The McWeekend Is In The House

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני חי בסרט להלהל XDDDDD

יוווובי אני אוהבת אותך!333333>

Yu vi

New member
חחחחחחחח גמלי!../images/Emo85.gif

אני אשכרה נכנסתי לויקיפדיה בשעת לילה מאוחרת ומשעממת וגיליתי שזה באמת קיים! XD

Yu vi

New member
עופר שכטר3333333333>../images/Emo85.gif

פאק כמעט שכחתי לשים תתמונה@#$

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומיגדדדד מאיפה זה?$#?#$../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אגב, *עפר חחחחחחחחחחחחחחחחח יואיואיו מאיפה זה

Orange Sky

New member
קופיקוD: ../images/Emo23.gif

דני
חחחחח סמולוויל זה יפהXD ראיתי רק את הפרסומת של אבי ביטר חי בסרט, הזה ברפת שהוא מקלל את הפרה ומתתי מצחוקXDDDDDDD הגיטרה
בסופו של דבר חח בטח תוכלי לקנות אותה^^ שבוע טוב יוב^^3>

avivoOsh2

New member
../images/Emo79.gifאיטצ' אול אבאוט יווו

מצעד הלהיטים של מקפליי: McFLY - ignorance All About You
Sorry Is Not Good Enough
Please Please ותודה לזוש המדהימה ששלחה לי את כל אלה^-^ חח כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Enjoy the Silence - Depeche Mode
Fergie - Labels or Love Forever - Chris Brown Peace Sign - Gym Class Heroes
It's OK, But Just This Once - Gym Class Heroes Killa (Step Up 2) - Cherish Ft. Yung Joc Clothes Off - Gym Class Heroes Taxi Driver - Gym Class Heroes The Queen and I - Gym Class Heroes Control - Metro Station הלהקה המגניבה של השבוע: האע דהה Gym Class Heroes *-* אלבום שחרשתן עליו: לאמשומיוחד. קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=EuJiPsOEEKs <: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אממ 21 אבל ראיתי ממש קצת אז זה לא נחשב>< מאהב חשאי
חשופים פרויקט מסלול TRL שיגעון של קולג' בפעם ה100 D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום משהו ששימח: כלום היה אחלה וזהD: שבוע הבא אני כל השבוע בת"א יאי לי. משהו שהעציב: כלום. ציטוטידה: היו מלא עם חברה ואחשלה אבל אנלא זוכרת כרגע חח ברח לי>< מתנגן בראש / בפלייליסט: Baby It's You - JoJo ft. Bow Wow מאכל השבוע: אמ אמ אמ מזרק שוקולד חח ^-^ שמנהאני התמונה הכי חמה:

למעלה