Gizmo14

New member
מה רע בללבוש צבעים משלימים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תודי, תודי שאת באה כל יום לבי"ס עם מכנסיים כתומים וחולצה בצבע כחול חציל....
אז אולי תעשי טובה ותעתיקי כמה פסוקים
כי אין לי כ-ו-ח ללכת לתנ"ך מה גם שאני לא לומדת תנ"ך השנה כך שאין כוח בעולם שיגרום לי להביט בספר המקולל הזה

Me 4eVer

New member
רק בשבילך.. הנה../images/Emo26.gif

או שלא. וכן, אני מודה.. כל יום חולצה סגולה ומכנסיים צהובים.. עלית עליי..
היום הוא בא עם אדום וכחול..

Gizmo14

New member
אוקיי, תגובה ל17 ו25 לפני../images/Emo28.gif

שאשכח: אז ב17 הוא אומר לה להיות קניבלית וב25 הוא אומר לה להיות **** (שומרת שלא יעיפו אותי מכאן) ????
וואו, כמה מתוחכם. *עוברת לכ"ג*

Idan91

New member
ובכן.. ../images/Emo187.gif

הקטע שם, זה שזה מעין משל לעם ישראל. אותה בחורה שמדברים עליה היא כביכול אשת ה' שהוא טיפח אותה ואהב אותה וכד'.. והיא בגדה בו ועשתה לעצמה צלמי זכר וזנתה וכד'.. בכל מקרה, לתשובה עניינית קצת יותר...

Idan91

New member
נו ודאי! ../images/Emo187.gif

קודם כל, ברוך הבא!
ובכן... על אחת המורות מהיסודי אצלנו, יש סיפור שהיא התעצבנה על ילד מהכיתה שלי (אז), הוא יצא מהכיתה, היא רדפה אחריו, הוא התחיל לרוץ, היא עלתה על אופניהָ, הוא רץ, היא נסעה.. עד ש... נתקעה בעץ ונפלה (והאמת? הסיפור הזה נוטה להיות אמיתי)... סיפור נוסף הוא על רומן עתיק יומין בין מורֶה ומורָה בבית ספרנו. גם לזה כולנו נוטים להאמין. סיפור אחר מספר על אחת המורות בבית ספרנו, אשר בצעירותה (נו, צעירותה מאז שהתחילה להיות מורה) היא עבדה בבית ספר אחר, שכבה עם תלמיד כיתה י"ב וכמובן פוטרה. אני אחשוב על עוד, אבל זה מה שעולי בראשי כרגע..

רכילות מהביצפר

בכיתה י´, נראה לי, הייתה לנו מורה ללשון שאמרו שהיא לסבית. אמרו שראו אותה בקניון מתנשקת עם איזה גברת. היא הייתה חרא של מורה והתלוננו עליה מלא. שנה לאחר מכן היא כבר לא לימדה בביצפר שלנו. היו שמועות שאנשים ראו אותה עובדת בתחנת דלק
.

עוד אחד

פשוט נזכרתי בעוד מקרה. היה מורה למוזיקה(לא בדיוק מורה למוזיקה, הוא היה פשוט הבנאדם שמכין את כל החרא הזה של הטקסים: שירים, הצגות וכו). יש שמועות שהוא אנס ילדה אחת מהביצפר, זה דיי הגיוני כי אחרי כמה זמן. הוא נעלם באופן מסתורי משהו מהביצפר

Dark Star03

New member
אני חדשה וגם אצלנו יש המון רכילות

על מורים....... כמו חושבים שהמורה למ"מ שכולם אומרים שהיא כוסית אז היא או לסבית או דו מינית!!! המורה לקונוע פדופיל ויש לנו המון הוכחות!!! אבל ממש נחמד!!! ומורה אחד לשל"ח יש לו המון חברים וחברות מכל מי הוא לימד אותו ואפילו אומרים ששכב אם יודניקית!!!

Idan91

New member
פרטי קצת.. ../images/Emo187.gif

יש סיפורים על היותה לסבית/דו מינית? אילו הוכחות להיותו פדופיל?

Dark Star03

New member
אמ... תשובה:::

היא נוגעת בתלמידים! ברגל בגוף כחיכוך ועד....... (אסור להסביר פרטי מידי...) המורה אז הוא דיבר את תלמידות על סרטי סטרפטיז ופורנו בגלוי ממש דיבר אל מה שקורה שמה בזמנו הפנוי..... יש הרבה הוכחות חלקן אסור לגלות... א. והמורה בן איזה 45.

Me 4eVer

New member
ביסודי הייתה לי מורה---

עם עניים סגולות. בקיצור, ראיתם את הסרט עם המכשפות?! עלינו על העניים הסגולות בדיוק אחרי שהמורה שלי לדרמה הביאה את הסרט..!
וכמובן יש את כל הקטע של.. המנהלת שוכבת עם המורה לספורט (שמתמרח בצד עם אחת התלמידות של מגמת כדורעף..). ונעלמו גם כספים בבית ספר שלנו.. גם את זה כולם מדביקים למנהלת.. וכל הזבל הזה..

forest elf

New member
הממ

לא כתבתי פה מזמן מזמן , אני בטוחה שכבר לא זוכרים אותי אבל לא נורה :) בבצפר יסודי טיילה שמוע שהמנהל חייה רק על אגבניות , וזה נישמה נורה הגיוני מפני שהיא הייתה רזה כמו מקל (היא הייתה בת 60
) והייתה עוד שמוע עליה , שהיא לובש פאה , מפני שהשיער זה תמיד ניראה אותו דבר . כמו שאמא שלי כינתה אותו "בית צירים" זה בהחלט ניראה ככה. הייתה גם שמוע על מורה לריקוד שהוא הביא כפה לילד שלא רצה לרקוד , ואחרי זמן מסויים המורה הוחלף. ועכשיו בכיתה ט´ , מטיילות שמועות אל רומן בין תלמידה למורה לפיזיקה וכול מיני שטויות כאלו..

ej for all

New member
חח.............תלמיד+מורה= אוי ווי!

דווקא יש איזה שבט שעלה לארץ מהמזרח, והיו להם עיינים סגולות....מרוגאיים נראה לי קראו להם...

בני כמה האנשים פו יאנו תלמידים?

טוב אז אני תלמידה ...בת15 והדביקו ליייייי לסבית כן זה נכון ,ונירא לי שבדרך כלל זה נכון טוב אז ככה : בכיתה ו המורה שלנו לכימיה אנדריה לורנץ בכוונה השם+ שם המישפחה אני שואנת אותה!!!! טוב אז לעינין סתם כזה גלשנו למסקורת שלה יאנו כמה היא מקבלת בחודש אז היא פתחה תחולה וראינו לה תחזה והיא הוציא מהחזיה שלה תלושי מסקורת !!!!! והיא דתיההההה !!! יש לזה שמועה אבל אני וכול הכיתה שלי הפצנו אותה לא ממש שמועה.... זה כבר 2 שנים בבית ספר... ויש שמועה שהמזכירה והשרת בקשר רומנטי ויש שמועה ש הסגן מנהל הומווווו

ej for all

New member
לנו הייתה

מורה לערבית שהייתה חולה ואושפזה בבית חולים, והפיצו עליה שמועה שהיא חולת שחפת... הייתה גם שמועה שתלמיד מי"ב הכניס את החברה שלו להריון, ושהיא לא מפילה את התינוק. יגם יש שמועה שהמורה שלנו לכש"ח (כישורי חיים) הוא הומו

למעלה