I Am What I Am תקראו יש ציטוטים ><"
I can’t help myself And if you don’t like it get with somebody else I’ll never change my ways It’s not a phase.....
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כ=ל השירים! חרשתי על מק השבוע
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Katy Perry - I Kissed a Girl Jordin Sparks Feat. Chris Brown - No Air sean kingston take you there Jason Marz - Im Yours
כל השירים מהסרט מחנה רוק
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, האחים ג'ונאס
אלבום שחרשתן עליו:
--
קליפ שעשה לכן את זה:
סטאר גירל אקוסטי של טום ודני
http://www.youtube.com/watch?v=rMXGE2ns4nY הבן אדם הזה מוזר ומוכשר בו זמנית!!!-
המלצה http://www.youtube.com/watch?v=ABIDAgS2Oo4
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות16- מיקונזיה (איזי וג'ייסון
) פרדייז הוטל 2 (מייק
) האנטומיה של גריי עונה 3 (במחשב) כוכב נולד6 (ישראל וליבי
) עקרות בית נואשות על טבעי האו.סי 3 אלמה פיראטה מחנה רוק => הורדתי באימיול
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שלי - מאוד
משהו ששימח:
שחלמתי על מק ועל האחים ג'ונאס באותו חלום
שהתחלתי ללמוד גיטרה D: שויאולטה ישנה אצלי בסוף שהלכתי לבריכה סוף סוף שראינו את הדיוידי של וונרלנד וגרייטסט היטס ועשינו ספיישל מק ביומולדת של טום אתמול-היה כיף
משהו שהעציב:
אלדד רגב ואהוד גולדווסר
ז"ל
ציטוטידה:
או הו יש מלאאא קודם כל של טום והארי באתר מירור..
הארי: Cheryl looked amazing that day we met Girls Aloud at the fair, do you remember? She came running over to me, waving a piece of paper with a number on it and I thought, 'Yes, I'm in here.' "Then she said, 'That's my friend's number over there - give her a ring" חח איזה ייבוש XDDD
טום: "I've penned entire songs sitting on the toilet, it's somewhere I happen to feel inspired" חחחחחחחחחחח ציטוטים מאתמול והיום עם ויאולטה: *~העכבר של המחשב שלי נדפק~ וי:המחשב שלך מעצבן אותי אני: זה לא המחשב זה רק העכבר, זה כמו להאשים את כל הבן אדם במקום רק את היד שלו וי:0_O *~אני מוציאה שמיכת פוך~ אני: איכס זה אווזים! *~בעקבות השפעה מהשיר I Kissed a Girl~ וי:אני שונאת אותך אני:גם אני אותך וי: בואי נתנשק!!! NOT *~אני שומעת את השיר מהפרסומת של נטוויז'ן ומנדנדת את הראש כל השיר~ אני: אם הייתי דרדס זה מה שהייתי עושה כל היום! *אני וויאולטה מחפשות שיר בשביל החתימה שלה בתפוז.... אני:תשימי את השיר ותקראי את המילים ביחד זה יעזור לך להחליט... אחרי דקה אני: אופס שחכתי את לא יכולה לעשות 2 דברים בו זמנית את בלונדינית
XDDDD
~בבריכה היום~ *אח שלי רואה את החבר שלו עם סנפירם... אח שלי:היי תראו יש לו כפפות רגליים!!!! *וי: היי תראי אני שוחה כמו בתולה! אני:
כמו בתולה? O_O (חושבת לעצמי בראש:רגע אז אני שוחה כמו זונה?!) וי:נו... כמו בתולת ים - בת ים
מתנגן בראש / בפלייליסט:
do ya פשוט לא יוצא לי מהראש
המלצת השבוע:
-תראו את הוידאו שהמלצתי עליו למעלה
-תאכלו פרינגלס -תלכו לבריכה -תשכנעו הורים של חברות שירשו להן לישון אצלכם ותעשו ספיישל מקפליי
מאכל השבוע:
פרינגלס גבינה
התמונה הכי חמה:
אני חושבת שהדסקטופ שלי הכי חם שאפשר