The McWeekend Is In The House

white in Angel

New member
תמונה 3

אחחחחחחחחחחחח ג'יימס יא מושלם שכמותך חולה עליו בעצם לא................... אובססית אליו!!!!!!!!!! כותב שירים מוכשר שכמותו גם אני רוצה להיות כמוהו... שחכתי משהו ששימח אותי
שניים לא סתם
1)
חלק מכן יודעות שאנני כותבת שירים אז משהו שאני מכירה היה אצלי בבית והוא ראה את השירים ושאל אותי "אני יכול להלחין לך שיר אם את רוצה" ואני כזה "ואו..תודה זה יהיה מגניב" "אוקי אין בעיה בפעם הבאה שאני אבוא לבקר בהרצליה אני אקפוץ אליך לנגן את זה" איזה כיף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ילחינו לי שיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2)
היה אצלי משהו שהוא קצת מזכיר את דאגי תשאלו את אחותי... ויש לי אובססיב גם אליו והוא גם היה השבוע אצלי [
איזה מושלם שכמהו]

white in Angel

New member
תמונה 4

נזכרתי ששכחתי אותה בתמונה השניה הארי מכה בדאגע עם מטקה על התחת של דאגי והפעם הארי מכה עם היד על התחת של דני!!!!!!!!!!!!!!!!!

adiozery101

New member
../images/Emo9.gifויקנדד ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של mcfly אממ YGF RR SNGE ignorenc ניראלי שכותבים ככהה .. TCFC שיר השבוע לא של mcfly אממ שירים של כריס בראון שון קינגסטוןן ובויז ליק גירלז .. אלבום השבוע וואנדרלנד להקת השבוע ליקק דעעע ?! >< מקפליי לינק השבוע[קישור] מזה לינקק ? ספר/סדרת/סרט השבוע שוט אופ לוב (טילה טקילה) \ בקיצור... כל ערוץ 16 ביס העהעה ערוץץ מאגניבב .. אדם השבוע[מפורסם\לא מפורסם] טומי החתיכיי מזל טוב ....... אהה ואממ גלעדד שליטט מסכן ! ... יצאה לי מזה לחשוב עליו .. דבר מפדח השבוע אמממ שישראליםם מפגרם איך איךך ?? איך הם נתנו כ"כ הרבהה ולא היביאו את גילעד שליט ?! דבר טוב שקרה השבוע מממ לא דעת דבר רע שקרה השבוע יהיה זכרם ברוך ציטוטי השבוע חחח אח שלי אמר לי משהוו מצחיק.. כל הדתיות לא להעלבבב ... דרוס כל דוס... השמד כל חרד.. הטבעהה למים כל יראה שמים .. חחח הוא הרג אותי עם המשפט הזהה תמונת השבוע מממ חמודיםם :) אהה וחחח ואימצתי את
חחח אמרו לי שהוא דומה לטומי אז אימצתי

rox love BSM

New member
I Kissed a Girl../images/Emo25.gif../images/Emo124.gif

and i liked it...
מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR POV DY
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
I Kissed a girl
I'm In-love with a girl No air Photograph
הלהקה המגניבה של השבוע:
ניקלבאק מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
אלבום אוסף של שירי קיץ של 05(חחח מצאתי את זה איפשהו והיה נחמד לשמוע כמה פטית הייתי בכיתה ח')
קליפ שעשה לכן את זה:
כל הקליפי שמקפליי שמו במייספיס שלהם(מה עובר על דני הוא לא מדבר בכלל!)
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
חשופים,פרוייקט מסלול(i'm gonna die),ג'ורדן,ראןאוואי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהדואר לא מגיע
ציטוטידה:
(שהוא בא לבקר אותה בבית משוגעים,אחרי שפרק שעבר היא נשכה אותו) רננה לכפיר:למה אתה ממשיך לבוא לפה? כפיר:"כי אני אוהב שנושכים אותי רננה:אז לך לספארי" חחחחח
מתנגן בראש / בפלייליסט:
חשופים
המלצת השבוע:
תראו ג'ורדן זה ממש מגניב
מאכל השבוע:
עוף
התמונה הכי חמה:
|

McGirl For Life

New member
ה../images/Emo25.gifהזה הוא שיר מטומטם וממכר שגרם לי

לחרוש עליו ולאבד שפיות>< ויאולטה תעיד על זה................................. תאמת זה בגללה בכלל

McGirl For Life

New member
בוקר טוב חמודה!

איפה היית אתמול אחרי שהלכת ממני?! לא שמענו ולא ראינו אותך... P: בסוף לא הורדתי את ה"מיטה" שעשינו... ישנתי עלייה גם היום...

sweet shir

New member
אוי נכון, שכחתי מאיי קיסד אה גירל! חרשתי עליו

XD וטב"ע
ולודעת מה זה שיעשע אותי: I Kissed a girl I'm In-love with a girl No air XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחח אני גם עכשיו רואה טלנובלה בע"מ

XDDDDD . אני רואה בד"כ בימי שבת את הפרקים של כל השבוע זה ממש מגניב לראות את זה אחרי שנתיים שזה נגמר ואני זוכרת רק דברים ברורים XD .

yael0000

New member
שנים שלא עשיתי../images/Emo211.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע הלהקה המגניבה של השבוע: רד הוט! אלבום שחרשתן עליו: קליפ שעשה לכן את זה : מאז שאין MTV 2 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שהעציב: ציטוטידה: מתנגן בראש / בפלייליסט: המלצת השבוע: מאכל השבוע: התמונה הכי חמה:

למעלה