../images/Emo20.gifשרשור סיכום שנה../images/Emo20.gif

איך שהזמן עובר מהר... הגענו כבר לחודש אוגוסט, ועבור רובינו, שנת הלימודים נגמרה, ואיכשהו אפילו הצלחנו לשרוד את המבחנים
אז חשבתי שיהיה נחמד לעשות סיכום של השנה הזאת, על הטוב
והרע
שהיה בה. והנה זה מתחיל:
שם:
סטטוס (סטודנט/מועמד...): לסטודנטים:
באיזו אוניברסיטה אתם לומדים?
הקורס/מחלקה הטוב/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י):
הקורס/מחלקה הגרוע/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י):
השנה הכי טובה שהייתה לכם עד עכשיו:
מה חשוב יותר: ציונים או בילויים?
כמה נ"ז כבר מאחוריכם?
מה "עשה" לכם את השנה? למועמדים:
כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו?
הבגרות הכי כיפית שעשית השנה:
פסיכומטרי: כיף או איכס?
כמה פעמים עשית פסיכומטרי?
כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו?
מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? וקצת שאלות לכווולם סתם ככה בשביל הכיף:
מרחב מוגן או מקלט?
זמן אהוב ביום ולמה?
ספר מומלץ לקריאה בחוף הים?
ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם?
השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא?
השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא?
איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים?
האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו?
מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ:
מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה?
מהו הפינוק המושלם עבורכם?
ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט :
מסר לדורות הבאים: יאללה, כולם לענות

morancho1

New member
מגניב!

תירוץ לא ללמוד לפיזיקה! (סתם אני גם ככה לא לומדת....) אז ככה: שם: מורן סטטוס: מועמדת כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? 4 הבגרות הכי כיפית שעשית השנה: אנגלית-כי הכי פחות למדתי אליה
פסיכומטרי: כיף או איכס? אני מניחה שכייף...אושרית-הרסת אותי
כמה פעמים עשית פסיכומטרי? ששש..זה סוד.טוב נו-6. כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? בפורום הזה? צוחקים עליי? מיליון ועוד מיליון שנגזרו מהמיליון הראשונים..
מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? מו"ר.הרגשתי כמו במחנה קיץ עם כל התחנות האלה.. וקצת שאלות לכווולם סתם ככה בשביל הכיף: מרחב מוגן או מקלט? מרחב מוגן דא...מיקלט מיזמן PA SE.. זמן אהוב ביום ולמה? ערב כמובן. בד"כ אחרי שסיימנו את כל הלימודים/עבודה והאוויר קריר ונעים ואז גם כל התכניות השוות מתחילות בטלויזיה! ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? דווקא בחוף הים? לא חבל על הספר? ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? טונה עגבניות פלפלים מיונז מלפפון חמוץ זיתים שחורים וקצת חריף. השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? הנביא יחזקאל. השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? בטח איזה שיר משנות ה60. איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? הממ..ריח של קצף אמבטיה "אורן"..זכרונות יפים:) האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? יונתן הקטן על האורגן. בלי אקורדים...
מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: הטמפל בר. מומלץ בכל זמן בשנה. מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? הכתבה על ניסויים בזקנים בבי"ח קפלן זיעזעה אותי עד עמקי נשמתי.נורא. מהו הפינוק המושלם עבורכם? ג'קוזי עם הקצף מהשאלה הקודמת.. ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : בע"ה יהיו עוד הרבה ציטוטים מהמרצה בפיזיקה, ככה שמשעמם לא יהיה. מסר לדורות הבאים: חלומות מתגשמים.... איזה שאלון כייפי!

eimad

New member
היייייייייי

אימד - סטודנט באיזו אוניברסיטה אתם לומדים? בטכניון הקורס/מחלקה הטוב/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): חשיפה לרפואה- זה הקורס היחיד בשנה ראשונה שקשור טיפה לרפואה :) הקורס/מחלקה הגרוע/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): כימיה אורגנית ..איכ' .... שייגמר כבר השנה הכי טובה שהייתה לכם עד עכשיו: מה חשוב יותר: ציונים או בילויים? ברור שבילויים .. איזה שאלה ... מעל 75 ותודה לאל ... כמה נ"ז כבר מאחוריכם? אםם ... בגלל המצב הסמסטר הזה עוד לא נגמר ... משהו כמו 55 .. (שנה ראשונה ) מה "עשה" לכם את השנה? קורס חשיפה לרפואה...להיחשף למחלקות ... --- מרחב מוגן או מקלט? מקלט. זמן אהוב ביום ולמה? לילה כי אפשר לישון בשקט . ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? 100 דרכים לבגוד בבת הזוג שלך ..חח ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? גבינה חצי אחוז שומן .. מלפפון ועגבניה .. השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? ים של דמעות ... חח ..קצת אופטימיות גבר !!!! השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? אמאג'ן - ג'ון לינון . איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? פורמאלין מחדר המתים .. האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? גיטרה מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: לישון כל היום במקלט ... יש ברירה??? מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? לא זוכר ... הכל בימים אלה קשור במלחמה ... מהו הפינוק המושלם עבורכם? מסאג' מהחברה שלי ... ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : אם נסראללה ימות זה יהיה אחלא חודש :)

natalysh

New member
YEY שאלון

שם: נטלי סטטוס (סטודנט/מועמד...): סטודנטית לסטודנטים: באיזו אוניברסיטה אתם לומדים? תל-אביב הקורס/מחלקה הטוב/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): נראה לי היסטולוגיה. בתחרות עם פרמקולוגיה. הקורס/מחלקה הגרוע/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): מיקרוביולוגיה. השנה הכי טובה שהייתה לכם עד עכשיו: לא מצליחה להחליט בין השתיים. מבחינת ציונים - הנוכחית. מה חשוב יותר: ציונים או בילויים? בטח שבילויים, רק אותם נזכור עוד 20 שנה. כמה נ"ז כבר מאחוריכם? 114 מה "עשה" לכם את השנה? כמו תמיד - החבר'ה. וקצת שאלות לכווולם סתם ככה בשביל הכיף: מרחב מוגן או מקלט? לא אכפת לי, כל עוד יהיה מיזוג וקולה. זמן אהוב ביום ולמה? טוב מאז החופש יש לי רק צהריים ערב ולילה (קמה ב-1), אני אוהבת את הערב. ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? הנסיכה הקסומה. ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? גבינה ורטבים בלבד. כמעט ולא חשוב לי איזו גבינה ואיזה רוטב - אוהבת את כולם, רק די בלאק - בלי ירקות! השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא?
השאלה הכי קשה. אין לי שיר ישראלי קבוע שאני אוהבת, הנוכחי הוא יהודית רביץ - האיש ההוא. השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? אותו הדבר כמו השאלה הקודמת, הנוכחיים: Bob Sinclar Feat. Gary Pine - Love Generation, Meck Feat. Leo Sayer - Thunder In My Heart Again, ו- U2 Feat Mary J Blige - One . תאלצו אותי לבחור ביניהם ואני אאלץ לירות בכם. איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? הבושם של חבר שלי
האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? גיטרה ומעט (מאוד) פסנתר. מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: רחוב דיזינגוף ודיזינגוף סנטר בתל אביב. חוויה אנתרופולוגית. מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? הופעותיה של הזמרת קרן אן בארץ תושבי הצפון והחיילים. האמת, היא הקסימה אותי והתאהבתי בה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3282335,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3285192,00.html מהו הפינוק המושלם עבורכם? חיבוק, השמעת השירים שאני אוהבת, ארוחת שחיתות, ים, ים וים. איזו נקבה אני
ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : ברגע שחבר שלי יחזור מלבנון הוא יהיה מוצלח
מסר לדורות הבאים: הזמן עובר מהר לאללה, נצלו אותו עד תום.

alice miau

New member
יאללה, גם אני.

סטטוס: משפרת לקראת הגשת מועמדות בשנה הבאה. כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? -- ספרות מורחב, תנ"ך מורחב, כימיה (מתמטיקה בדרך). הבגרות הכי כיפית שעשית השנה: --ללא ספק ספרות. לפחות נהניתי ממשהו. פסיכומטרי: כיף או איכס? --דווקא כיף, בגלל זה אני הולכת לעשות את זה פעם רביעית. =/ כמה פעמים עשית פסיכומטרי -- מתבקש מהשאלה הקודמת: שלוש. כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו -- עד כה הדילמות המוסריות שלי מסתכמות ב- "האם לגנוב את הארטיק האחרון מהמקרר, למרות שאני יודעת שאבא מתכנן עליו". כשזה יהיה יותר קרוב, בשנה הבאה, אחשוב על הפלות, המתת חסד ושאר ירקות. מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש -- עדיין אין לי מושג. מרחב מוגן או מקלט? -- מרחב מוגן, כאילו, ברור. זמן אהוב ביום ולמה -- השעות הקטנות של הלילה. פחות חם, פחות מגעיל, מסתורי, רומנטי, ושקט. ספר מומלץ לקריאה בחוף הים --קומיקס של "לנור, הילדה המתה". פשוט תענוג. ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם --סנדויץ' חלומי או חביתה של ארומה עושים את העבודה. השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא -- אני שומעת מטאל, סביר להניח שאף אחד לא מכיר... איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים --ריח של סביח, כמובן. האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו --על העצבים של אבא, כשאני גונבת לו את הארטיק. מהו הפינוק המושלם עבורכם? --מסאז'. וכמה שיותר רצחני. אני מכורה. ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : --ברור שמוצלח. למידה לפסיכומטרי, חפירת המינוס בבנק לעומק, והשגת שלום אזורי במזרח התיכון. מסר לדורות הבאים: תאכלו ליקופן (מהעגבניה), אומרים שזה חשוב.

יוסי n

New member
השאלון שלי:

שם: יוסי. סטטוס (סטודנט/מועמד...): כרגע, מועמד. בקרוב מאד - סטודנט. כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? 5. הבגרות הכי כיפית שעשית השנה: כימיה. פסיכומטרי: כיף או איכס? כיף, כשמצליחים (איכס כשלא). כמה פעמים עשית פסיכומטרי? פעמיים. כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? הרבה. מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? מו"ר. מרחב מוגן או מקלט? לא משנה, העיקר שיהיה מזגן. זמן אהוב ביום ולמה? בוקר, עד השעה 10:00. שעות "צלולות". ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? "משוואה עם נעלם" של אורי אדלמן. ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? חזה עוף איכותי צלוי, עם ירקות חיים ולחם לבן. השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? יש הרבה, קשה להחליט. השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? יש הרבה יותר. איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? ריח עורם של תינוקות. האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? פסנתר, קצת. מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: ים, בריכה. כל דבר שקשור למים. מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? החייל שממיטת חוליו הצדיע לרמטכ"ל. מהו הפינוק המושלם עבורכם? במבה, קולה וסרט טוב. ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : ים, בילויים, שינה (וגם, עבודה...). מה יותר טוב מזה? מסר לדורות הבאים: אין דבר העומד בפני הרצון.

יעלד12

New member
ואני!

השם יעל, הסטטוס- מועמדת שאפילו לא קיבלה הודעות קבלה!!! עשיתי מורחב בהסטוריה ובתנ"ך, שתיהן היו כיפיות בטירוף (ואני יודעת מי אלו בנות צלופחד, שזה ידע מרשים כשלעצמו). הפסיכומטרי כיף, הלחכות לתוצאות- איכס. עשיתי שלוש פעמים. פתרתי כשתי דילמות מוסריות, ראיונות ב"ש התגלו כזוועה מהלכת, המו"ר עוד יותר, אבל דווקא בו הצלחתי יחסית. לגבי מרחב מוגן או מקלט, נראה לי שמקלט זה מגניב, ולו רק בגלל ריח הטחב הממסטל. לגבי שעות אהובות ביממה- אני אישית אוהבת את השעות מוקדם בבוקר, והספר המומלץ לקריאה בחוף הים כרגע- רופאים של אריק סגל (כמה נדוש!). הסנדוויץ האהוב עלי זה סנדוויץ חביתה של ארומה כמובן. השיר העברי שאני הכי אוהבת נכון לרגעים אלו זה "יד ביד" של עופרה חזה, והשיר הלועזי - pakito. לגבי ריח שאני אוהבת בטירוף- אני מצטרפת למורן עם ה"בת אורן". אני מנגנת על פסנתר בערך מכיתה א' ועד היום. וגם על גיטרה. ולעניין מסעדה מומלצת- הג'ירף בהרצליה או מנטה ריי בתל אביב. ידיעה מרגשת שקראתי בעיתון לאחרונה נסבה על הדיאטה שעשתה רותם אבוהב! לא, סתם.. לא זכור לי משהו מרגש שלא קושר למלחמה, נראה שכל ההתרגשויות שלי זה מהמלחמה. הפינוק המושלם- מסעדה, מסעדה, ועוד פעם מסעדה. ומסר לדורות הבאים- מכל מלמדי השכלתי. באמת. (אבל זה רק בגלל שלקחו לי את "אין דבר העומד בפני הרצון" : )

moranille

New member
סיכום שנה

שם : מורן סטטוס: סטודנטית אוניברסיטה: תל אביב הקורס\ מחלקה הטובים של השנה: אנטומיה- מקצוע מעניין, וגם צוות מרצים מדהימים- הן מבחינת הוראה והן מבחינת משפחתיות ואכפתיות. הקורס \ מחלקה הגרועים של השנה: התלבטתי והחלטתי להעניק את הכתר למחלקה לביוכיומיה- כי זה היה מקצוע מאוס, ובביוכימיה בלבד היו כ-10 מרצים שונים. שרובם היו גרועים... לעומת זאת ה-PBL היו טובים. השנה הכי טובה: השנה הנוכחית כי היא היחידה
ציונים או בילויים- גם וגם- אין ספק שאפשר לשלב את שניהם ולהנות מחיי חברה ענפים. כמה נ"ז מאחוריכם: כ-60 לא יודעת בדיוק כמה ואין לי כוח לבדוק. מה "עשה" לכם את השנה- החברים המדהימים בתל אביב, ההווי היחודי שפיתחנו לנו ותחושת ההתבגרות שבאה עם הלימודים. מרחב מוגן או מקלט- מרחב מוגן כי הוא נוח יותר ויותר קל להגיע אליו (וחלילה שלא נצטרך אותו) זמן אהוב ביום ולמה: לילה, שקט, כולם ישנים, אפשר ללמוד בריכוז או סתם לשקוע בשיחות נפש ספר לחוף הים- משהו קליל וחביב של רם אורן. סנביץ' אהוב- גבינות ובשפע, עם ירקות שונים. שיר עברי- יש הרבה אבל לצורך העניין שיהיה "יש לך אותי" או "אהובתי" של משינה. שיר לועזי- The power of love / frankie goes to hollywood ריח- אוכל של הבית כלי נגינה- בעברי אורגנית ואורגן דו קומתי בילוי- ים!!! קניונים! שופינג! חברים! כתבה מרגשת שלא קשורה למלחמה- האמת שהכל ממש קשור למלחמה, ננסה- על הפקרת בע"ח בצפון ועל פרות שמתו כתוצאה מקטיושה (פעם רציתי להיות וטרינרית חחח). פינוק מושלם- נופש, מסאז', שינה. חודש אוגוסט- קורס תלר"פים לפפפניייםםם. מסר לדורות הבאים: נאמר כבר "אין דבר העומד בפני הרצון"

L i o r 8 4

New member
../images/Emo6.gif גם אני

שם: ליאור סטטוס: מועמדת, בקרוב סטודנטית כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? אפס פסיכומטרי: כיף או איכס? איכס כמה פעמים עשית פסיכומטרי? 3 כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? יותר מדי :) מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? עשיתי רק ראיונות בב"ש אז אאלץ לבחור בזה. מרחב מוגן או מקלט? אם חייבים אז מרחב מוגן. זמן אהוב ביום ולמה? לילה- אפשר גם לצאת לאנשהו וגם לישון, מה יותר טוב מזה? ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? ספרים של אתגר קרת ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? גבינת שמנת, חביתה, עגבניה, חסה ומלפפון חמוץ השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? "ואיך שלא"/ אריאל זילבר השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? האמת שאין ממש כזה, אבל אוהבת את השיר של "ריקוד מושחת" איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? גשם האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? הלוואי, אבל לא מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: ים כמובן, ואם כבר יוצאים בערב- אז פאב על החוץ/ במרינה זה הכי טוב. ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : האמת שברובו זה יהיה- עבודה, עבודה ושוב עבודה (צריכים לחסוך כסף כדי לעבור לב"ש), אבל חוץ מזה לצאת הרבה, להיפרד יפה מהים במרכז וזהו בערך. מסר לדורות הבאים: לא לאבד תקווה, כי מי שבאמת רוצה את זה גם יגיע לזה! :)

מסטולון

New member
יופי... סופסוף יש מה לכתוב=]

למועמדים: *כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? לא שיפרתי, מועמד לעתודה. *הבגרות הכי כיפית שעשית השנה: כימיה. *פסיכומטרי: די כיף האמת. *כמה פעמים עשית פסיכומטרי? פעמיים. *כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? עדיין סופר. *מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? ראיונות ב"ש (למרות שעשיתי רק ת'שאלונים של מו"ר ומרק"ם, אבל הראיונות היו ממש כיפיים).
וקצת שאלות לכווולם סתם ככה בשביל הכיף: *מרחב מוגן או מקלט? מרחב מוגן - נשמע יותר מודרני כזה. *זמן אהוב ביום ולמה? לילה, האווירה הכי טובה. *ספר מומלץ לקריאה בחוף הים?
אנ'לא קורא יותר מדי. *ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? מיונז, חסה, גמבה קלויה, מלפפון כבוש, רצועות חזה עוף במרינדה - מוקפצות עם בצל, עגבניה וממרח פסטו בזיליקום בתוך ג'בטה פריכה משוחה בעשבי תיבול (עבדתי בבר סנדוויצ'ים). *השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? אני מסתייג מבחירת שיר אהוב, זה קשה מדי=\ *השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? כנ"ל. *איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? הריח של הכרית של הבנאדם שאני הכי אוהב בעולם (שעוד לא החלטתי מי זה). *האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? נופ. *מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: ערביקה בב"ש, ליד מרכז הצעירים (במקרה אני ממלצר שם). *מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? לא זוכר חדשות שלא קשורות למלחמה. *מהו הפינוק המושלם עבורכם? המממ, נגיד שאוכל טוב. *ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : חודש חבל על הזמן, אני רק עובד ולא רואה אור יום. *מסר לדורות הבאים: If you'll build it, they will come. יומטוב=]

Regina Phalange

New member
וואו...

ראיתי את המילים "עתודה", "כימיה", "פסיכו פעמיים", "ערביקה" (אבל לא ב"ש..), "לילה", "לא רואה אור יום"- והייתי בטוחה שאני כתבתי את זה

אני תמיד נשאר אני...

שם: מוריה סטטוס: מועמדת (ותוהה עד מתי). כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? 4 - ומתמטיקה בדרך הבגרות הכי כיפית שעשית השנה: נמממ... גיאוגרפיה (שנה שעברה). פסיכומטרי: כיף או איכס? איכס כמה פעמים עשית פסיכומטרי? 3 כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? לא ספרתי.. מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? הכל (זה אומר שאני עומדת בתנאי קבלה שזה כבר משמח). וקצת שאלות לכווולם סתם ככה בשביל הכיף: מרחב מוגן או מקלט? מקלט - רצוי עם מישהו שיודע לנגן בגיטרה והמון אוכל. זמן אהוב ביום ולמה? מעדיפה את הלילה (כפי שאתם יכולים לראות..). ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? אין צורך בספר בחוף הים. ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? מלפפון חמוץ, שוקולד וחביתה (שזה אומר המון שילובים ולאו דווקא הספציפי הזה
). השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? יש יותר מידי אבל בדר"כ כל מה שיוצא ליהודית רביץ מהפה. השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? יש גם המון - לפינק פלוידף בכל אופן, פינה חמה בליבי. איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? עוגת שוקולד בזמן אפיה. האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? לא, אבל הייתי כל כך רוצה לדעת לנגן על גיטרה.. (יש מתנדבים?). מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: מקס ברנר ת"א אחרי טיול בשדרות רוטשילד אחה"צ - על איזה משקה שוקולד קר. מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? יש לי רק דברים שקשורים למלחמה בראש. מהו הפינוק המושלם עבורכם? אמבטיית קצף ריחנית עם מוזיקה מרגיעה. ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : אם אני אוציא בסופו רישיון וכמובן תגמר המלחמה הוא יהיה מוצלח מאוד. מסר לדורות הבאים: לא משנה לאן תגיעו, אל תשכחו מאיפה באתם. לילה/בוקר טוב לכולם!

nitzan111

New member
../images/Emo26.gif

והנה זה מתחיל: שם: ניצן סטטוס (סטודנט/מועמד...): מועמדת... למועמדים: כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? השנה 6 (זה לא ממש שיפור, אני עושה אותם בפעם הראשונה
) הבגרות הכי כיפית שעשית השנה: ספרות וספרות מורחב
פסיכומטרי: כיף או איכס?עדיין לא עשיתי, אבל נראה כיף (יחסית כמובן -יחסית) כמה פעמים עשית פסיכומטרי?0 כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? אממ... כלום נראה לי. אבל קראתי את אלה שאתם פתרתם בפורום....
מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? מה זה משנה
העיקר להתקבל בסוף. וקצת שאלות לכווולם סתם ככה בשביל הכיף: מרחב מוגן או מקלט? מרחב מוגן זמן אהוב ביום ולמה? כל זמן שאני לא ב"יואל גבע" זה בסדר. ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? בחוף הים? ספר? למה? ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? לא ממש משנה, העיקר שהוא יהיה קנוי (רצוי מ"אר קפה") השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? אממ.... אין לי מושג, יש הרבה. השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? כרגע אני שומעת המון את אימג'ן (אבל בגרסה של ליאל) עד שימאס לי ממנו ואני אעבור להתעלק על שיר אחר... איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? וואו, שאלה קשה, אין לי מושג.... האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? למדתי בבית ספר לנגן על חלילית
חוץ מזה לא, אף פעם לא רציתי ללמוד. חבל
מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: messa (מסעדה מעולה
) לא כזאת אטרקציה, אבל בכל זאת. מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? שהכניסו את השתל הקוכליארי לסל הבריאות גם למבוגרים. מהו הפינוק המושלם עבורכם? עכשיו
לקנות את כל הציוד ללימודים שנה הבאה. (קלסרים, יומן, עטים, אני מתה על זה
) ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט: מוצלח? אין סיכוי.... (אהה אהה בעצם, אולי, אבל ממש אולי, אני אטוס בסוף החופש לבקר מישהי בלונדון, ואז הוא יהיה ממש מוצלח. אבל הסיכויים קטנים.) מסר לדורות הבאים: אני מעתיקה מיעל: "מכל מלמדי השכלתי" היה הכי רלוונטי עבורי השנה.

amnonab

New member
לכל שאלה תשובה

והנה זה מתחיל:
שם: אמנון
סטטוס (סטודנט/מועמד...): מועמד, ממתין לאוקטובר. למועמדים:
כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? אף אחת
הבגרות הכי כיפית שעשית השנה: לא עשיתי בגרות.
פסיכומטרי: כיף או איכס? כיף
כמה פעמים עשית פסיכומטרי? פעם אחת
כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? כמה היו במרק"ם? שלוש בשאלון ועוד כמה בראיונות?
מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? עשיתי רק מרק"ם.
וקצת שאלות לכווולם סתם ככה בשביל הכיף:
מרחב מוגן או מקלט? לרוץ בחוץ ולקוות.
זמן אהוב ביום ולמה? הנסיעה חזרה הבייתה מהעבודה.
ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? כל מה שעושה מספיק צל על הפנים. מדריך הטרמפיסט לגלאקסיה של דאגלס אדאמס מומלץ ביותר.
ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? לחם.
השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? זה משתנה תמיד, אין שיר אחד שהוא אהוב במיוחד. אני מתחבר בזמן האחרון ל"וביניהם" של מאיר בנאי ו"שיר דרך" של שלום חנוך.
השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? לא יודע, אני מתחבר למוסיקה לועזית פחות מלעברית. אולי הביצוע של Somewhere over the Rainbow/What a wonderful World של Israel Kamakawiwo Ole (בנוסח הוואי)
איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? אה... דבק?
האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? גיטרה, תופים.
מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: קיץ? חופש כאילו? מה זה?

למעלה