טוב, נו ../images/Emo13.gif
ג'ני
היום סטודנטית, מחר- מי יודע
האוני' העברית
הקורס הכי טוב- כימיה כללית, כי זה קל וכיף, גדילה והתפתחות- כי זה טיפה מעניין לעומת השאר
הקורס הכי גרוע- פיזיקה (כי זה נורא) והיסטולוגיה (כי זה הדבר היחיד שיותר נורא מפיזיקה)
השנה הכי טובה- כיתה יא' (מה אני יכולה כבר לענות?
)
בתיאוריה- בילויים, במציאות- שניהם בקנטים
נ"ז- מה שיוסי רשם
מה "עשה" לי את השנה- לא יודעת, היא עוד לא נגמרה, תשאלו אותי אחרי מועדי ג'.. אני רוצה לענות גם על שאלות של מועמדים, כי אני צריכה ללמוד מיקרו ולא בא לי:
לא שיפרתי, הבגרות הכי כיפית- כימיה וגם ספרות מורחב, פסיכו זה כיף לעומת מבחני הדסה ומלחיץ מדי בפני עצמו, עשיתי אותו פעמיים, אין ספור דילמות מוסריות, לא עשיתי מו"ר/מרק"ם אז נלך על ב"ש (שהיה סוג של נחמד בדיעבד)
שומדבר לא יעזור חוץ מ.... טוב, לא נפתח דיון פוליטי מחודש
לילה, כי בכל שאר חלקי היום אני ישנה
Tell me your dreams של סידני שלדון- על בחורה עם פיצול אישיות שמסרסת ורוצחת (לא בהכרח בסדר הזה) את המאהבים שלה (אני לא פמיניסטית! באמת! זה ספר נחמד!).
סנדוויץ'- יווני
שיר עברי- זה כמו לבחור בין הילדים שלי (או במקרה שלי- בין החתולים שלי)... נלך על "לך איתה"[כל הגירסאות], "אהובתי" [משינה], "שרה אליך" [היהודים].
שיר לועזי- יש יותר מדי. האהוב עליי כרגע הוא 'The way" של פסטבול (כי הוא כל כך שמח !)
ריח מעלה חיוך- אפטר שייב של מישהו אהוב
פסנתר, רק מנגינה אחת
צריפין כמובן!
אני לא קוראת ידיעות או כתבות או ספרים כבר חודשים... אין מספיק ריכוז בשביל זה
פינוק מושלם- שינה
אוגוסט יהיה מוצלח נורא, צבא ולימודים למועדי ב'- בו זמנית! מעולם לא הייתי מאושרת יותר
מסר לדורות הבאים- "Anyone could see The road that they walk on is paved in gold And it's always summer, they'll never get cold They'll never get hungry They'll never get old and gray You can see their shadows Wandering off somewhere They won't make it home But they really don't care They wanted the highway They're happy there today , today"