../images/Emo79.gifWhen my time comes, forget the wrong that
I've done Help me leave behind some Reasons to be missed Don't resent me And when you're feeling empty Keep me in your memory Leave out all the rest Leave out all the rest
מצעד הלהיטים של מקפליי: כל החדשים.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Leave Out All The Rest - LP
Given Up - LP We Made It - Busta Rhymes Feat. Linkin Park S.O.S. - Jonas Brothers Love Song - Sara Bareilles
הלהקה המגניבה של השבוע: סימפל פלאן, לינקין פארק ומקפליי.
אלבום שחרשתן עליו: Minutes to Midnight - LP
קליפ שעשה לכן את זה: OFTR.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בטיייייייייייי!
, המשרד והאוס. גוסיפ גירל -לא!- כי היה חרא פרק סיום.
וגם מלא תוכניות בערוץ E חחחחחחחחחחחחחחחחח התמכרתי. XD
: אנוד'ר גיי מובי. ראיתי עודפעם. D:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הפרק סיום של GG
, אמא מעצבנת, אח מעצבן. ><
משהו ששימח: אח אחר מושלם וקנו לי בגדים ווהו! D:
משהו שהעציב: כל עניין השבויים. :/
ציטוטידה: "The 20th of june has been you fucking moron!" "למה לא אמרת שקוראים לו איידן? פעם הבאה שאת רואה אותו תמסרי לו hotass, הוא כבר יבין את הבדיחה הפרטית". *nafבוץ/ניצן says (16:16): XDDDDD אולי אני "חמודה" אבל אני נראת זוועהP: -יש לה פנינות חוכמה לילדה הזאתי XD- ~נסטיה, שיניתי לך את השם כי הוא ארוך מדי. עמך הסליחה.XD~ נסטיה says: את לא תאמיני על מה ראש 1 עשו כתבה!!! *naf שיר. D: says (00:45): טוקיו הוטל? נסטיה says: גם *naf שיר. D: says (00:45): האחים כאפות? *naf שיר. D: says (00:45): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסטיה says: הם כתבו על אימו *naf שיר. D: says (00:45): אומייגאשששש הנושא האפל?! :-O
נסטיה says: "יום שחור - הלהקות המובילות משנות כיוון, המעריצים האדוקים חוטפים מכות והרדיו מסרב לתמוך. האם הגיע הזמן להספיד את האימו?" O: נסטיה says: אלוהים. ואז תראי מה כתוב בפנים: *naf שיר. D: says (00:47): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסטיה says: "האייליינר דהה, הגיטרות התרככו והאימו הפך בשנה האחרונה מהז'אנר הכי לוהט בשטח למילה גסה שכולם מנסים להתנער ממנה. "האימו נגמר, הגיע הזמן ללכת הבית", אומר פיט וונטז מפול אאוט בוי. האם ההיסטריה הופכת להיסטוריה? פרוייקט מיוחד" ג'יזס. נסטיה says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נסטיה says: ואז כתבו עם ט"ה ועל MCR ופול אאוט בוי ופאניק... וגם יש קצת על 30 שניות *naf שיר. D: says (00:48): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבוי. *naf שיר. D: says (00:49): דוגרי ג'יזס XDDDDDDDDDDDDDDDDDD נסטיה says: אני פשוט צחקתי כשקראתי את הכתבה
*naf שיר. D: says (00:49): אני צוחקת עכשיו
נסטיה says: רוצה שאני אעשה לך מיני בוחן? האם את (עדיין) אימו? XDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (00:50): תעשי!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDD נסטיה says: 1 - בנים עם אייליינר זה... א. מגניב וממש לא פאסה. ב. פאסה וממש לא מגניב. ג. נחמד בפורים. 2 - כשפיט וונטז אומר שהאימו נגמר, אתה... א. לא ממש מקשיב לו, הרי פיט אומר מלא דברים שהוא לא מתכוון אליהם. [
] ב. חושב שהוא בוגד. XDDDD ג. מצדיע לו. הנה בנאדם שיודע לפרוש בשיא. 3 - איך אתה מרגיש היום? א. על הפנים, כמו תמיד. ב. מצוין. אני שמח ורן. ג. הכל בסדר, אני מניח. 4 - ולסיום סיומת: א. האימו מת כבר מזמן והגיע הזמן למשהו חדש. ב. לא אכפת לי כן אימו, לא אימו. כל עוד ייצאו שירים יפים - אני אאזין להם [
><] ג. האימו יחיה לנצח, והתהלוכה השחורה תצעד בלבי לעד! [AWWWWWWWWWWW:'(|חותך|מתאבד1] נסטיה says: תראי ת'פסקה האחרונה: "Though your dead and gone. believe me your memory will carry on", שר ג'רארד וויי לקראת הסוף של וולקום טו דה בלאק פארייד. לא נותר אלא לתהות האם הוא ידע, כבר לפני שנתיים, שסופם של התהלוכה השחורה בפרט והאימו בכלל הוא רק עניין של זמן - והאם הזמן הזה מגיע עכשיו. נסטיה says: לייק...כן...זה מה שאני תוהה כשאין לי מה לעשות. נסטיה says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (00:59): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמובן. *naf שיר. D: says (00:59): אני קמה בבוקר, ותוהה. *naf שיר. D: says (00:59): ואחרי שאני מצחצחת שיניים אני תוהה גם כן. *naf שיר. D: says (00:59): נו באמת, על מי אני עובדת?! נסטיה says: אבל לא סתם תוהה! *naf שיר. D: says (00:59): אני לא מצחצחת שיניים! *naf שיר. D: says (00:59): XDDDDDDDDDDDDD נסטיה says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDD *naf שיר. D: says (01:00): נכון! לא סתם! תוהה וחותכת ורידים בו זמנית!! נסטיה says: יאפ! נסטיה says: כמו כל אימו גאה *naf שיר. D: says (01:00): כמובן. *naf שיר. D: says (01:00): רוצה לדעת כמה אני גאה?! *naf שיר. D: says (01:00): ישלי גם צמיד שחור וגם צמיד גאווה! XDDDDDDDDD נסטיה says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסטיה says: וואוווווO: נסטיה says: את ממש גאה! YuvaL ; רון3> says (03:24): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנלא זוכרת מתי פעם אחרונה התמוגגתי ברמות כאלו XD YuvaL ; רון3> says (03:24): עופר שכטר זה אשכרה דאגי פוינטר הישראלי שיואו#$^ YuvaL ; רון3> says (03:24): עכשיו תראי מה צריך לקרות YuvaL ; רון3> says (03:24): דאגי ילמד משחק YuvaL ; רון3> says (03:24): ואז הוא ישחק בלהבלהבלה YuvaL ; רון3> says (03:24): ואז בשביל לאתגר את עצמו YuvaL ; רון3> says (03:25): הוא ישחק הומו!!! YuvaL ; רון3> says (03:25): ואז YuvaL ; רון3> says (03:25): יובל תמות *naf שיר. D: says (03:25): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי XDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: שאפל על Minutes to Midnight של לינקין פארק<:
המלצת השבוע: תשמעו ת'שיר Leave Out All The Rest של לינקין, הוא מדהההים.
מאכל השבוע: סושי
התמונה הכי חמה: אחי המושימושלם.