greys

New member
אוקי ../images/Emo13.gif

אז הנה התשובות שלי: שם: GREYS סטטוס (סטודנט/מועמד...): לומדת. שנה חמישית. לסטודנטים: באיזו אוניברסיטה אתם לומדים? טכניון הקורס/מחלקה הטוב/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): גניקולוגיה. למה ? כי זה פשוט מדהים להיות שם כתינוק נולד! זה כל כך מרגש. לפעמים סזה קצת מביך שאתה היחיד שבוכה מהתרגשות
הקורס/מחלקה הגרוע/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): ילדים. כי הרופאים היו מעצבנים, וכי התחילה מלחמה באמצע המחלקה והיא נקטעה באמצע. השנה הכי טובה שהייתה לכם עד עכשיו: סוף שנה רביעית- פנימית . היה מדהים בפנימית, למדנו הרבה ,וסוף סוף הרגשנו שאנחנו לומדים רפואה
מה חשוב יותר: ציונים או בילויים? בילויים (בתאוריה כן, בפועל - אני מקריבה הרבה בילויים בשביל הציונים...) כמה נ"ז כבר מאחוריכם? אין לי מושג. המון. רק השלוש שנים הראשונות זה איזה 150 נ"ז. משנה רביעית - מפסיקים לספור. מה "עשה" לכם את השנה? נולד לי אחיין חדש ! מרחב מוגן או מקלט? בריחה מחיפה, בנהיגה הסטרית, נחשב ? זמן אהוב ביום ולמה? ערב. בבוקר אני הפוכה מעייפות, בלילה גם. איפה שהוא בערב אני מתעוררת. ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? ארבע בתים וגעגוע (ולא כדאי בים, כי אז שוכחים את עצמנו וסתם נשרפים מהשמש....) ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם?חביתה וגבינה השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? וואו לבחור אחד ? אני לא זוכרת את השם שלו - משהו של עיברי לידר
השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? שיר של פיית' נו מור. sunday morning איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? עוגת שוקולד האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? כבר לא... פעם ידעתי לנגן על אורגן מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: חוף הים מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? אין לי .... מהו הפינוק המושלם עבורכם? לישון, ומאסג' ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : אני הולכת לשבת על התח.. וללמוד למבחני גמר. אני מקווה שהם יהיו מוצלחים! מסר לדורות הבאים: תזכרו להיות מאושרים ! ולהנות מהרגע, ממש מההווה! ולא רק לתכנן כל הזמן

Regina Phalange

New member
תשובה מעודדת, אני חייבת לציין ../images/Emo13.gif

א. אני שמחה לראות שאני לא היחידה שמעריכה את עברי לידר! (יש מצב שלשיר קוראים "זה תמיד אהבה" או "ניסים תשמע"?) ב. כל הקטע של רפואה, וכו'... אז את אומרת שיש אור בקצה המנהרה? (גם בלי תאורה מלאכותית?)

greys

New member
יש אור ../images/Emo13.gif

יש שם איזה אור בקצה המנהרה אני חושבת שאחת התקופות הכי יפות בדרך היא להיות סטודנט בשנים הקליניות. כי אז יש את הקשר עם החולים ורואים את כל הדברים המעניינים, ומצד שני אין עליך כמעט אחריות, אתה יכול להתעמק בדברים מהצד האקדמי שלהם ולהכנס לקרביים בלי שתהיה בלחץ מזה שצריך לדאוג ממש לביצוע של פרוצדורות טיפוליות ואבחנתיות. בנוסף בתור סטודנט , הכל חדש לך. זה כמו לונה פארק.... וואוו תראו את זה, וואוו בחיים לא חשבתי שזה יכול היות ככה וכל זה למשל - זה נראה לך הגיוני שיצא משם תינוק ?! אז זהו, שבפעם הראשונה שרואים את זה , זה פתאום נהיה הגיוני.

איזה רעיון מדליק! אז ככה:

שם
: חיה סטטוס
: מועמדת (שהתקבלה לבי ג'י יו!
) בגרויות ששופרו
: 2, ליתר דיוק הורחבו ל5 יח': תנך, והסטוריה הבגרות הכי כייפית
: הסטוריה, ממש נהנתי מ3 הנושאים המורחבים שבחרתי! האמת 3 מתוכם. השלישי היה משעמם במיוחד! פסיכומטרי
: איכס להתחיל, אבל כשאתה נכנס לזה די כייף. אבל שוב איכס לגשת לזה- מלחיצצצ! דילמות מוסריות
- לא פתרתי כלל... אי אפשר לפתור אותן אלה.. מה עדיף
- מכירה מקרוב רק את ראיונות ב"ש..אז קטונתי.. זמן אהוב ביום
- שעות הלילה, והבוקר הראשונות (5-6). זמן שנוא אגב, השעות שבאות ישר אח"כ, 7 8... ספר מומלצ לים
...דווקא לים? כמה אהובים עלי: גבעת ווטרשיפ, אמממ רודף העפיפונים.. לאחרונה קראתי את אחות קטנה של רם אורן- יפה! ועכשיו קוראת את "מראות מצחקות" של עליזה אלרואי- גם נחמד מאוד, אבל לא כל אחד יכול להתחבר לזה לדעתי.. הסנדוויץ האהוב
- אחד ממש טוב! סנדוויץ ילדות שלי מטיסה לתורכיה שהוגש במטוס! לחמניה טריה כזו, גבנ"צ, גיזיתים ירוקים ועגבניות שרי! כמה ניסיתי לשחזר את ההצלחה בבית, אך ללא הצלחה
השיר העברי האהוב
- עוטפת, של רועי אלוני. וגם, "יש בי עוד כוח" של דין דין אביב (הפרוייקט של רייכל),- זה הנוכחי. השיר הלועזי האהוב
- independant love song של Scarlet הריח שיעלה חיוך
- של "סנדל-ווד", שזה ריח ילדות שלי מהקופסאות הקטנות שהיו מוכרים בדוכנים בצד בטיולים שנתיים, והיית פותח ויש שם חרק פלסטיק שזז...מכירים??? איזה ריח!!! נגינה
- אורגן, אבל לא מקצועי כלל..גיטרה- רוצה ללמוד כבר שנים... מקומות בילוי חביבים
- הסוהו, הלופט (ראשלצ), מקס ברנר למיניהם חביבים במיוחד, אמממ הים! כתבה מרגשת בעיתו
ן- היו כמה...לא עולה לי כרגע.. הפינוק המושלם
- כרגע נורא בא לי על 2 לילות ב"אגמים" באילת! אוגוסט
: גיבושון, והרבה עבודה לחסוך $! מסר לדורות הבאים
- לכו אחרי החלום!

lernery

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך

שם: יוסי סטטוס (סטודנט/מועמד...): סטודנט, מסיים שנה א' לסטודנטים: באיזו אוניברסיטה אתם לומדים? בעברית הקורס/מחלקה הטוב/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): היסטולוגיה, הקורס הכי רלוונטי לחומר שלנו, קורס מעניין, בנוי בצורה טובה מאוד ומקיפה. הקורס/מחלקה הגרוע/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): התנסות קלינית, קורס מטופש ודבילי של שעתיים בשבוע של "התנסות" כביכול עם חולים. לא רלוונטי לרוב החבר'ה, וגם למי שרוצה להיות רופא משפחה - לא ממש רלוונטי, ובחייאת, באמת אתם חושבים שאנשים יזכרו את זה עוד 11 שנה כשהם יהיו רופאי משפחה?! השנה הכי טובה שהייתה לכם עד עכשיו: שנה א' מה חשוב יותר: ציונים או בילויים? ציונים כמה נ"ז כבר מאחוריכם? בינתיים 30.5 שיש עליהן ציון, 50.5 כולל מבחנים שעדיין לא קיבלנו תשובות מה "עשה" לכם את השנה? הרעיון המעולה של תמלולים כיתתיים

natalysh

New member
מה נסגר איתכם??

למה כולם חושבים שפסיכומטרי זה כל כך כיף??

lernery

New member
פסיכו בכלל לא כיף

חידות היגיון זה נחמד, לעשות את זה בלחץ של זמן כשזה קובע את העתיד שלך - מאוד מאוד לא כיף

dimiorr

New member
וואו...יותר שאלות מהראיון בתל השומר

שם: אור סטטוס: גם סטודנט לביוטכנולוגיה וגם מועמד! ....ולכן אנסה לשלב ביצירתיות שאלות משני התחומים: לסטודנטים: באיזו אוניברסיטה אתם לומדים? ת"א הקורס/מחלקה הטוב/ה של השנה: אבולוציה, בלי לחשוב פעמיים. הקורס/מחלקה הגרוע/ה של השנה: מעבדה בכימיה כללית, כי זה היה לא מעניין ויותר מדי עבודה בשביל כלום, ועכשיו גם לא מעבירים לנו את הציון. השנה הכי טובה שהייתה לכם עד עכשיו: טוב, זו שנה ראשונה באוניברסיטה...בחיים בכלל אני בוחר ב-2004. מה חשוב יותר: ציונים או בילויים? הממ...כשהציונים טובים - סיבה לבלות. כשהציונים לא כל כך טובים - חובה לבלות. ובשאר חודשי השנה כשאין ציונים בטווח הקרוב - אפשר לבלות בשקט. אז נראה לי שבילויים. כמה נ"ז כבר מאחוריכם? 57 אבל מה זה משנה? גם ככה אני מקווה שכמעט הכל יתאפס שנה הבאה.... מה "עשה" לכם את השנה? ללמוד סוף סוף, אחרי 4 שנים של צבא (תחומי עניין שונים ובשלב מסויים נמאס) וקיץ נוראי. מה אני יכול לעשות? אני אוהב ללמוד דברים...so sue me. למועמדים: פסיכומטרי: כיף או איכס? איכס. איכס. איכס. כמה פעמים עשית פסיכומטרי? פעם אחת. כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? פתרתי? לא פתרתי אף אחת....אבל הצלחתי להתפלפל על השלוש שהיו במו"ר..... מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? עשיתי רק מו"ר, אבל זה תלוי בהתפתחויות הצפויות...אולי עדיף בכלל MCAT... וקצת שאלות לכווולם סתם ככה בשביל הכיף: מרחב מוגן או מקלט? חמ"ל תת קרקעי (מצטער, בדיוק חזרתי ממילואים...) זמן אהוב ביום ולמה? ערב - כי יש ארוחת ערב, וטלויזיה, ויוצאים לבלות... ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? האריה, המכשפה וארון הבגדים / ק.ס. לואיס ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? חמאת בוטנים! השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? חם על הירח של ברי סחרוף. השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? הרבה, אבל אני תמיד חוזר ל- paranoid android של רדיוהד. איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? ריח של פופקורן. האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? גיטרה, ואם המוסיקה ממש טובה - אז גם מערכת תופים דמיונית. מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: חו"ל. do it while you can. מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? יש כאלה?? מהו הפינוק המושלם עבורכם? לשמוע מוסיקה בחוף הים. ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט: טוב, אז...הולך להיות כמו יולי, אבל עם יותר סרטים, יותר בירה, פחות מבחנים ומינוס מלחמה אחת (בשאיפה)...בסה"כ הולך להיות חודש לא רע בכלל.... מסר לדורות הבאים: your message here. וואו...אני לא חושב שאי פעם כתבתי כל כך הרבה בפורום...

dimiorr

New member
לא וכן

אני מנסה להתקבל לת"א, אבל למדתי אבולוציה במדעי החיים עם עופר מוקדי. אבל ראיתי את הקורס הזה ואולי שנה הבאה (אנשאללה) אחשוב לקחת אותו. מומלץ?

moranille

New member
לאוהבי אבולוציה

בלבד! תראה אני לקחתי אותו, וממש לא התחברתי. העולם נחלק לאוהבי הקורס של יואל רק ולאלו שלא. אני לא אהבתי, אבל אני מעריצה את המרצה שלו. הוא היה המרצה הכי טוב שלימד אותי השנה- מדהים. אז אם אתה גם אוהב אבולוציה וגם יהיה לך מרצה מדהים - מה טוב! ואם יש שאלות, לגבי תל אביב אני אשמח לענות!

RubberS

New member
אם בקורסי אבולוציה עסקינן

אז לחובבי אבולוציה מוטרפים ולמי שלא מפחד מאלגוריתמים (ועצים), אני ממליץ בחום על הקורס אבולוציה מולקולרית של ד"ר טל פופקו במדעי החיים. קורס מדהים ומעניין עם מרצה מעולה.

למעלה