Idan91

New member
הסיפור על המורה השנואה ../images/Emo187.gif

נשמע אמין ביותר..

Gum Cigarettes

New member
והנה ההודעה *בלי* שגיאות כתיב.

ועם סימני פיסוק. בני כמה האנשים פה? יענו, תלמידים? טוב, אז אני תלמידה, בת 15. והדביקו לי לסבית. כן, זה נכון, ונראה לי שבדרך כלל זה טוב אז ככה- בכיתה ו' המורה שלנו לכימיה, אנדריה לורנץ, (בכוונה השם ושם המשפחה, אני שונאת אותה!!!). טוב אז לעיניין- סתם גלשנו ככה לשיחה על המשכורת שלה. יענו, כמה היא מקבלת בחודש. אז היא פתחה תחולצה וראינו לה את החזה והיא הוציאה מהחזיה שלה תלושי משכורת! והיא דתיה!! יש על זה שמועה אבל כל הכיתה שלי ואני הפצנו אותה אז זאת לא ממש שמועה.. זה כבר שנתיים בביה"ס. ויש גם שמועה שהמזכירה והשרת בקשר רומנטי. ויש שמועה שסגן המנהל הומו. יותר מזה אני כבר לא יכולה לעשות.

יש מלא סיפורים עצובים על מורים

כמו מורה לאנגלית שהיה לי בכיתה י הוא היה בא כל יום עם מלא מלא שקיות מלאות ניירות (שהוא היה יכול להשאיר באוטו אבל משום מה בחר לא לעשות כך) הוא היה מחלק סיגריות לתלמידים, מציע טרמפים... ופעם אחת עצובה הוא הביא את האקדח האישי שלו: ברטה 0.22 ניסה לפרק אותו, אחרי כמה פעמים הוא הצליח, אבל לא הצליח להרכיב אותו חזרה. היינו צריכים לעזור לו. אממ אה כן יום אחד שלא הייתי (וטוב שכך, אחרת היו מאשימים אותי בזה) הוא התמוטט בכיתה ולקחו אותו באמבולנס. השמועות אומרות שהמורה לאנגלית, כיום עוזר גננת.

y s h

New member
אצלנו יש שמועה ש...

אין אצלנו שמועה, וילדה חרמנית, סחטיין על השגיעוט חטיב

y s h

New member
נזכרתי במשהו

יש אצלנו בבית ספר מורה שאומרים שהיא גונבת מכוניות, אני לא מאמין לזה, אבל היא באמת החליפה השנה 4-5 מכוניות נ.ב בדף הראשי של הפורומים תרדו למטה לעכשיו בקהילות ומחכה לכם הפתעה

Eien Chibi U

New member
מיתוסים על מורות?...../images/Emo104.gif

אממ... הייתה לנו ביסודי מורה לאנגלית, שטענה שהיא יוצאת לפנסיה... אבל כולם משוכנעים שבעצם פיטרו אותה... כי היא נתנה סטירה לתלמיד.

וואי!

זה בדיוק מה שהיה אצלנו! רק שזו הייתה המורה למלאכה.. והיא באמת נתנה כאפה למישהו, מול המון אנשים.

sunny16

New member
מיתוסים, יש לי כמה

אז ככה כשהייתי בכיתה ז´ לפני ארבע וחצי שנים בערך היה לי מורה לאומנות עם פנים קצת מעוותות אבל עם הזמן התרגלנו והוא כל הזמן היה מחמיא וכל מיני ובסוף השנה הוא עזב לפתע, היו שמועות שפיטרו אותו כי הוא נגע בתלמיד (שום דבר לא הוכח לצערי) והשנה יש לי מורה להיסטוריה שבהתחלה הוא כל הזמן בא עם חולצות ורודות וכל זה אז התחלנו לומר שהוא הומו ויש לו חבר ואז הוא הפסיק לבוא עם חולצות מוזרות ונשיות, אבל אל דאגה, כבר המצאנו משהו על זה, למרות שהוא נשוי ויש לו ילדים או ילד המצאנו שהחבר שלו עזב אותו בגלל שהוא לובש את הבגדים האלו, אבל אף אחד לא יודע אם קלענו למטרה או שזה שמועה

cutie pooh

New member
גם אני חדשה, וגם לי יש כמה... ../images/Emo13.gif

(סימן היכר - תתרגלו....) אז קודם כל אני נטע, בת 14 מחיפה וגם אצלי בביה"ס שאני לומדת בו עכשיו ובביה"ס שלמדתי בו פעם יש כמה שמועות/מיתוסים איך שתרצו לקרוא לזה:
הראשון זה מביה"ס הישן שלמדתי בו מכתה א´ עד כתה ד´, שם היו לנו מנהל וסגנית מנהל, ותמיד חשבנו שהם עושים את זה כי כל שנה היינו מוצאים המקומות שונים בביה"ס קונדומים משומשים.... (תפעילו ת´דימיון
)
השני זה בביה"ס שאני לומדת בו עכשיו (תיכון - בינתיים חט"ב) הוא שאחת מהמורות בביה"ס כל הזמן הולכת עם אותה תסרוקת מצחיקה ומורמת כלפי מעלה, חלק אומרים שזה בגלל שפעם נשרפו לה השיערות ונדבקו, וחלק אומרים שזה בגלל שכשהיא התחתנה שמו לה יותר מדי דבק
... זה מה שאני זוכרת כרגע, אם אני אזכר בעוד אני אכתוב ^^, ברוכה הבאה לעצמי!

Ryo oki

New member
נטע !!!!!!!!

ברוכה הבאה
תהני בפורום...
אני נמצאת פה לפעמים (שלגיה ז"ל)..

cutie pooh

New member
ונזכרתי בעוד אחד ../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo11.gif../images/Emo107.gif

המורה שלי לספרות ממש מגעילה, כולם צוחקים עליה כל הזמן, בקיצור אומרים שהיא הייתה איזה פעמיים בבית חולים לחולי נפש, ואפילו חברה שלי אמרה לי שפעם אחת מהפעמים האלה הייתה בגלל אח שלה (אח של החברה שלי
)

Meijen Shaggy

New member
הודעה שכתבה "חושנית על אופניים"

(ההודעה של "חושנית על אופניים" נמחקה כיוון שהיא נכתבה כתגובה להודעה שהייתה צריכה להימחק.) אני לומדת בתיכון...ויש שמועה על המורה לפיזיקה. השמועה מספרת שהמורה לפיזיקה שהוא נשוי, הלך ו*** איזו בחורה, קרע אותה מבפנים ולכן הוא היה צריך לקחת אותה לבית חולים לתפרים...אין לי מושג אם זה נכון. השמועה השניה ששמעתי היא שהמנהלת לשעבר שהייתה לסבית, שכבה עם אחת המורות, תפסו אותן ולכן העיפו את המנהלת. שמועה חדשה ששמעתי היום היא על ילדה אחת שהייתה בטיול שנתי, והיה גשם וכל התלמידים החליקו וילדה אחת החליקה ותפסה במכנס של ילדה אחרת, הורידה לה אותם, וראו לה את החוטיני שהיא לבשה. יש עוד כמה שמועות שאני לא זוכרת עכשיו... אם אזכר אני אספר.

Ryo oki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif*יושבת וצוחקת כמו מפגרת*

ghony

New member
גם אני מצטרף....

אהלן! חזרתי אחרי איזה חודשיים שלא הייתי פה.... סיפור אמיתי מהיסודי: פיטרו מורה אחד בגלל שהוא משך לחבר שלי באוזן.... והמורה שלי לשל"ח אומרים שהוא צבט תלמידה בתחת לפני כמה שנים... הוא פשוט אוהב בנות.... מעלה להן את הציונים בקלות....

WallFlower

New member
טוב אם כל החדשים מתעוררים עכשיו אז

יש לנו מורה לספרות שהיא פחות או יותר קרחת בכל האזור שמעל המצח קיצר היא אישה עם ילדים וכזאת בת 40 ושמנו לב שהיא כל הזמן מסתכלת על איזה אחד מהכיתה שלנו ומחייכת ואומרת לו "יו איזה חכם אתה" ו"יש לך חברה? איך לא?! כזה ילד מתוק...וגם יפה..." טיול שנתי אחרון היא באה אליו באמצע מסיבת ה"דיסקו" שהבצפר אירגן והיא כזה "ואי אני שונאת לרקוד בלי בעלי ובכלל בלי בנזוג זה לא כיף" והוא כזה "לא...אני לא רוקד...אני עייף...לא יכול...כואבת לי הרגל אני לא אוהב את השיר" -כל תירוץ אפשרי...

למעלה