איזה רעיון מדליק! אז ככה:
שם
: חיה סטטוס
: מועמדת (שהתקבלה לבי ג'י יו!
) בגרויות ששופרו
: 2, ליתר דיוק הורחבו ל5 יח': תנך, והסטוריה הבגרות הכי כייפית
: הסטוריה, ממש נהנתי מ3 הנושאים המורחבים שבחרתי! האמת 3 מתוכם. השלישי היה משעמם במיוחד! פסיכומטרי
: איכס להתחיל, אבל כשאתה נכנס לזה די כייף. אבל שוב איכס לגשת לזה- מלחיצצצ! דילמות מוסריות
- לא פתרתי כלל... אי אפשר לפתור אותן אלה.. מה עדיף
- מכירה מקרוב רק את ראיונות ב"ש..אז קטונתי.. זמן אהוב ביום
- שעות הלילה, והבוקר הראשונות (5-6). זמן שנוא אגב, השעות שבאות ישר אח"כ, 7 8... ספר מומלצ לים
...דווקא לים? כמה אהובים עלי: גבעת ווטרשיפ, אמממ רודף העפיפונים.. לאחרונה קראתי את אחות קטנה של רם אורן- יפה! ועכשיו קוראת את "מראות מצחקות" של עליזה אלרואי- גם נחמד מאוד, אבל לא כל אחד יכול להתחבר לזה לדעתי.. הסנדוויץ האהוב
- אחד ממש טוב! סנדוויץ ילדות שלי מטיסה לתורכיה שהוגש במטוס! לחמניה טריה כזו, גבנ"צ, גיזיתים ירוקים ועגבניות שרי! כמה ניסיתי לשחזר את ההצלחה בבית, אך ללא הצלחה
השיר העברי האהוב
- עוטפת, של רועי אלוני. וגם, "יש בי עוד כוח" של דין דין אביב (הפרוייקט של רייכל),- זה הנוכחי. השיר הלועזי האהוב
- independant love song של Scarlet הריח שיעלה חיוך
- של "סנדל-ווד", שזה ריח ילדות שלי מהקופסאות הקטנות שהיו מוכרים בדוכנים בצד בטיולים שנתיים, והיית פותח ויש שם חרק פלסטיק שזז...מכירים??? איזה ריח!!! נגינה
- אורגן, אבל לא מקצועי כלל..גיטרה- רוצה ללמוד כבר שנים... מקומות בילוי חביבים
- הסוהו, הלופט (ראשלצ), מקס ברנר למיניהם חביבים במיוחד, אמממ הים! כתבה מרגשת בעיתו
ן- היו כמה...לא עולה לי כרגע.. הפינוק המושלם
- כרגע נורא בא לי על 2 לילות ב"אגמים" באילת! אוגוסט
: גיבושון, והרבה עבודה לחסוך $! מסר לדורות הבאים
- לכו אחרי החלום!