The McWeekend Is In The House

sweet shir

New member
../images/Emo79.gifWhen my time comes, forget the wrong that

I've done Help me leave behind some Reasons to be missed Don't resent me And when you're feeling empty Keep me in your memory Leave out all the rest Leave out all the rest
מצעד הלהיטים של מקפליי: כל החדשים. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Leave Out All The Rest - LP
Given Up - LP We Made It - Busta Rhymes Feat. Linkin Park S.O.S. - Jonas Brothers Love Song - Sara Bareilles הלהקה המגניבה של השבוע: סימפל פלאן, לינקין פארק ומקפליי. אלבום שחרשתן עליו: Minutes to Midnight - LP קליפ שעשה לכן את זה: OFTR. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בטיייייייייייי!
, המשרד והאוס. גוסיפ גירל -לא!- כי היה חרא פרק סיום.
וגם מלא תוכניות בערוץ E חחחחחחחחחחחחחחחחח התמכרתי. XD
: אנוד'ר גיי מובי. ראיתי עודפעם. D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: הפרק סיום של GG
, אמא מעצבנת, אח מעצבן. >< משהו ששימח: אח אחר מושלם וקנו לי בגדים ווהו! D: משהו שהעציב: כל עניין השבויים. :/ ציטוטידה: "The 20th of june has been you fucking moron!" "למה לא אמרת שקוראים לו איידן? פעם הבאה שאת רואה אותו תמסרי לו hotass, הוא כבר יבין את הבדיחה הפרטית". *nafבוץ/ניצן says (16:16): XDDDDD אולי אני "חמודה" אבל אני נראת זוועהP: -יש לה פנינות חוכמה לילדה הזאתי XD- ~נסטיה, שיניתי לך את השם כי הוא ארוך מדי. עמך הסליחה.XD~ נסטיה says: את לא תאמיני על מה ראש 1 עשו כתבה!!! *naf שיר. D: says (00:45): טוקיו הוטל? נסטיה says: גם *naf שיר. D: says (00:45): האחים כאפות? *naf שיר. D: says (00:45): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסטיה says: הם כתבו על אימו *naf שיר. D: says (00:45): אומייגאשששש הנושא האפל?! :-O
נסטיה says: "יום שחור - הלהקות המובילות משנות כיוון, המעריצים האדוקים חוטפים מכות והרדיו מסרב לתמוך. האם הגיע הזמן להספיד את האימו?" O: נסטיה says: אלוהים. ואז תראי מה כתוב בפנים: *naf שיר. D: says (00:47): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסטיה says: "האייליינר דהה, הגיטרות התרככו והאימו הפך בשנה האחרונה מהז'אנר הכי לוהט בשטח למילה גסה שכולם מנסים להתנער ממנה. "האימו נגמר, הגיע הזמן ללכת הבית", אומר פיט וונטז מפול אאוט בוי. האם ההיסטריה הופכת להיסטוריה? פרוייקט מיוחד" ג'יזס. נסטיה says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נסטיה says: ואז כתבו עם ט"ה ועל MCR ופול אאוט בוי ופאניק... וגם יש קצת על 30 שניות *naf שיר. D: says (00:48): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבוי. *naf שיר. D: says (00:49): דוגרי ג'יזס XDDDDDDDDDDDDDDDDDD נסטיה says: אני פשוט צחקתי כשקראתי את הכתבה
*naf שיר. D: says (00:49): אני צוחקת עכשיו
נסטיה says: רוצה שאני אעשה לך מיני בוחן? האם את (עדיין) אימו? XDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (00:50): תעשי!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDD נסטיה says: 1 - בנים עם אייליינר זה... א. מגניב וממש לא פאסה. ב. פאסה וממש לא מגניב. ג. נחמד בפורים. 2 - כשפיט וונטז אומר שהאימו נגמר, אתה... א. לא ממש מקשיב לו, הרי פיט אומר מלא דברים שהוא לא מתכוון אליהם. [
] ב. חושב שהוא בוגד. XDDDD ג. מצדיע לו. הנה בנאדם שיודע לפרוש בשיא. 3 - איך אתה מרגיש היום? א. על הפנים, כמו תמיד. ב. מצוין. אני שמח ורן. ג. הכל בסדר, אני מניח. 4 - ולסיום סיומת: א. האימו מת כבר מזמן והגיע הזמן למשהו חדש. ב. לא אכפת לי כן אימו, לא אימו. כל עוד ייצאו שירים יפים - אני אאזין להם [
><] ג. האימו יחיה לנצח, והתהלוכה השחורה תצעד בלבי לעד! [AWWWWWWWWWWW:'(|חותך|מתאבד1] נסטיה says: תראי ת'פסקה האחרונה: "Though your dead and gone. believe me your memory will carry on", שר ג'רארד וויי לקראת הסוף של וולקום טו דה בלאק פארייד. לא נותר אלא לתהות האם הוא ידע, כבר לפני שנתיים, שסופם של התהלוכה השחורה בפרט והאימו בכלל הוא רק עניין של זמן - והאם הזמן הזה מגיע עכשיו. נסטיה says: לייק...כן...זה מה שאני תוהה כשאין לי מה לעשות. נסטיה says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (00:59): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמובן. *naf שיר. D: says (00:59): אני קמה בבוקר, ותוהה. *naf שיר. D: says (00:59): ואחרי שאני מצחצחת שיניים אני תוהה גם כן. *naf שיר. D: says (00:59): נו באמת, על מי אני עובדת?! נסטיה says: אבל לא סתם תוהה! *naf שיר. D: says (00:59): אני לא מצחצחת שיניים! *naf שיר. D: says (00:59): XDDDDDDDDDDDDD נסטיה says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDD *naf שיר. D: says (01:00): נכון! לא סתם! תוהה וחותכת ורידים בו זמנית!! נסטיה says: יאפ! נסטיה says: כמו כל אימו גאה *naf שיר. D: says (01:00): כמובן. *naf שיר. D: says (01:00): רוצה לדעת כמה אני גאה?! *naf שיר. D: says (01:00): ישלי גם צמיד שחור וגם צמיד גאווה! XDDDDDDDDD נסטיה says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסטיה says: וואוווווO: נסטיה says: את ממש גאה! YuvaL ; רון3> says (03:24): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנלא זוכרת מתי פעם אחרונה התמוגגתי ברמות כאלו XD YuvaL ; רון3> says (03:24): עופר שכטר זה אשכרה דאגי פוינטר הישראלי שיואו#$^ YuvaL ; רון3> says (03:24): עכשיו תראי מה צריך לקרות YuvaL ; רון3> says (03:24): דאגי ילמד משחק YuvaL ; רון3> says (03:24): ואז הוא ישחק בלהבלהבלה YuvaL ; רון3> says (03:24): ואז בשביל לאתגר את עצמו YuvaL ; רון3> says (03:25): הוא ישחק הומו!!! YuvaL ; רון3> says (03:25): ואז YuvaL ; רון3> says (03:25): יובל תמות *naf שיר. D: says (03:25): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי XDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: שאפל על Minutes to Midnight של לינקין פארק<: המלצת השבוע: תשמעו ת'שיר Leave Out All The Rest של לינקין, הוא מדהההים.
מאכל השבוע: סושי
התמונה הכי חמה: אחי המושימושלם.

Orange Sky

New member
../images/Emo79.gifwhen my time comes../images/Emo79.gif באמת שיר מדהים^^

רציני שיר חזק..
חחחחחחחח האם את (עדיין) אימו קידXDDDDDD חחח ואת אימו גאה - יש לך גם צמיד שחור וגם צמיד גאווהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "הוא ישחק הומו. ואז יובל תמות"XDDDDDDDD וסתמי מה שאמרתי יש בו הגיון.
~חחחחחחח ובחיים אני לא אשכח את המזהה משמיעהXDDDDDDDDDDDDD~ כבר אמרתי את דעתי על בטי-הכל מושלם שם, רק צריך להוציא את בטי XDDDDDDDDDDDDDDDD ~משהו כמו סטייל "הדבר היחיד שמפריע לי במוות של מריסה זה שהוא לא קרה בעונה ה1"XDDDD~ טוב קיצר איי לאב יו , אל תכעסי עליי

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המון היגיון XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמו שמכורים לסדרת ספרים הארי פוטר אבל שונאים את הארי עצמו. XD וכן הגעתי אתמול למסקנה שהדמות שהכי פחות אכפת לי ממנה בבטי זה בטי. XD אוו, איי לאב יו טו.
~ואני נחמדה ולא ביצ' מזלזלת! זכרי את זה!! XD~

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחח I KNOW!!~סטייל מוניקה גלרXD~

חחחחחחחחח נו בדיוק, זה מובן לחלוטין לדעתיXDDDDD סתם, לא בהארי פוטר
כי הוא אכן הדמות המרכזית חח בבטי פשוט היא סתם עוד מישהי שם, בייחוד בעונה הזו.... אווו (פאגסXDDD)
3> ~זוכרת והולכת להווכח בכך במציאות בקרוב.XD~

sweet shir

New member
אומייגאד! בדיוק כתבתי את זה לאריאל במסנג'ר XD

ArielYona says (13:46): יואיואוי התמונה333333333333333333333333333333> *naf שיר. D: says (13:46): איי נואו! ~סטייל מוניקהXDDDD~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD חחח אבל הארי מציק. >< אני לא ביצ' אופ. פאק יו! :(

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDD

לא הייתי בטוחה בכלל שתדעי על מה אני מדברת חחח ~איי נוו!~ XD הארי מציק?! את אומרת שהארי מציק?XD חשבתי שאת חולה עליוXD מה זה, כל אחד במקפליי את לא מחבבת חחח טום מכוער דני קוף דאגי כלנית והארי מציק. צקצקצק! אף אחד לא אמר שאת ביץ'! את מנסה בכוח לעשות כאילו אני אומרת את זה, אבל אני לא חחחחח אז הרגעי!

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הציטוט עם יובל XD ו"The 20th of june has been you fucking moron!" XDD כשאני מדמיינת את טום אומר "פאקינג" אני מדמיינת אותו יורק XDDDD "I spit out off my mouth" XD

Yu vi

New member
אחשלך כזה חמוווודD: והעיניים../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הקטע של הכתבה על האימו קורע XD אני חייבת לקרוא אתזה!!
אבל הציטוט שלי בכלל לא היה משעשעעעעעעע. ;; כפרוש

sweet shir

New member
אכן ../images/Emo23.gif

אמא שלי כעסה עלי שהעלתי דווקא ת'תמונה הזאתי כי לא רואים בה שיש לו גוונים בלונדיניים. XDDDDDDDDD הוא מ-א-ו-ד משעשע!
3>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifאכן פרק מאכזב במיוחד של גוסיפ.../images/Emo11.gif

אבל אם הכל היה מסתיים בשמחה וששון, מאיפה יהיה להם להתחיל את העונה הבאה? צריך קצת קצוות פתוחים. קצת הרבה. רק עכשיו את ויובל הגעתן למסקנה שעפר=דאג? בושו לכן, זה פרט כ"כ מובן מאליו. אחיך

sweet shir

New member
תאמיני לי שאפשר חח יצא מבאס ברמות.

כאילו, אם כבר היו מפרידים רק בין דן וסרינה, כי זה עוד הגיוני. אבל כל הקטע עם בלייר וצ'אק היה פתטי, מאולץ ועלוב. X: מה? חח לא, לא הגענו למסקנה הזו בשיחה הזו, הגעתי למסקנה הזו שהכרתי את דאגי לפני שנתיים. ^^; יובל די ניהלה דיאלוג עם עצמה.
(ולא, זה לא היה מונולוג. XD) כן, אה?

just orr

New member
יונתן../images/Emo99.gif

חחחחחחח את חצי מהציטוטים ראיתי XDDDDD וזה מצחיק מחדש XDDDDDDDDD כפרעלייך. סתם ככה.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח XD

יאייי! D: ~רואה טל? אני לא ביצ' מזלזלת!~ כפרעליך גםכן!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני מאוהבת

באח שלך עשית אותי פדופילית! 3333>

למעלה