../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifהעיניים של טוליק שני כוכבים.
שיר השבוע של מקפליי
McFly - Everybody Knows
שיר השבוע לא של מקפליי
Boys Like Girls - The Great Escape Busta Rhymes Feat Linkin Park - We Made It Lee Biran - Anything You Want To Lee Biran – Smile One Night Only - Just For Tonight The Mamas and the Papas - California Dreamin לי בירן – טוליק.
לי בירן ומתן קאופמן – סימן שאתה צעיר. לי בירן – איך זה שכוכב. לי בירן – סיוון. לי בירן – היא תיקח אותך.
להקת/אלבום השבוע
Linkin Park, My Chemical Romance, Simple Plan.
קליפ השבוע
One For The Radio.
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
סרטים - King Arthur, Town And Country, American Pie, American Pie 4 - Band Camp, Wimbledon, דינוזאור ומשפחת סופר-אל.
משהו שעיצבן
כלום D:
שימח השבוע
מקפליי
.
עיצב השבוע
ראש 1 [ראו ציטוט למטה].
ציטוט השבוע
~שיחה שלי ושל שיר~
נסטיה says: את לא תאמיני על מה ראש 1 עשו כתבה!!!
שיר says: טוקיו הוטל?
נסטיה says: גם הם כתבו על אימו
שיר says: אומייגאשששש הנושא האפל?! :O
נסטיה says: "יום שחור - הלהקות המובילות משנות כיוון, המעריצים האדוקים חוטפים מכות והרדיו מסרב לתמוך. האם הגיע הזמן להספיד את האימו?" O: אלוהים ואז תראי מה כתוב בפנים:
שיר says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נסטיה says: "האייליינר דהה, הגיטרות התרככו והאימו הפך בשנה האחרונה מהז'אנר הכי לוהט בשטח למילה גסה שכולם מנסים להתנער ממנה. "האימו נגמר, הגיע הזמן ללכת הבית", אומר פיט וונטז מפול אאוט בוי. האם ההיסטריה הופכת להיסטוריה? פרוייקט מיוחד" ג'יזס XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואז כתבו עם ט"ה ועל MCR ופול אאוט בוי ופאניק...וגם יש קצת על 30 שניות
שיר says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבוי. דוגרי ג'יזס XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
נסטיה says: אני פשוט צחקתי כשקראתי את הכתבה
שיר says: אני צוחקת עכשיו
נסטיה says: רוצה שאני אעשה לך מיני בוחן פתע? האם את (עדיין) אימו? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
שיר says: תעשי!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
נסטיה says: 1 - בנים עם אייליינר זה... א. מגניב וממש לא פאסה. ב. פאסה וממש לא מגניב. ג. נחמד בפורים. 2 - כשפיט וונטז אומר שהאימו נגמר, אתה... א. לא ממש מקשיב לו, האי פיט אומר מלא דברים שהוא מתכוון אליהם [-D] ב. חושב שהוא בוגד. XDDDD ג. מצדיע לו. הנה בנאדם שיודע לפרוש בשיא. 3 - איך אתה מרגיש היום? א. על הפנים, כמו תמיד. ב. מצוין. אני שמח ורן. ג. הכל בסדר, אני מניח. 4 - ולסיום סיומת: א. האימו מת כבר מזמן והגיע הזמן למשהו חדש. ב. לא אכפת לי כן אימו, לא אימו. כל עוד ייצאו שירים יפים - אני אאזין להם [
><] ג. האימו יחיה לנצח, והתהלוכה השחורה תצעד בלבי לעד! [AWWWWWWWWWWW:'(|חותך|מתאבד1]
שיר says: 1. אומייגאד לייק ברור שנחמד בפורים%#@ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חושב שהוא בוגד XDDDDDDDDDDD ענק די זה פתלוב אך קורעXD
נסטיה says: זהו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הם פשוט הגיעו לתחתית XDDDDDDDD
שיר says: דוגרי XDDDD יותר נמוך מזה אין!
נסטיה says: את חייבת לקרוא ת'כתבה XDDDDDDDDDD
שיר says: נכון XDDDDDDDDDDD
נסטיה says: תראי ת'פסקה האחרונה: "Though your dead and gone. Believe me your memory will carry on", שר ג'רארד וויי לקראת הסוף של וולקום טו דה בלאק פארייד. לא נותר אלא לתהות האם הוא ידע, כבר לפני שנתיים, שסופם של התהלוכה השחורה בפרט והאימו בכלל הוא רק עניין של זמן - והאם הזמן הזה מגיע עכשיו. לייק...כן...זה מה שאני תוהה כשאין לי מה לעשות XDDDDDDDDDDDDDD
שיר says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמובן. אני קמה בבוקר ותוהה ואחרי שאני מצחצחת שיניים אני תוהה גם כן. נו באמת, על מי אני עובדת?!
נסטיה says: אבל לא סתם תוהה!
שיר says: אני לא מצחצחת שיניים! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נכון! לא סתם! תוהה וחותכת ורידים בו זמנית!!
נסטיה says: יאפ! כמו כל אימו גאה.
שיר says: כמובן. רוצה לדעת כמה אני גאה?! ישלי גם צמיד שחור וגם צמיד גאווה! XDDDDDDDDDDDDDDDD
נסטיה says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואווווו:-O את ממש גאה! נו, תעני על הבוחן פתע...נראה אם את (עדיין) אימו XDDDDD
שיר says: אוקי, בוא נראה
שיר says: 1 - ג. 2 - א. (לא קשור לאימו, סתם כי פיט אומר הרבה דברים. XDDDD) 3 - ג. 4 - ב. D: נכון שאני ממש גאה? טירוף!
נסטיה says: חחחחחחחחחחח ענית בידיוק מה שאני עניתי
15-25: אימו,שמימו - למה להדביק תוויות כשמה שהכי חשוב זה המוזיקה עצמה? התהלוכה לא מעניינת אותך, אלא התזמורת שמלווה אותה. זה הדבר הכי הגיוני שהם כתבו לאורך כככככככככככל הכתבה
שיר says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוגרי XDDDDDDDD ועוד ציטוט בהודעה נפרדת.
תמונת השבוע