהההה].
המלצת השבוע:
אל תתעסקו עם הזוהן.
מאכל השבוע:
עוגת שוקולד ופיצה
.
התמונה הכי חמה:
אני מהטיול.. http://www.zix.co.il/images/z-223065947.JPG הארי אנד דדדדאאגיי

ligalosha

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo78.gifMcItaly../images/Emo78.gif../images/Emo181.gif

אחחח איטליה, איטליה... אבל פייר? אין כמו בארץ...
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Take A Look Around - צריך לשמוע משהו רועש בזמן שמהדריך מדבר, לא? Mr. Brightside נהיה לי דאגי-פטיש One For The Radio נו איך לא... [את אלה שמעתי כבר בארץ...] Point Of View
Do Ya Falling In Love Everybody Knows
Grand Theft Autumn\Where Is Your Boy Tonight? - Fall Out Boy
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
בשל כל העידכונים...
אלבום שחרשתן עליו:
אממ Radio:ACTIVE אפשר לומר...?
קליפ שעשה לכן את זה:
XDDDDDD אני צוחקת רק מלהזכר בו... ראיתי אותו היום פעם ראשונה...
טוב, אקיצר ~הנה~ חחחחח הארי כפרעליך ועל צעדי הריקוד שלך...
עוד לא ראיתי טלוויזיה!
יש לי 38758 הקלטות המקס ועוד לא הספקתי כלום
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ממממ איטלקים מעצבנים שלא מוכנים להצטלם עם שלט קטן...
משהו ששימח:
איטליה
מלאמלא בגדים [מאיטליה]
לחזור לארץ
[אווווווווווווווווו] יומני טיסה
Sugar
[מחווה לדאגי, כמובן] למדתי את POV על גיטרה
ממ ועוד ועוד...
משהו שהעציב:
אלדד ואהוד
יהי זכרם ברוך
ציטוטידה:
עזבו, הכל היה באיטלקית...
אוה! יש שיר שכתבתי לי במטוס מרוב שיעמום...
דני, דני, הוא כוסון, באלי להוריד לו את המכנסון. באלי להוריד לו את הבגדים, ולעשות לו ילדים. למרות שהוא בריטי ויש לא מבטא, באלי להכניס אותו למיטה. דני, דני, מתי לעזעזאל? כבר תבוא לישראל?! ~הסוף~
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Point Of View - McFly
מאכל השבוע:
הממממ פיצה ופסטה!
וואי יאמי זה היה מזה טעים...
התמונה הכי חמה:
טיילתי לי ברחובות ורונה [איטליה], ולפתע נתקלתי בחנות בשמים העונה לשם...

ligalosha

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

איזה כיף לעשות שופינג
וכן, אני -יחפה- פה... מה? היה חם...
~שבנג~

ligalosha

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

אחרונה...
[טוב אבל עכשיו אני סופסוף אוכל ללכת לישון...
] חח אמא שלי פיפרצה אותי בזמן שהייתי בטלפון
~צ'או~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח השיר../images/Emo6.gif

אחחח איטליה, גמני רוצה~קנאה~
ברוכה השבה באיחור DDD: העיקר שנהנית!
וגם שאר התמונות, דאגלס זה שם נפוץ ובכל זאת קיימת התלהבות עם כל פגישה איתו

m o r 1 0 2

New member
איזה תמונות../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

יאא,איזה כיף לך
שמחה שנהנית
מתה להיות באיטליה

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifמורמורמורמור../images/Emo24.gif

אהאהאאהה יום שלישי אני אראה אותך ואת טל!!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifWe AreTheDiggers Of OurOwn Graves

מצעד הלהיטים של מקפליי:
POV.
Falling In Love. אחרי שמיעות חוזרות, אני אוהבת יותר
Do Ya (Acoustic). OFTR.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
Amy Winehouse - Addicted. Amy Winehouse - Stronger Than Me (Intro). Amy Winehouse - Fuck Me Pumps. Amy Winehouse - Amy Amy Amy (Outro). Amy Winehouse - Mr. Magic. Amy Winehouse - To Know Him Is to Love Him (Acoustic). Busted - 3am. Busted - Who's David? Busted - When Day Turns Into Night. Busted - Everything I Knew. Busted - Loser Kid. Coheed & Cambria - A Favor House Atlantic. James Morrison - The Pieces Don't Fit Anymore. Jonas Brothers Feat. Big Rob - Burnin' Up. Josiah Leming - One Last Song.
Josiah Leming - Razorblades and Handgrenades. Josiah Leming - Theysay.
Josiah Leming - To Run.
3>> The Kooks - Sway. The Vevre - The Drugs Don't Work.
הלהקה/אומן המגניב/ה של השבוע:
ג'וסיה למינג. מק'.
אלבום שחרשתי עליו:
Jonas Brothers - Jonas Brothers.
קליפ שעשה לי את זה:
The Kooks - Sofa Song http://uk.youtube.com/watch?v=HUaytjapSuM Katy Perry - Ur So Gay http://uk.youtube.com/watch?v=tVUPqhooeNo Jonas Brothers - Hold On http://uk.youtube.com/watch?v=xo0bpPbiUlM Dan Le Sac VS. Scroobius Pip - Letter from God to Man http://uk.youtube.com/watch?v=1aQ7up3EmsA Death Cab for Cutie: Your Heart Is an Empty Room
http://uk.youtube.com/watch?v=JJUYhLGxxwM&feature=related
: גיא פינס11. חדשות הבידור + 10 הגדולים. עד החתונה. החטא ועונשו עם קיציס ופרידמן. שתי בירות וחבילת צ'יפס. שנות ה-70 (4). אבי ביטר חי בסרט. XDDDDD CSI 6. כל מיני ספיישלים של MTV2 מ-Rock AM Ring. איך הייתי רוצה להיות שם.. גוסיפ גירל. פרק אחרון$%^&&
: העשר. ווגאס, בייבי. ארבעה אחים. שגעון של קולג'.
משהו שהכעיס אותי השבוע:
- המועד ב' הגרוע במת'. - שכחתי לקחת מצלמה להופעה של אביב
- חברות. - שקוקה וילג' מוגבל עד לגיל 18.
משהו ששימח:
- אולי אילת+תכנונים נוספים ליומולדת 18. - ההופעה של אביב+סקאזי.
משהו שהעציב:
החטופים.
ציטוטיידה:
~נסענו במונית, ובמכונית מולנו ראינו את הסלוגנים האלה המודבקים~ רוצה לדווח איך אני נוהג? התקשר:
1-800-Fuck-You​
25 שעות ביממה. ~ידיד שלי וחברה שלו סיפרו שהם הלכו לקניון והיא שכחה את הארנק ולו לא היה כסף~ הוא: אז מה עושים בקניון בלי כסף? הלכנו למק'דונלדס ובקשנו 2 כוסות מים, אח"כ הלכנו לסופרמרקט ולמזלנו היו שם טעימות, אז סיימנו עם הקטע של האוכל. הלכנו לסופרפארם והשפרצתי בושם והיא הלכה לבדוק דוגמיות של סומק. חזרנו הביתה עייפים אך מרוצים". ידיד2 *מוציא שטר של 20₪*: קחו, לכו תקנו לעצמכם משהו. ~בקהילה של השכבה שלי במקושרים~לא להיבהל מהאורך, זה מצחיק ברובו "...בהתחלה בי"ס חשמונאים היה בי"ס בעל "רמה גבוהה" בי"ס של ילדים מחוננים שרוב הזמן לומדים ופשוט "לא עושים בעיות".... טוב,זה היה ככה לפחות עד שאנחנו הגענו....וכשהגענו רמת ההשכלה קצת ירדה (בואו נגיד את האמת) הקירות ניהיו שחורים במקום לבנים (כי היה לנו משעמם אז בעטנו או שסתם שמנו רגליים על הקירות בזמן ששכבנו על הריצפה כי המורה הוציאה אותנו החוצה או שהיה למישהו משעמם והוא פשוט החליט לשרוף קצת את הקיר)טוב באמת שהבי"ס היה בתחלה לבן מידי וזה מה שהמורות לא מבינות.... והמורות בטח חושבות שאנחנו ילדים "מופרעים" בגלל הדברים האלה.... אבל אנחנו יודעים שאנחנו לא מופרעים הרי לכל דבר יש הסבר.... זה שילדים היו סתם עוקרים דברים מהקירות או מהלוחות שהיה מחוץ לכיתה זה כי הדברים היום מכוערים אז זה רק תרם לבי"ס.... זה שילדים היו עושים צחוקים ולא היו נותנים לשיעור להיתנהל כמו שצריך זה בשביל לשמור על ערנות הכיתה זה רק תרם לילדים.... זה שילדים היו גונבים דברים מהתיקים זה היה בשביל שילדים לא ירצו לצאת מכיתה וישארו בכיתה וככה ילמדו.... זה שהמורות היו אומרות לנו דברים ולא כל כך היינו מקשיבים להן זה היה בשביל להוכיח לעצמינו שיש לנו גם דעה בבי"ס והבי"ס מתחשב בזה.... זה שלא היינו באים עם תילבושת אחידה זה כי באמת שהסמל לא הכי משהו ואנחנו לא רוצים שיצא שם רע ל"יופיים של תלמידי חשמונאים" אז החלטנו פשוט לא לבוא עם חולצות בי"ס.... זה שילדים היו מעתיקים במבחנים זה לא היה כדי לעצבן את המורה אלה כדי לחסוך זמן של "בדיקת התוצאות של אחרי המבחן" ככה לכל הכיתה הייתה את אותם התשובות ורק תלמיד אחד היה צריך לבדוק וזה נתן לנו זמן פנוי להמשיך וללמוד.... זה שילדים היו מבריזים לים באמצע היום (והיו חלק שמתחילת היום) זה היה כי המזגנים בכיתה היו פועלים והכיתה הייתה ממש קרה אז כדי לא להיות חולים חס ושלום ואז לא נוכל להגיע לבי"ס ללמוד העדפנו ללכת לים ששם יש קצת שמש.... זה שילדים הבריזו בחורף זה היה כי המזגן לא היה באמת מוציא חום הוא רק היה מוציא ריח רע אז העדפנו לכבות אותו ולהיות מתחת לפוך בבית... זה שילדים הוציאו את המסילות של המזגן זה היה כדי שהילדים לא יריבו על המזגן ויוכלו להתרכז רק בשיעור.... זה היה חלק מהדברים שעשינו והינה עד עכשיו לכל דבר יש סיבה!וסיבה טובה!ובגלל זה לא ישכחו את מחזור נ' של חשמונאים! ;)...". ~תגובה של חברה שלי באלבום תמונות שלי במקושרים על תמונה אומנותית משהו~ היא: חחחחחחחחח בטוח זאת את שחשבת על הפוזה הזאת!! אני: עלית עליי! היא: אני תמיד עולה עלייך!=O אני: קינקי!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
McFly - Falling In Love.
המלצת השבוע:
מאכל השבוע:
אפרופו, כל מיני גבינות שאמא קנתה><", חביתה, גלידה.
התמונה הכי חמה:
Garrett Hedlund

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה ||

XDDDDDDDD זה קרע אותי.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif שיגעון של קולג' DDD:

איזה סרט חמייייייייד ( = חמוד, בשפה של הכיתה שלי ~לשעבר~)
והחטא ועונשו
והציטוטים ממש מצחיקים, אפילו קראתי את הארוך!!!!!!!!!11111

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif סרט קורעDD: ראיתי אותו כמה פעמים

וכמובן את כל הפרקים של החטא ועונשו כשזה עוד היה משודר בערוץ 2 אאל"ט. חחח אני שמחה שהצלחתי לבדרך

למעלה