The McWeekend Is In The House

blackroses

New member
../images/Emo59.gifאחח.. it's good to be back

נראה לי שכותבים את זה ככה
EEEEEEEEEE IM A GHOST
מצעד הלהיטים של מקפליי:
point of view fall in love
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
כל השירים של fightstar כל השירים של jonas brothers no air love song keep your hands off my girl
הלהקה המגניבה של השבוע:
fightstar
jonas brothers
McFLY
אלבום שחרשתן עליו:
נמנמ...
קליפ שעשה לכן את זה:
s.o.s של האחים ג'ונאס - ראיתי אותו 4 פעמיםםם@@!$#@#$^^%
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
my super sweet 16 - גאש זה כ"כ מטומטם..
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שלרייבן התקלקל המודם בדיוק שחזרתי מהחופשה:&#39
משהו ששימח:
שחזרתי מהחופשה!#@#@%%$
משהו שהעציב:
החטופים
ציטוטידה:
חחחח... "יענימו" XDDDD -מרייבן.. מי שזאת לא הייתה הצלחתי לעצבן אותך בסוף
מתנגן בראש / בפלייליסט:
point of view
המלצת השבוע:
כשהמשפחה שלך עושה חולצות לחופשה עם תמונה של כל המשפחה, אל תגידי שאת לא רוצה ללכת עם החולצה כי זה פאטתי.. תלכלכי אותה!
מאכל השבוע:
פתיתים
זה כל כך טעיייייייםם...
התמונה הכי חמה:
תפוזבל לא נותן לי להעלות את התמונה שרציתי@!$@$#

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifהעיניים של טוליק שני כוכבים.

שיר השבוע של מקפליי
McFly - Everybody Knows
שיר השבוע לא של מקפליי
Boys Like Girls - The Great Escape Busta Rhymes Feat Linkin Park - We Made It Lee Biran - Anything You Want To Lee Biran – Smile One Night Only - Just For Tonight The Mamas and the Papas - California Dreamin לי בירן – טוליק.
לי בירן ומתן קאופמן – סימן שאתה צעיר. לי בירן – איך זה שכוכב. לי בירן – סיוון. לי בירן – היא תיקח אותך.
להקת/אלבום השבוע
Linkin Park, My Chemical Romance, Simple Plan.
קליפ השבוע
One For The Radio.
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
סרטים - King Arthur, Town And Country, American Pie, American Pie 4 - Band Camp, Wimbledon, דינוזאור ומשפחת סופר-אל.
משהו שעיצבן
כלום D:
שימח השבוע
מקפליי
.
עיצב השבוע
ראש 1 [ראו ציטוט למטה].
ציטוט השבוע
~שיחה שלי ושל שיר~ נסטיה says: את לא תאמיני על מה ראש 1 עשו כתבה!!! שיר says: טוקיו הוטל? נסטיה says: גם הם כתבו על אימו שיר says: אומייגאשששש הנושא האפל?! :O נסטיה says: "יום שחור - הלהקות המובילות משנות כיוון, המעריצים האדוקים חוטפים מכות והרדיו מסרב לתמוך. האם הגיע הזמן להספיד את האימו?" O: אלוהים ואז תראי מה כתוב בפנים: שיר says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסטיה says: "האייליינר דהה, הגיטרות התרככו והאימו הפך בשנה האחרונה מהז'אנר הכי לוהט בשטח למילה גסה שכולם מנסים להתנער ממנה. "האימו נגמר, הגיע הזמן ללכת הבית", אומר פיט וונטז מפול אאוט בוי. האם ההיסטריה הופכת להיסטוריה? פרוייקט מיוחד" ג'יזס XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואז כתבו עם ט"ה ועל MCR ופול אאוט בוי ופאניק...וגם יש קצת על 30 שניות שיר says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבוי. דוגרי ג'יזס XDDDDDDDDDDDDDDDDDD נסטיה says: אני פשוט צחקתי כשקראתי את הכתבה
שיר says: אני צוחקת עכשיו
נסטיה says: רוצה שאני אעשה לך מיני בוחן פתע? האם את (עדיין) אימו? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שיר says: תעשי!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נסטיה says: 1 - בנים עם אייליינר זה... א. מגניב וממש לא פאסה. ב. פאסה וממש לא מגניב. ג. נחמד בפורים. 2 - כשפיט וונטז אומר שהאימו נגמר, אתה... א. לא ממש מקשיב לו, האי פיט אומר מלא דברים שהוא מתכוון אליהם [-D] ב. חושב שהוא בוגד. XDDDD ג. מצדיע לו. הנה בנאדם שיודע לפרוש בשיא. 3 - איך אתה מרגיש היום? א. על הפנים, כמו תמיד. ב. מצוין. אני שמח ורן. ג. הכל בסדר, אני מניח. 4 - ולסיום סיומת: א. האימו מת כבר מזמן והגיע הזמן למשהו חדש. ב. לא אכפת לי כן אימו, לא אימו. כל עוד ייצאו שירים יפים - אני אאזין להם [
><] ג. האימו יחיה לנצח, והתהלוכה השחורה תצעד בלבי לעד! [AWWWWWWWWWWW:'(|חותך|מתאבד1] שיר says: 1. אומייגאד לייק ברור שנחמד בפורים%#@ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חושב שהוא בוגד XDDDDDDDDDDD ענק די זה פתלוב אך קורעXD נסטיה says: זהו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הם פשוט הגיעו לתחתית XDDDDDDDD שיר says: דוגרי XDDDD יותר נמוך מזה אין!
נסטיה says: את חייבת לקרוא ת'כתבה XDDDDDDDDDD שיר says: נכון XDDDDDDDDDDD נסטיה says: תראי ת'פסקה האחרונה: "Though your dead and gone. Believe me your memory will carry on", שר ג'רארד וויי לקראת הסוף של וולקום טו דה בלאק פארייד. לא נותר אלא לתהות האם הוא ידע, כבר לפני שנתיים, שסופם של התהלוכה השחורה בפרט והאימו בכלל הוא רק עניין של זמן - והאם הזמן הזה מגיע עכשיו. לייק...כן...זה מה שאני תוהה כשאין לי מה לעשות XDDDDDDDDDDDDDD שיר says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמובן. אני קמה בבוקר ותוהה ואחרי שאני מצחצחת שיניים אני תוהה גם כן. נו באמת, על מי אני עובדת?! נסטיה says: אבל לא סתם תוהה! שיר says: אני לא מצחצחת שיניים! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נכון! לא סתם! תוהה וחותכת ורידים בו זמנית!! נסטיה says: יאפ! כמו כל אימו גאה. שיר says: כמובן. רוצה לדעת כמה אני גאה?! ישלי גם צמיד שחור וגם צמיד גאווה! XDDDDDDDDDDDDDDDD נסטיה says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואווווו:-O את ממש גאה! נו, תעני על הבוחן פתע...נראה אם את (עדיין) אימו XDDDDD שיר says: אוקי, בוא נראה שיר says: 1 - ג. 2 - א. (לא קשור לאימו, סתם כי פיט אומר הרבה דברים. XDDDD) 3 - ג. 4 - ב. D: נכון שאני ממש גאה? טירוף! נסטיה says: חחחחחחחחחחח ענית בידיוק מה שאני עניתי
15-25: אימו,שמימו - למה להדביק תוויות כשמה שהכי חשוב זה המוזיקה עצמה? התהלוכה לא מעניינת אותך, אלא התזמורת שמלווה אותה. זה הדבר הכי הגיוני שהם כתבו לאורך כככככככככככל הכתבה שיר says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוגרי XDDDDDDDD ועוד ציטוט בהודעה נפרדת.
תמונת השבוע

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifהפיק שליאן המושימושלמת הקדישה לי D:

*זה ארוך. **מאוד. ***לא למעריצי טוקיו הוטל
.
נסטיה והתעלומה: האם ביל הוא בעצם בילה? :-O סיפורנו מתחיל באחר צהוריים דיי רגיל בביתה של נסטיה. נסטיה השתעממה כהרגלה בביתה הכת כמו כל יום, אך לפתע גילתה שטוקיו הוטל, להקתה האהובה, מגיעה לארץ!!!! נסטיה: "OMG OMG OMFG OMG!!! אני מתה!!!" נסטיה ישר רצה לקנות כרטיב להופעה אך גילתה שהכרטיס יקר ואין לה את הכסף. נסטיה התחילה לבכות ולבכות ולבכות.. איך נסטיה תשיג את הכסף?? מה היא תעשה?? האם היא תפסיד את ההופעה של להקתה האהובה??? הכל בפרק הבא של "נסטיה והתעלומה: האם ביל הוא בעצם בילה
" הפרק הבא: נסטיה החליטה שאין סיכוי בעולם שהיא לא תיהיה בהופעה וחייבת להיות דרך להשיג את הכסף!!! נסטיה התחילה במרוץ אחר עבודה אך לא מצאה משום שרעננה זה חרא ואין עבודה בשום מקום ואז נסטיה שוב בכתה ובכתה ובכתה. פתאום צץ במוחה הקטן רעיון!
נסטיה תתחיל לקבץ נדבות!!! היא עברה בכבישים עם כוס ובגדים קרועים כמו הערבים אך אף אחד לא תרם לה כסף.. נסטיה ניגנה ברחוב אבל אף אחד לא נתן לה כסף.. נסטיה שוב בכתה ובכתה ובכתה. ואז צץ במוחה הקטן עוד רעיון!!! היא טטוס לפרו ותתחיל לעבוד בזנות!!! אך לנסטיה לא היה זמן משום שההופעה בעוד שבוע וגם אין לה כסף לטוס לפרו.. מה תעשה נסטיה? נסטיה תתחיל לעבוד בזנות בארץ, למרות שזה חרא עבודה אין לה בררה. נסטיה שוב בכתה ובכתה ובכתה ואז הלכה לעבודה. בלילה הראשון נסטיה לא הייתה טובה משום שהייתה בתולה ומאוד כאב לה והיא כל הזמן בכתה ובכתה ובכתה. בלילה השני נסטיה התחילה לקלוט את הקטע של הזנות ונכנסה לשוונג. בלילה הרביעי כמעט היה לנסטיה את כל הכסף שהיא הייתה צריכה!
היא הייתה מאושרת! היא חשבה לעצמה שרק עוד לילה אחד והיא תוכל לקנות כרטיס! יאיי ביום החמישי נסטיה אכן השיגה את כל הכסף אך. נגמרו כל הכרטיסים להופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה תעשה נסטיה????? נסטיה בכתה ובכתה ובכתה ואז חשבה.. נסטיה החליטה שאין לה ברירה והיא חייבת להתגנב להופעה בגלל שהיא לא מוכנה לוותר על ההופעה של המושימושלמים שלה. ~היום של ההופעה~ נסטיה התרגשה כל כך!! מרוב שהיא התרגשה היא בכתה ובכתה ובכתה. נסטיה רצתה להתלבש בבגדים הכי יפים שלה אך גילתה שאין לה בגדים!!
מה תעשה נסטיה??? נסטיה נזכרה שיש לה את הכסף מהזנות שהיא לא השתמשה בו בגלל שנגמרו הכרטיסים אז נסטיה החליטה ללכת לשופינג מטורף בחנויות הכי שוות. נסטיה הלכה לקניון רננים ועשתה שופינג מטורף (עד כמה שמטורף יכול להיות בקניון רננים...S:) היא קנתה המון בגדים (חולצה, מכנסים וחמש זוגות גרביים. מלא דברים..). נסטיה לבשה את הבגדים שהיא קנתה ורצתה לצאת אך פתאום!! היא נזכרה שאין לה מושג איפה ההופעה!!!!!!!!!!!!
[ליאן: איפה הייתה ההופעה של טוקיו?] [נסטיה: נראה לי שבגני התערוכה בת"א...] [ליאן: סבבוש] נסטיה נכנסה מהר לאינטרנט בשביל לבדוק איפה ההופעה אבל.. האינטנט לא עבד!!! נסטיה בכתה ובכתה ובכתה. נסטיה בוכה הרבה... נסטיה החליטה להתקשר לחברתה המושימושלמת, הנסגדת וה100ממת, ליאן בשביל לבקש ממנה לבדוק בשבילה. ליאן המושימושלמת בדקה לנסטיה כי היא כל כך נחמדה ומושימולמת ואמרה לה שההופעה בגני התערוכה בתל אביב. נסטיה הייתה מאושרת ונחשו מה היא עשתה.. היא בכתה ובכתה ובכתה! נסטיה תפסה את האוטובוס הראשון שראתה ונסעה. כמובן שרק אחר כך היא גלתה שהוא נוסע לירושלים ולא לתל אביב. נסטיה בכתה ובכתה ובכתה.. מה היא תעשה??? יש רק עוד שעתיים עד שההופעה אמורה להתחיל! נסטיה החליטה לשאול אנשים איזה קו מגיע לתל אביב והם אמרו לה. נסטיה גילתה שהאוטובוס שמגיע לתל אביב הוא של חברת קווים. סופסוף נסטיה הגיעה לתל אביב! היא ראתה המוני אנשים ואז נסטיה גילתה שהיא עומדת הפוך וכולם עומדים בתור לונה פארק ולא להופעה. נסטיה הסתובבה וראתה גוש של ילדות בנות 12 צורחות ובכות אז נסטיה הצטרפה אליהן ובכתה ובכתה ובכתה. נבטיה ראתה גדר ענקית שמקיפה משהו... נסטיה גילתה שהיא מקיפה את הדרך שבה האוטובוס של טוקיו הוטל עובר בשביל שבנות בנות 12 לא יקפצו על האוטובוס. נסטיה ישר רצה לשם ומצאה בפתח קטן בגדר. כאשר נסטיה ניסתה לעבור היא לא הצליחה בגלל שהיא לא שמה לב שהפתח הוא בגודל של עכבר וכאשר היא גילתה נסטיה בכתה ובכתה ובכתה. נסטיה מצאה מספריים ליד הפתח והתחילה לגזור את הגדר. כעבור יותר מחצי שעה נסטיה הצליחה לגזור את הגדר ולהיכנס (צריך להתחשב בנסטיה משום שיש לה בעיות וקשה לה לגזור.. אז אל תצחקו!) כמובן שבשניה שנסטיה עברה את הגדר היא בכתה ובכתה ובכתה. נסטיה הלכה לדלת שראתה ופתחה אותה. נסטיה יודעת איך לפתוח משום שהייתה זונה וזונות פותחות הרבה... נסטיה נכנסה וראתה מזדרון עם עוד הרבה דלתות. נסטיה לא ידעה איזו דלת תוביל אותה למקום שהיא רוצה משום שהיא לא ידעה לאן היא רוצה ללכת... נסטיה פתחה דלת אחר דלת.. בדלת הראשונה לא היה כלום, בדלת השניה היא ראתה שני בנים עושים סקס וישר סגרה את הדלת בשביל לא להפריע.. בדלת השלישית היא ראתה את דאגי שוכב ערום על מיטה אך זה לא עיניין אותה.. בדלת הרביעית היא ראתה קוף, בדלת החמישית היא ראתה חתול, בדלת השישית היא ראתה בגדים רוקדים :S, נסטיה עברה עוד כמה דלתות וכאשר הגיעה לדלת האחרונה היא החליטה שזו הדלת האחרונה שהיא פותחת בגלל שאין לה כוח יותר. כאשר נסטיה התקרבה לדלת היא ראתה שכתוב עליה בגדול, כאילו ממש ענקי TOKIO HOTEL. אך נסטיה לא ראתה ממש טוב משום ששכחה את המשקפיים שלה בבית.. :S נסטיה פתחה את הדלת.. ו.. היא ראתה הבזק אור שסינוור אותה היא שפשפה את עיינה.. הסוף :D [ליאן:סתם סתם.. אני רק הולכת לשירותים ואז אני המשיך את הסיפר המדהים שלי
] ~המשך "נסטיה והתעלומה: האם ביל הוא בעצם בילה
"~ אז נסטיה שיפשפה את עיינה ופתאום ראתה את טום!!
נסטיה חשבה לעצמה OMG OMG OMFG OMG ואז גילתה שהיא אמרה את זה בקול רם ובכתה ובכתה ובכתה. נסטיה רצה לטום וחיבקה אותו. אך כעבור חמש דקות שהיא לא עזבה אותו היא גילתה שזה רק המנקה ושטוקיו הוטל עוד לא הגיעו. נסטיה התיישבה על הספה שהייתה שם והחליטה שהיא מחכה שטוקיו הוטל יגיעו. כעבור חצי שעה בערך הדלת נפתחה ונסטיה ראתה ראש עם ראסטות. נסטיה נבהלה וישר רצה ובעטה לו בביצים. הראש עם הראסטות צרח ונסטיה בכתה ובכתה ובכתה. פתאום רץ לחדר אהוב ליבה ביל לבדוק מה קרה והוא ראה את טום שוכב על הריצפה וצועק כאשר הוא מחזיק את הביצים שלו.. ביל חשב שזה סקסי מאוד והתחיל להשתפשף על טום כמו כלבה. טום צרח שוב ועכשיו גם נסטיה צרחה וצרחה וצרחה. עוד חלק בהודעה הבאה XD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifחלק שניD:

ביל נבהל מהצרחה של נסטיה וקם מהר. ביל הסתכל על נסטיה... יותר נכון בהה בה . נסטיה שאלה אותו: "מה?". ביל ענה: "כלום..". נסטיה שאלה: "למה אתה בוהה הי??". ביל ענה: "אני לא בוהה בך" ומהר הזיז את הראש. נסטיה אמרה: "כן אתה כן, אתה בהיתה בי לפני שניה!". ביל אמר: "לא נכון! אל תשקרי!". נסטיה התעצבנה: "אני לא משקרת!!!! אתה משקר!!!" ואז היא בכתה ובכתה ובכתה. ביל ניסה להרגיע אותה משום שהוא שנא שאנשים בוכים.. זה עשה לו כאב ראש.. ביל שאל את נסטיה: "מה אני יכול לעשות בשביל שתפסיקי לבכות?". נסטיה ענתה: "אתה יכול להיות אהובי הנצחי ולעשות איתי סקס עד סוף חיינו". ביל שהיה מאוד מתוסכל מינית וגם חרמן מהמראה של טום מחזיק את הביצים שלו ענה לנסטיה: "אמ.. אוקי D:". שניהם התחילו להתנשק. נסטיה ניסתה להוריד לביל את החולצה אך החולצה לא עברה את השיער שלו וביל אמר לה שאין לה סיכוי ושתשאיר אותו עם חולצה. נסטיה אמרה "אוקיי" והמשיכה לנשק אותו. ביל הוריד לנסטיה את החולצה. נסטיה הורידה לביל את המכנסיים וראתה שלא עומד לו. נסטיה שאלה את ביל: "מה קרה?". ביל ענה: "אממ... כלום זה סתם חוסר של סקס.. את עוד מעט תגלי למה..". נסטיה אמרה: "אוקיי". אחרי הכל ביל הוא אהובה הנצחי אז זה לא עניין אותה. ביל הוריד לנסטיה את המכנסיים. נסטיה הורידה לביל את התחתונים ו.. נסטיה הסתכלה וחשבה שמשהו חסרה לה. כעבור כמה דקות טובות של הסתכלות (כבר הבהרנו שלנסטיה היו בעיות.. אז אל תצחקו!) נסטיה קלטה שאין לביל שערות ערווה!!
נסטיה המשיכה לבהות וכעבור כמה שעות טובות של בהיה היא הבינה שאין לו זין!!!!!
נסטיה לא הבינה... היא לא הבינה למה במקום זין יש לו פוט. נסטיה שאלה את ביל: "בילוש למה אין לך זין? איך זה שלבן אין זין?". ביל בהה בה ולא הבין מה לא ברור, איך היא לא מבינה שהוא לא בן. פתאום נסטיה חשבה שהיא מצאה את הפתרון. היא צעקה: "עכשיו הבנתי!!! את עושה את הדבר הזה שבנים לוקחים את הזין ומכניסים אותו בין הרגלים!!!" ביל הסתכל על נסטיה במבט מוזר והתחיל לדפוק את הראש בקיר. הוא צעק לה: "מה את לא מבינה?!?!?!?!? אני לא בן!!!". נסטיה הסתכלה עליו עכשיו במבט מוזר ואמרה: "אם אתה לא בן אז מה אתה???
". ביל ענה: "נחשי.." עם מבט של WTF. נסטיה חשבה וחשבה וחשבה אך לא עלה רעיון במוחה הקטן אז היא בכתה ובכתה ובכתה היא אמרה לביל שיתן לה רמז. ביל אמר: "אוקי.. מתחיל בב' ונגמר בת' שתי אותיות". נסטיה חשבה וחשבה וחשבה אך לא הבינה אז היא בכתה ובכתה ובכתה. ביל ראה שאין סיכוי שנסטיה תבין בחיים ואם הוא לא רוצה להירקב פה כדאי לו פשוט להגיד לה אז הוא צעק: "בבבבבבבבתתתתתת!!!!". ואז נסטיה אמרה: "מה??? איך??? זה לא הגיוני!!! או שכן???? אני מבולבלת!!! מה????". ביל ענה: "מה את לא מבינה??? אני בת!! אני לא ביל, אני בילה!!!!!". ונסטיה ענתה: "אבל אבל אבל.. זה לא הגיוני!! איך??? אתה נראה כמו בן!!! סליחה את נראת כמו בן!!!". ואז בילה ענתה: "תגידי לי את עיוורת??? אני נראת לך כמו בן????". ונסטיה ענתה: "כככןןן!!!". ואז בילה שוב דפקה את הראש שלה בקיר. ואז נסטיה אמרה: "אין לי מושג מה קורה פה.. אני ממש מבולבלת! אני מאוהבת בך!". ובילה שאלה: "את עדיין מאוהבת בי? גם עכשיו שאת יודעת שאני בת?". ונסטיה אמרה: "אה! נכון שכחתי שאתה בת.. אז אני כבר לא מאוהבת בך..". בילה שוב דפקה את הראש על הקיר. נסטיה ענתה: "מצטערת.. אני לא לסבית.." ויצאה מהחדר. כאשר נסטיה יצאה מהחדר היא לא זכרה מאיזו דלת היא הגיעה והתחילה לבדוק שוב את כול הדלתות. באחת הדלתות שהיא פתחה היא ראתה משהו שעיר מתולתל שוכב על המיטה. היא חשבה שזה סקסי ונכנסה פנימה. משום שלא היו לה משקפיים היא לא ראתה טוב. הדבר השעיר התחיל להשמיע קולות של קוף ולכן היא חשבה שזה קוף.. נסטיה אהבה קופים ולכן החליטה לשכב עם הקוף משום שהיא עוד הייתה חרמנית מבילה ועכשיו היא גם רואה קוף. נסטיה נהנתה כל כך עם הקוף עד שהיא התחתנה איתו. כעבור 10 שנים נסטיה נזכרה בזה שהיא צריכה משקפיים והלכה לקנות. כאשר חזרה הביתה היא גילתה שבעלה לא קוף אלא דני ג'ונס!!!
נסטיה נבהלה וברחה! בזמן שהיא רצה היא חשבה לעצמה איך יכולתי להתחתן עם דני?!?!? איכככ :X בלעעע. משום שלנסטיה יש קצת בעיות היא לא יכולה לעשות כמה דברים ביחד ולכן היא לא שמה לב לאן היא הולכת בגלל שהיא חשבה ופתאום היא שמה לב שהיא עומדת באמצע הכביש ואז.. בום!!!! מכונית דרסה אותה. ונסטיה מתה. והיא בכתה ובכתה ובכתה. הסוף! D:

sweet shir

New member
חחחחחחחח יש לליאן מלא שגיאות כתיבXDDDD

אבל יצא לה קורע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בהלם ממנה לא מתאים לה XDDDDDDDDDDDDDDDDD יצא מ מ ש טוב!! XDDDDDDDDDD

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחחחחח הסיפור על בילה הרג אותיXDDDDD

חח דני ג'ונס דומה לקוף?XD טוב בטח הוא נשמע לה כמו קוף כל הזמן הזה כי הוא פשוט-צחק.XDDDD ולמה הוא צחק? כי נסטיה יש לה קצת בעיות. ^^ והיא בכתה ובכתה ובכתהXDDD ~קראתי את המילה בכתה יותר מדי פעמים שכבר אין לזה משמעותXDDDDDDDDDDD~ תמיד טענתי שבילה היא לא גבר.

sweet shir

New member
בהרור שדני דומה לקוףO:

את רצינית? XDDDDDDD דני = קוף, הגענו למסקנה הזו ממזמן.

Orange Sky

New member
מה?XD מאיפה הבאתן את זה?! טוב אולי ~טיפה~

אבל הוא לא כזה דומה לקוףXDDDD חחחחחח דני=קוףXD

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifXDDDDDDDDDDDDDD

ע-נ-ק-! ~שולחת לכל המחוברים שלי במסן~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo6.gif

וגם שאר הציטוטים עם שיר חחחחח ראש1 מדרדר עם הזמן, זה כבר עצוב.

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifסושי שאכלנו אתמול../images/Emo209.gif../images/Emo6.gif

רק כי שיר ביקשה שאני אשים את התמונה... סתם XD חברה שלי הכינה ויצא ממש ממש טעים!

למעלה