kontsy

New member
אושרית איזו התקלה !

רק דרכתי בבית אחרי שבוע נהדר במחנה צופים (כחובשת) והנה אני כבר מול הפורום...
כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו - שתיים, אחת מהן (מתמטיקה 5) אפילו פעמיים
הבגרות הכי כיפית שעשית השנה - היה דווקא מאוד נחמד לעשות מתמטיקה פעם שניה. היה לנו מורה קוסם.
פסיכומטרי: כיף או איכס -לא ולא. פשוט משהו שצריך לעשות.
כמה פעמים עשית פסיכומטרי - פעמיים
כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו -אויש נו באמת, זה כמו לשאול כמה כוכבים יש בשמיים
מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש - ראיון עבודה במקדונלדס שהיה לי בגיל 16.
מרחב מוגן או מקלט - גומחה כזאת ליד המדרגות, סתם כי אין כוח לרדת למקלט (בבית של החבר)
זמן אהוב ביום ולמה - זריחה, כי אני אוהבת דברים נדירים וזה די נדיר עבורי לראות זריחה. וסתם כי קריר ונעים.
ספר מומלץ לקריאה בחוף הים - Life of pi
ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם - צועני בארומה
השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא - עונות של אביב גפן
השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא - Good Riddance - Greenday
איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים - הריח של התיק הגדול שמריח כמו ניוזילנד. פשוט לא שולטת על החיוך ועל דמעות השמחה כל פעם שהוא יוצא מהארון.
האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו - לימדו אותי כמה אקורדים בצבא ושכחתי הכל.
מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ - מסלול היהודייה בגולן (טוב אולי לא עכשיו...)
מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה - את האמת אין לי מושג
מהו הפינוק המושלם עבורכם - מסאז'... גררררררר....
ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט - מה זה מוצלח - פיזיקה לנצח!
מסר לדורות הבאים: זה בסדר לחיות בשביל הכיף.

Regina Phalange

New member
טוב, נו ../images/Emo13.gif

ג'ני
היום סטודנטית, מחר- מי יודע
האוני' העברית
הקורס הכי טוב- כימיה כללית, כי זה קל וכיף, גדילה והתפתחות- כי זה טיפה מעניין לעומת השאר
הקורס הכי גרוע- פיזיקה (כי זה נורא) והיסטולוגיה (כי זה הדבר היחיד שיותר נורא מפיזיקה)
השנה הכי טובה- כיתה יא' (מה אני יכולה כבר לענות?
)
בתיאוריה- בילויים, במציאות- שניהם בקנטים
נ"ז- מה שיוסי רשם
מה "עשה" לי את השנה- לא יודעת, היא עוד לא נגמרה, תשאלו אותי אחרי מועדי ג'.. אני רוצה לענות גם על שאלות של מועמדים, כי אני צריכה ללמוד מיקרו ולא בא לי:
לא שיפרתי, הבגרות הכי כיפית- כימיה וגם ספרות מורחב, פסיכו זה כיף לעומת מבחני הדסה ומלחיץ מדי בפני עצמו, עשיתי אותו פעמיים, אין ספור דילמות מוסריות, לא עשיתי מו"ר/מרק"ם אז נלך על ב"ש (שהיה סוג של נחמד בדיעבד)
שומדבר לא יעזור חוץ מ.... טוב, לא נפתח דיון פוליטי מחודש
לילה, כי בכל שאר חלקי היום אני ישנה
Tell me your dreams של סידני שלדון- על בחורה עם פיצול אישיות שמסרסת ורוצחת (לא בהכרח בסדר הזה) את המאהבים שלה (אני לא פמיניסטית! באמת! זה ספר נחמד!).
סנדוויץ'- יווני
שיר עברי- זה כמו לבחור בין הילדים שלי (או במקרה שלי- בין החתולים שלי)... נלך על "לך איתה"[כל הגירסאות], "אהובתי" [משינה], "שרה אליך" [היהודים].
שיר לועזי- יש יותר מדי. האהוב עליי כרגע הוא 'The way" של פסטבול (כי הוא כל כך שמח !)
ריח מעלה חיוך- אפטר שייב של מישהו אהוב
פסנתר, רק מנגינה אחת
צריפין כמובן!
אני לא קוראת ידיעות או כתבות או ספרים כבר חודשים... אין מספיק ריכוז בשביל זה
פינוק מושלם- שינה
אוגוסט יהיה מוצלח נורא, צבא ולימודים למועדי ב'- בו זמנית! מעולם לא הייתי מאושרת יותר
מסר לדורות הבאים- "Anyone could see The road that they walk on is paved in gold And it's always summer, they'll never get cold They'll never get hungry They'll never get old and gray You can see their shadows Wandering off somewhere They won't make it home But they really don't care They wanted the highway They're happy there today , today"

../images/Emo105.gif

שם: ורוניקה סטטוס (סטודנט/מועמד...): מועמדת כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? עתודה, אבל אם מועד ב' נחשב, אז אנגלית. הבגרות הכי כיפית שעשית השנה: יש כזה דבר? אממ, טכנולוגיה מוכללת! פסיכומטרי: כיף או איכס? איכססססס גדול, אבל יש דברים יותר גרועים כמה פעמים עשית פסיכומטרי? 2 כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? לא פתרתי, אבל בהחלט ניסיתי מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? עדיין לא עשיתי את כולם, אבל נגיד ראיונות בב"ש מרחב מוגן או מקלט? מרחב מוגן- החדר שלי זמן אהוב ביום ולמה? לילה-מוקדם בבוקר, השעות היחידות שההורים שלי לא צורחים עליי (נסו אתם לחיות באותו המרחב המוגן עם זוג קוטרים 24 שעות ביממה) ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? יש כ"כ הרבה! נכון לעכשיו- מישהו לרוץ איתו ו-1984 ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? לא סובלת סנדוויצ'ים, הם מעיכים
השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא?' שפיות זמנית' וגם סטיה אישית-'ארוץ אליך' השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? כל שיר של Placebo/Coldplay/Death cab for cutie איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? ניחוח האחים התאומים הקטנים שלי, שנה וחצי של מצוינות! האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? לא, אבל בא לי תופים מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: טיול ארוך בהרי אילת (לא לשבת כמו פדלעות במלון חמישה כוכבים!) מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? קשה לי לחשוב על ידיעה כזו כרגע. מהו הפינוק המושלם עבורכם? יום שבו יש רק חצי שעה חדשות. ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : יכול להיות מוצלח לחלוטין, אם יפסיקו להיהרג חיילים ואזרחים חפים מפשע. מסר לדורות הבאים: שחוק אבל נכון- אין דבר העומד בפני הרצון

Regina Phalange

New member
גם אני, אבל בהינתן בחירה בין שניהם-

יש לך 5 (
) ניחושים איפה למצוא אותי...

guyavhuji

New member
טוב, אני לא אענה על הכל, אבל...

שם:גיא סטטוס (סטודנט/מועמד...):סטודנט לסטודנטים: באיזו אוניברסיטה אתם לומדים? ירושלים הקורס/מחלקה הטוב/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): בלב כבד אני נאלץ לומר פתולוגיה מערכות, לא בגלל שהוא מלומד כל כך טוב, ולמרות המבחן האכזרי, פשוט בגלל שהוא הכי מעניין. הקורס/מחלקה הגרוע/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): פרמקולוגיה - חצי שנה ואני כבר לא זוכר מה למדתי שם. השנה הכי טובה שהייתה לכם עד עכשיו: נראה לי שניה. מה חשוב יותר: ציונים או בילויים? הכל במידה. כמה נ"ז כבר מאחוריכם? באיזור ה- 160, לא זוכר בדיוק. מה "עשה" לכם את השנה? ההדרכות (אנטומיה, היסטולוגיה)

ועכשיו אני סוף סוף

שם: אושרית
סטטוס (סטודנט/מועמד...): סטודנטית לביולוגיה ומועמדת לרפואה לסטודנטים: באיזו אוניברסיטה אתם לומדים? את"א רולז
הקורס/מחלקה הטוב/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): שאלה קשה... ביולוגיה של התא אני מניחה, ההרצאות ממש ריתקו אותי. הקורס/מחלקה הגרוע/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י): אקולוגיה
השנה הכי טובה שהייתה לכם עד עכשיו: טוב, הייתה רק אחת והאמת שהיא לא הייתה משהו. מה חשוב יותר: ציונים או בילויים? כרגע ציונים, אחרי שאני אתקבל, בילויים בלי כל ספק
כמה נ"ז כבר מאחוריכם?41 מה "עשה" לכם את השנה? הרצאות הרקטור בסמסטר הראשון למועמדים: כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? שש הבגרות הכי כיפית שעשית השנה: השנה לא עשיתי בגרויות, אבל הכי כיפית שעשיתי הייתה בספרות. פסיכומטרי: כיף או איכס?הכי כיף בעולם
כמה פעמים עשית פסיכומטרי?שש כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? הפסקתי לספור מזמן מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? עשיתי רק מרק"מ עד עכשיו, אז לא יודעת בינתיים. וקצת שאלות לכווולם סתם ככה בשביל הכיף: מרחב מוגן או מקלט?המרתף בבית שלי. זמן אהוב ביום ולמה? 12-1 בלילה, יש כזאת שלווה בשעות האלה... ספר מומלץ לקריאה בחוף הים?לא מתה על ים האמת. ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? סנדביץ' חביתה של ארומה, עם לחם שחור ובלי מלפפון חמוץ השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? עטור מצחך השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא?יש יותר מדי כאלה איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים?הריח של הבישולים של אמא שלי ביום שישי. האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? אורגנית ואורגן מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: אילת. מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה?לצערי קצת קשה למצוא כאלה כרגע מהו הפינוק המושלם עבורכם? יום שלם של קניות ובסופו ארוחה טובה. ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : ממש כיף הולך להיות: מועד ב' בכימיה אורגנית, הכנות למו"ר, ובין לבין גם קצת עבודה כדי שיהיה עם מה לקנות אוכל. מסר לדורות הבאים: פסיכומטרי זה כיף

למעלה