The McWeekend Is In The House

McGirl For Life

New member
I Am What I Am תקראו יש ציטוטים ><"

I can’t help myself And if you don’t like it get with somebody else I’ll never change my ways It’s not a phase.....
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כ=ל השירים! חרשתי על מק השבוע
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Katy Perry - I Kissed a Girl Jordin Sparks Feat. Chris Brown - No Air sean kingston take you there Jason Marz - Im Yours
כל השירים מהסרט מחנה רוק
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, האחים ג'ונאס
אלבום שחרשתן עליו:
--
קליפ שעשה לכן את זה:
סטאר גירל אקוסטי של טום ודני http://www.youtube.com/watch?v=rMXGE2ns4nY הבן אדם הזה מוזר ומוכשר בו זמנית!!!-המלצה http://www.youtube.com/watch?v=ABIDAgS2Oo4
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות16- מיקונזיה (איזי וג'ייסון
) פרדייז הוטל 2 (מייק
) האנטומיה של גריי עונה 3 (במחשב) כוכב נולד6 (ישראל וליבי
) עקרות בית נואשות על טבעי האו.סי 3 אלמה פיראטה מחנה רוק => הורדתי באימיול
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שלי - מאוד
משהו ששימח:
שחלמתי על מק ועל האחים ג'ונאס באותו חלום
שהתחלתי ללמוד גיטרה D: שויאולטה ישנה אצלי בסוף שהלכתי לבריכה סוף סוף שראינו את הדיוידי של וונרלנד וגרייטסט היטס ועשינו ספיישל מק ביומולדת של טום אתמול-היה כיף
משהו שהעציב:
אלדד רגב ואהוד גולדווסר
ז"ל
ציטוטידה:
או הו יש מלאאא קודם כל של טום והארי באתר מירור.. הארי: Cheryl looked amazing that day we met Girls Aloud at the fair, do you remember? She came running over to me, waving a piece of paper with a number on it and I thought, 'Yes, I'm in here.' "Then she said, 'That's my friend's number over there - give her a ring" חח איזה ייבוש XDDD טום: "I've penned entire songs sitting on the toilet, it's somewhere I happen to feel inspired" חחחחחחחחחחח ציטוטים מאתמול והיום עם ויאולטה: *~העכבר של המחשב שלי נדפק~ וי:המחשב שלך מעצבן אותי אני: זה לא המחשב זה רק העכבר, זה כמו להאשים את כל הבן אדם במקום רק את היד שלו וי:0_O *~אני מוציאה שמיכת פוך~ אני: איכס זה אווזים! *~בעקבות השפעה מהשיר I Kissed a Girl~ וי:אני שונאת אותך אני:גם אני אותך וי: בואי נתנשק!!! NOT *~אני שומעת את השיר מהפרסומת של נטוויז'ן ומנדנדת את הראש כל השיר~ אני: אם הייתי דרדס זה מה שהייתי עושה כל היום! *אני וויאולטה מחפשות שיר בשביל החתימה שלה בתפוז.... אני:תשימי את השיר ותקראי את המילים ביחד זה יעזור לך להחליט... אחרי דקה אני: אופס שחכתי את לא יכולה לעשות 2 דברים בו זמנית את בלונדינית
XDDDD
~בבריכה היום~ *אח שלי רואה את החבר שלו עם סנפירם... אח שלי:היי תראו יש לו כפפות רגליים!!!! *וי: היי תראי אני שוחה כמו בתולה! אני: כמו בתולה? O_O (חושבת לעצמי בראש:רגע אז אני שוחה כמו זונה?!) וי:נו... כמו בתולת ים - בת ים;)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
do ya פשוט לא יוצא לי מהראש
המלצת השבוע:
-תראו את הוידאו שהמלצתי עליו למעלה
-תאכלו פרינגלס -תלכו לבריכה -תשכנעו הורים של חברות שירשו להן לישון אצלכם ותעשו ספיישל מקפליי
מאכל השבוע:
פרינגלס גבינה
התמונה הכי חמה:
אני חושבת שהדסקטופ שלי הכי חם שאפשר

McGirl For Life

New member
למה שתשלח לי את התמונה בכלל?!

אוקי.. אין דסקטופ יותר סקסי מזה
ביקום כולו
3 דאגי בלי חולצה!!!

גרבע

New member
*בשוק* אומגד ../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

את יכולה להעלות את התמונה?פליזפליזפליז? *-*

just orr

New member
סופשבוע נעים :)

מצעד הלהיטים של מקפליי: POV Do Ya (Acoustic) Everybody Knows Falling In Love וכל השירים ממושן
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Linkin Park- Leave out All the Rest וכל מה שבאלבומים.
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליייייייייייייי
אלבום שחרשתן עליו: Foo Fighters- Echoes, Silence, Patience & Grace Arctic Monkeys- Whatever People Say I Am, That's What I'm Not McFly- Motion In The Ocean Panic! At The Disco- A Fever You Can't Sweat Out
קליפ שעשה לכן את זה: כל הסרטונים של מקפליי D: סרטון על ילדה שאבא שלה נהרג ב-11.9 [תודה שיר
]
עב"נ [אידי ביייייייייייץ'. וגם קיילה ><], האוס, תכנית אחת מקרטון נטוורק, הישרדות מיקרונזיה הטיפשים [ג'ייסון
].
משהו שהכעיס אתכם השבוע: וואי לא זוכרת. היה. בטוח. חח
משהו ששימח: שסיימנו עם הבגרויות DDDD: שהייתי בבייביסיטר פעם ראשונה חחח אני מקווה שמיה נהנתה. XD שהקונצרט שנזכרתי להילצץ ממנו 5 דקות לפני שניגנתי, עבר.
אני אוהבת חופש.
משהו שהעציב: שהחתול שלי קיבל הרעלה, וכשהוא חזר מהוטרינר אחותו לא זיהתה אותו והתחילה לאיים עליו ולעשות לו "קחחח קחחח". ועכשיו היא מפחדת ממנו וצועקת עליו וזה
והוא מסכן לא יודע מה היא רוצה ממנו
וכשהם היו בחוץ הגורה והאמא שיחקו ביחד, והוא היה לבדלבד
ציטוטידה: "ריתמיקה!" ~פאוור פאף גירלז~ Buttercup: "There is no such a thing zombies!" "Ahhhhhhhhhh zombieeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!" אני ואחשלי, ברגע של חירפון~ אני: "עמית שוש" עמית: "מי זה?" ~אחרי כמה דקות~ אני: "עמית שש" עמית: "אני רק התחלתי להכיר את 'שוש' מה..." אני: "עמית שקט" עמית: "מי זה שקט?"
מתנגן בראש / בפלייליסט: Son Of Dork- Ticket Outta Loserville
המלצת השבוע: תעריכו את החופש. [נו מה אין לי מה להגיד
להמליץ על מקפליי? XD]
מאכל השבוע: גלידה
התמונה הכי חמה: אהוביי
חבל שהיא קטנה XD

just orr

New member
נו, אמרתי ששכחתי או לא? ../images/Emo6.gif

משהו שהכעיס אתכם השבוע: פיטרו את המנהל שלנו. דלג'ו הזה#@$%^&*)&T^ ><
משהו שהעציב: החזרת השבויים. כאילו, זה טוב שהחזירו אותם אבל זה היה עצוב חח הייתי חייבת להוסיף XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כשעשיתי את העבודת שורשים סבתא שלי סיפרה לי שהיא הייתה בחוג ריתמיקה ומזה צחקתי לה בפרצוףXD

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

גמאני צחקתי בפרצוף של חברה שלי, כשהיא רק אמרה את המילה XDDDDDD אז עוד ~חוג~?!? XDDDDDDDDDג

Orange Sky

New member
חחח עמית שושXDD אומגד אני שונאת את קיילה><

רציני כל פעם שאני רואה את הזונה הזו אני רוצה לשרוף אותה*^&%$# (עקרות בית) ראית את הפרומו לפרק סיום?! אעעעעע אני פאקינג לא יודעת מה אני אעשה לחתיכת כלבה מהגהנום הזו.>>< ~פרקתיXDDDD~ על טבעי
האוסיD: ואלמה פירטה חחחחחחח התחלתי לראות את זה, זה טוב?XDD לא יודעת למה, אני לא מתה על falling in love.... שבוע טוב אור^^

just orr

New member
אומגד היא כזאת כלבה ><

בפרסומת אני כזה, "איך יכול להיות כלכך הרבה רשע בילדה קטנה אחת?!?!?!?" ורוצה להביא לה כאפה, כמו לינט[
], או להרוג אותה פשוט. >< חחחחחחחחח נראלי התבלבלת עם התוכניות. אבל באמת הייתי רוצה לראות על טבעי, וכל פעם שאני רואה שיש אלמה פירטה אני קוראת את זה- 'אלמה פירואטה' XDDDDDDDDD חחחחח שבוע טוב גם לך!

Orange Sky

New member
שנאתי אותה עוד מלפני הפרסומת הזו><

כבר הרבה זמן אני מתעבת אותהXDD מעניין מה יקרה ללינט....אוף זה כבר מעצבן חח כי אין מצב שיגלו שקיילה היא חתיכת זונהXD בטח ייקחו ללינט את הילדים בסוף העונה
חחחח למה התבלבלתי?XD XDDDD אני בעיקרון רואה אלמה פירטה רק בגלל לואיסנה ובנחמיןXDDDDDDDDDDD חחח תודהD:

just orr

New member
חחחחחחח שנאתי אותה מהרגע הראשון שידעתי על

קיומה XDDD לינט ):

meningher

New member
אומיגאש

מאיפה כל התמונות היפהפיות האלה שלהם? אפשר לדעת??

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif McWeekend ^___^ [ציטוטים../images/Emo70.gif]

שנים שלא עשיתי O:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Baby's coming back Broccoli Everybody knows The heart never lies One for the redio
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Blink 182 - Shut up Simple Plan - Take my hand Simple Plan - Grow up Simple Plan - Whats new scooby doo Maroon 5 - Wake up call
הלהקה המגניבה של השבוע:
בלינק @#%$!@#^
וסימפל פלאן ^___^
אלבום שחרשתן עליו:
Blink 182 - Take Off Your Pants And Jacket
קליפ שעשה לכן את זה:
Avril Lavigne - Skater Boy
מגניבות בע"מ[עם פאריס הילטון,אבל סרט אחד היפים!],12 במחיר אחד,12 במחיר אחד2,לזכות בדייט עם טד המילטון] חשופים,החיים הפשוטים של פאריס הילטוןD:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כל הקטע עם החטופים
משהו ששימח:
חחח לא זוכרת משהו ספציפי [=
משהו שהעציב:
חטופים
ציטוטידה:
הוו יש כמה XD טוב שהייתי עם חברות שלי אז אחת מהן סיפרה לי שבן דוד שלה הקטן המציא לו שםXDDDDDD אמא שלו שואלת אותו: "שלומי איך קוראים לך?" שלומי: "BEBO" ____________________ לא יודעת למה ניזכרתי בזה אבל בא לי לכתוב אילנית לוי הייתה אצלנו לפניי כמה זמן בבצפר,ואני וחברות שלי הברזנו מהשיעור כדיי לראות אותה XDDD [לא שאני אוהבת אותה |= סתם לצחוקיםXDDDD] קיצר חברה שלי כזה צועקת "נו בבקשה! תנו לנו להצטלם איתה! היא החיים שלנו! אני מתה עלייה!!!1 יש לי את כל הדיסקים שלה והיא בכלל לא זמרת!!!!!11" ____________________ שיחה שלי ושל חברה שלי במסןXD היא: אומיגאד :| היא: פאקקקקקקקק :| אני: ?... היא: אני חושבת שנידבקתייייי לשיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא: אוי לי :| אני: איזה?XDDDDDDD היא: רינת ויויו :|:|:|:| היא: אוי ויאבוי לי היא: אוי ויי אני: איזה שיר שלהם?XDDD היא: רינת ויויו יוצאים לטייל בארץ ישראל :| היא: אני חייבת לישמוע פריידי נייט!!!! אני: מהרOOOOOO: אני: אוי לא! זה אבוד!!!11 היא: לאלאלאאאאא לא אבוד היא: אני ישמע וואן פור דה רדיו היא: רק שזה יעלה כבררררררררררררר היא: אם לא זה יהיה מאוחר מידי ! אני: אני מצטערת לבשר לך שאין לך עוד סיכוי אני: מהררררר אני: מהררררררררררררררר אני: רינת ויויו משטלתים עלייךXDDDDDDDDDDDD היא: ישששששששש היא: שמתייייייייי אני: פוי. איזה מזל ____________________ אני ובתדודה שלי פיתחנו שיחה על פריקים היא: "אפשר לרדת עליהם חופשי!D: למה מי הם?! איזה גב יש להם?! ביל קאוליץ?! ____________________ ואני ובתדודה שלי דיברנו על איך שנראינו שהיינו קטנות היא: "רק בגיל 5 התחלתי להיות.........אנושית" XDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Avril Lavigne - I can do better
המלצת השבוע:
כל הסרטים שרשמתי למעלהD:
מאכל השבוע:
מלוואח ~ריר~
התמונה הכי חמה:
גאששששששש

אור188

New member
../images/Emo62.gif מקוויקנדד ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: בזמן האחרון אני לא שומעת אותם.... =O
כל שיר אחר שעשה את זה השבוע: SOS
הלהקה המגניבה של השבוע : האחים ג'ונאס
אלבום שחרשתי עליו :
קליפ שעשה לי את זה : SOS חרשתי על השירר!
תוכנית טלוויזיה \ סרט השבוע : סקס והעיר הגדולה, דרייק וג'וש , כמעט מלאכים, החיים היפים של זאק וקודי , עד החתונה בקיצור חרשתי על הטלוויזיהה..
משהו שהכעיס השבוע:
משהו ששימח: ?
משהו שהעציב : ?
ציטוטידה: #דיברתי עם ידיד באיסי.. הוא: אור , תמיד היית נמוכה? אני: לא.. פעם הייתי גבוהה והתנמכתי עם הזמן.. הוא ממש צחק מזה ...XD #דיברתי עם אמי באיסי.. אמי: אור אני שולחת לך שיר ממש יפה תגידי לי אם המילים יפות אני: טוב היא שלחה את המילים ואמרה שזה שיר יפה ושמחה אני: זה נשמע כמו ציטוט מהתנך.. זה היה מצחיק באותו רגע XD
מתנגן בראש או בפלייליסט: בשדות של המושב - שיר מוזר ...
המלצת השבוע : ....
מאכל השבוע : שוקולד =)

Yu vi

New member
שבוע טוב {:../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: POV Do Ya OFTR HIWTHI FCIHH No Worries
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע To The End - MCR You Know What They Do To Guys Like Us In Prison - MCR Give 'Em Hell, Kid - MCR A Beautiful Lie - 30STM Dear Maria (Count Me In) - All Time Low Clocks - Coldplay Violet Hill - Coldplay Speed Of Sound - Coldplay Hold On - Jonas Brothers So Happy Together - The Turtles Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club - The Beatles With A Little Help From My Friends - The Beatles Because - The Beatles I Have Friends In Holy Spaces - PATD
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
MCR
אלבום שחרשתן עליו: Three Cheers For Sweet Revenge - MCR
קליפ שעשה לכן את זה: One For The Radio :D
סמולוויל
חשופים אבי ביטר חי בסרט XDDDDDDDDD פרויקט מסלול
איים אבודים אמריקן פאי: המירוץ בעירום פרום קווין
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לאדעת
משהו ששימח: חודש
משהו שהעציב: אני חסרת כסף ובחיים לא אצליח לחסוך לגיטרה חדשה. ><'
ציטוטידה: "כשכלום לא הולך והחיים בזבל, תתעודד מהמחשבה שאתה היית הזרע הכי מהיר." >.<
מתנגן בראש / בפלייליסט: Lerning To Fall - Boys Like Girls Lithium - Nirvana
המלצת השבוע: לאדעת
מאכל השבוע: אוכל סיני
התמונה הכי חמה: הפנטזיה שלי שעולה 7500 שקל >: ~האדומה היא אותה גיטרה ב ד י ו ק כמו של טום~

למעלה