נו, אז גם אני אצטרף...

שם: אנכרוניסט סטטוס (סטודנט/מועמד...):סטודנט לכלכלה ומועמד לכל מה שזז לסטודנטים: באיזו אוניברסיטה אתם לומדים? את"א אהובתי הקורס/מחלקה הטוב/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י):מתמטיקה לכלכלנים ב' הקורס/מחלקה הגרוע/ה של השנה (נמק/י, פרט/י והסבר/י):יש יותר מדי כאלו השנה הכי טובה שהייתה לכם עד עכשיו:כיתה א', כ"כ מעט דאגות מה חשוב יותר: ציונים או בילויים? ציונים, אין ספק כמה נ"ז כבר מאחוריכם?35 (כן, בכלכלה זה לא הכמות אלא האיכות) מה "עשה" לכם את השנה? שאלה טובה למועמדים: כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? 2 הבגרות הכי כיפית שעשית השנה:לא עשיתי השנה, אבל ללא ספק כימיה פסיכומטרי: כיף או איכס? איכס אחד גדול כמה פעמים עשית פסיכומטרי? 3 כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? הלוואי והייתי יודע מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש?עשיתי רק נופש באב"ג אך לדעתי כולם גרועים. וקצת שאלות לכווולם סתם ככה בשביל הכיף: מרחב מוגן או מקלט? אני נכנס למקלחת זמן אהוב ביום ולמה? 3 בלילה ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? משהו של הרלן קובן איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? אישי מדי מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: אני רק מכיר את קפיטריות את"א (אכן מצב קשה) מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? אין כאלו מהו הפינוק המושלם עבורכם? שינה ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : במעריב היה כתוב שב-22 איראן תירה פצצת אטום על ישראל, נפגש בעולם הבא! מסר לדורות הבאים: אם אין רבקה לי מי לי? יאללה, כולם לענות

FrezieGrant

New member
זהירות-ארוך ומייגע!

שם: פרזי
סטטוס: השנה-סטודנטית למדה"ר, שנה הבאה- סטודנטית לרפואה
השנה הייתי מועמדת, אז אערבב קצת שאלות:
אוניברסיטה: השנה- י-ם, שנה הבאה- י-ם או ב"ש (החלטה קשה
)
הקורס הכי טוב: אנטומיה, כי המרצה מ-ד-ה-י-ם
דר' אבי כספי שמסוגל לגרום ל"לילה זוגי בחדר הדיסקציות" להישמע כמו תענוג (הובטח כפרס על פתרון איזה חידה אנטומית, והייתם צריכים לראות איך האנשים השקיעו בחיפוש תשובה! בסוף אף אחד לא קיבל
) . המרצה היחיד שמקבל 20 בכל הסעיפים מכל התלמידים בסקרי הערכת הוראה בהדסה!
הקורס הכי גרוע: המממ....בחירה קשה. קורסי הדסה, חוץ מהיסטולוגיה, גנטיקה ואנטומיה, לדעתי די עונים על התיאור. כמות חומר עצומה, מרצים שלא ניתן להבין מילה מדבריהם ושאפילו החרשנים הגדולים נרדמים חצי שעה מתחילת הרצאתם(פחות חרשנים נרדמים אחרי 10 דקות
),ומבחן שהוא הכלאה בין פסיכו', דילמות של מו"ר והאינקוויזיציה הקדושה בשיא פריחתה.
השנה הכי טובה: האחרונה! כל שנת חיי טובה יותר מהקודמת לה ופחות טובה מהבאה אחריה.
ציונים או בילויים: בזמן הלימודים-רק ציונים (חננה, מה לעשות..
), בחופש(אם נשאר כזה...)-חברים.
נ"ז מאחורי: בסביבות ה-40 (יהיו 50+ כשכל הציונים יגיעו), והם מאחורי רק כי ככה יותר נוח להם לתקוע לי סכין בגב.
עשה לי את השנה: שיעורי אנטומיה בחדר דיסקציות
+ הודעות הקבלה לרפואה
פסיכומטרי: כיף, בטח כיף! במיוחד בפעם הרביעית...כן, עשיתי 4
דילמות: העיקרית היא- האם זה מוסרי לנפח את הראש לאנשים בפורום עם השטויות האלה שאני כותבת פה?
מרק"ם או ריאיון ב"ש (לא עשיתי מו"ר): הראיון. מרק"ם אידיוטי לחלוטין, אם כי הקטע של משחק תפקידים די חמוד ומוכר לי. בשביל הכיף:
זמן אהוב ביום: לילה! כי אין שמש, יש חושך וכוכבים (אוף, אין סמיילי של מכשפה או ערפד!טוב, נו...
)
ספר בחוף ים: לא לוקחים ספר לחוף ים, זה מזיק לו!!!!!!!!ספר אהוב בכללי- שר הטבעות, כתביו של אוסקר וויילד, האומן ומרגריטה (לא בתרגומים!)
סנדוויץ' אהוב: לחם שחור, חמאה, נקניק.
שיר עברי: "ילדים זה שמחה", ריטה
שיר לועזי: איזה לועזי? באנגלית- The wizard של בליינד גארדיאן, בצרפתית- שאנז אליזה של ג'ו דאסין, ברוסית- Охота на волков של וויסוצקי וכל שירי Машина времени
ריח מעלה חיוך: פורמלין (ע"ע קורס טוב) וים.
יודעת לנגן על: עצבים. מנסה ללמוד גם על גיטרה.
אטרקציה מומלצת: ים/ ספר טוב (לא לערבב! תופעות בין-תרופתיות קשות!)
פינוק מושלם: מסאז' טורקי בחמאם / ספר טוב (חננה, כפי שנאמר)
חודש אוגוסט: מועדי ב', מלחמה, חיפוש עבודה, מעבר פקולטה...אחלה חודש!
מסר לדור הבא: עם כל הלימודים האלה, לא נראה שיהיה לי זמן לעשות לי דור הבא... טוב, הנה: " כי ברוב חכמה רב-כעס ויוסיף דעת יוסיף מכאוב" כדאי לזכור לפני שמתחילים מסלול אקדמי...

nitzan111

New member
זה מקהלת נכון?

וואו- חבל שהמורה שלי לתנ"ך לא רואה את זה
. אני לא מאמינה שאני בכלל זוכרת משהו

MAN e

New member
סיכום שנה ../images/Emo13.gif

שם: מני סטטוס : סטודנט שנה א' (כנראה ליותר זמן מהצפוי לאור המצב
)
באיזו אוניברסיטה אתם לומדים- טכניון . הקורס הטוב של השנה - פסיכולוגיה לרפואנים: מרצה מדהימה והחומר מעניין. הקורס הגרוע של השנה- יש כמה מועמדים; נראה לי שאני אבחר בפיזיקה. שילוב מנצח של מרצה ומתרגלת גרועים עם חומר מגעיל וקשר מקרי מאוד לרפואה (מתמטיקה רק במקום השני בזכות העובדה שהמרצה והמתרגלת אחלה...) השנה הכי טובה שהייתה לכם עד עכשיו: אין לי כזאת, כל שנה בנויה על ההישגים והכישלונות של השנה הקודמת... כל שנה והיופי שבה, אין העדפות ואין תלונות עד עכשיו
מה חשוב יותר: ציונים או בילויים? אחרי שנה נפל לי האסימון שבילויים לא פחות חשובים מהציונים (למרות שלא יישמתי את זה מספיק השנה). כמובן שאם תשאלו אותי רגע לפני המבחנים את אותה שאלה אז ההתלבטות תהיה קשה יותר... כמה נ"ז כבר מאחוריכם? 36 כבר מאחורי ואני צריך להיבחן על עוד 17...בתקווה שלא... מה "עשה" לכם את השנה? ללא ספק ההחלטה ללמוד רפואה ומימושה. מרחב מוגן או מקלט? בתור באר שבעי זה לא ממש רלוונטי
אבל מרחב מוגן נשמע יותר טוב
זמן אהוב ביום ולמה? אין זמן ספציפי, אבל בטוח לא בשעות של ההרצאות בפיזיקה... הייתי אומר שכל זמן עם החברים/משפחה הוא סוג של זמן אהוב ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? "רודף העפיפונים" חובה למי שלא קרא, והארי פוטר חובה גם למי שקרא לקרוא שוב
ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? פיתה עם המון ממרח השחר
השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? משתנה בהתאם למצב הרוח, כרגע "אולי" / אביב גפן. השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? אין הרבה, הייתי הולך על IRIS של ה- Goo Goo Dolls. האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? כן (פסנתר/מנדולינה/מנדוצ'לו) מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: בילוי- אילת תמיד שווה ביקור. מסעדה - כל אחת שמגישה בשר מומלצת מבחינתי... אטרקציה - ספורט ימי, לא נמאס אף פעם . ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט : רוצים לדעת עד כמה מוצלח יהיה חודש אוגוסט? חודש אוגוסט הולך להיות כל כך מוצלח שיבטלו לי את הבחינות שנשארו ויהיה לי קצת חופש. חודש אוגוסט הולך להיות כל כך מוצלח שההלוויה של נסראללה ואחמדינג'אד תתקיים עוד במהלכו, ב"ה. חודש אוגסט הולך להיות כל כך מוצלח שלא יהיו בו תאונות דרכים (בתקווה שגם אחריו לא). חודש אוגוסט הולך להיות כל כך מוצלח שכל המשתתפים בפורום יקבלו מכתבי קבלה (אבל רק המשתתפים בפורום, כן?
) חודש אוגוסט הולך להיות כל כך מוצלח שאני לא ארצה שיגיע ספטמבר בחיים. חודש אוגוסט הולך להיות כל כך מוצלח שאולי הפעם היא תגיד לי כן
.
מסר לדורות הבאים: קצת בנאלי, אבל "יהיה טוב" תמיד מעודד אותי... לדעתי גם הציטוט הבא די ממצה: "לאהוב - מבלי להיצמד, להעריך - מבלי לשפוט, להילוות - מבלי להשיג גבול, להזמין - בלא תביעות, להיפרד - בלא אשם, לבקר - ללא אשמה, לעזור - מבלי לפגוע" (וירג'ינה סאטיר)

MAN e

New member
../images/Emo45.gif

מחכה בקוצר רוח לקורס תלר"פים, נמאס להתבטל בבית...

oshratush

New member
עכשיו תורי.....

אחרי שבוע ימים של מחשב מקולקל.......אני באה לענות על כל השאלות הללו.... שם: אושרת סטטוס: מועמדת השנה הכי טובה שהייתה: 2004 בגרויות: לא שיפרתי בשנה האחרונה פסיכומטרי: פעמיים אחלה דבר התמכרתי לפורום השכן שלנו
דילמות מוסריות: עד אין סוף כל הזמן חושבים על עוד ועוד.... מה עדיף?: לא ניסית משהו אחר חוץ מהראיונות באב"ג שהיו בסדר הראשון קצת מתיש, השני היה הרבה יותר עדיף מרחב מוגן או מקלט: חחחחח אחד יותר קלסטרופבי מהשני, הפחות מביניהם עדיף זמן אהוב ביום: אחה"צ שיורדת לה השמש, ומתחיל להיות נעים, עם כל החום המעצבן הזה ספר מומלץ לקריאה בחוף הים: נערה עם עגיל פנינה סנדביץ' אהוב עליי: לבנה טעימה של גד כי אין עלייה עם ירקות... שיר עברי שאני הכי אוהבת: אין אחד יש הרבה כאלה שיר לועזי:penny lane ריח: ריח וניל מתקתק, וואו של ריח! כלי נגינה כלשהו: כן, אני יודעת לנגן על אורגנית מקום בילוי מומלץ: לא יודעת מה אתכם, אל תחשבו שהשפלה שוממת, אבל היי בר ברחובות הוא אחד המקומות בילוי האהובים.. כתבות: הכתבה שקראתי בעיתון לפני חודש ימים על אסי דיין בהחלט עצוב.... פינוק המושלם עבורי: להנות מחופש לא לעשות כלום...פשוט להתחפש חודש מוצלח: אז זהו, הייתי צריכה שבוע שעבר לטוס לברצלונה, ולא יצא, ברצלונה לא ברחה ממני ועכשיו ממש עכשיו הזמנתי אני וחברה כרטיסים. ודבר נוסף מפגש פורום חובה, רק אחרי ה23 באוגוסט מתחנננננננננננת שאהיה גם.

dorin276

New member
קצת באיחור אבל בכל זאת...

שם: דורין סטטוס: סטודנטית לפיסיקה שנה א' בבן-גוריון, ומועמדת לרפואה לשנה הקרובה. (נשמע רחוק... בעוד 3 ימים כבר המפגש באב"ג!) לסטודנטים: הקורס/מחלקה הטוב/ה של השנה: "שיטות מתמטיות לפיסיקה 2". קורס מטורף שכולל טנזורים, טורי פורייה, התמרת פורייה וכל מיני משפטים אינטגרליים מרתקים. הקורס היה מוצלח בעיקר בזכות המרצה והמתרגלת שהיו שניהם תותחים, וגם בגלל עבודות הבית האינסופיות שהכריחו אותנו לשבת בחדר הלימוד של בית הסטודנט בשעות מטורפות. הקורס/מחלקה הגרוע/ה של השנה: "פיסיקה 2 לתלמידי פיסיקה" - השם של הקורס מדבר בעד עצמו, לדעתי! אז נכון שהיה מעניין, אפילו מרתק, אבל די אכזרי. השנה הכי טובה שהייתה לכם עד עכשיו: התלבטות קשה. בין י"ב (2001) לבין שנה משמעותית בחיי בשירות הצבאי (2004). בעוד כמה שנים אני אענה ודאי אחרת... מה חשוב יותר: ציונים או בילויים? ציונים ובילויים זה אותו דבר! הבילוי העיקרי שהיה לנו בשנה האחרונה זה לשבת ולפתור משוואות דיפרנציאליות ביום שישי עד 22:30. מסמך אנושי מזעזע... (טוב, אחרי שסיימנו לפתור תרגילים יצאנו בכל זאת לבלות קצת...) כמה נ"ז כבר מאחוריכם? 45.5 נקודות זכות של אינטגרלים טהורים וזכים. מה "עשה" לכם את השנה? הנגינה כמובן... זה מה שהציל אותי מלהפוך לעכבר-בית-הסטודנט מושלם. למועמדים: כמה בגרויות שיפרת עד עכשיו? מוזר אבל איכשהו לא נגעתי בבגרויות מאז התיכון... פסיכומטרי: כיף או איכס? הכי כיף!!! מוי כיף!!!!!!!!! כמה פעמים עשית פסיכומטרי? 3 כמה דילמות מוסריות פתרת עד עכשיו? פחות מאשר אינטגרלים. אבל עדיין הרבה יותר מדי! מה עדיף: מו"ר, מרק"מ או ראיונות ב"ש? הייתי בכולם, והמיון ממנו הכי נהניתי היה המרק"ם (למרות שזה היה יום ממש מוזר... היו בו כל מיני חוויות משונות כמו למשל קפה שנשפך ליד התחנה המרכזית בירושלים ועורר מהומה זוטא...) לגבי מה עדיף מבחינת יעילותה ומהימנותה של שיטת המיון - קטונתי מלהחליט, על אף שיש לי מספר דעות בנושא. אפשר לפתוח שרשור על כך.
וסתם שאלות: מרחב מוגן או מקלט - ממ"ד כמובן (שירתתי באב"ך!) זמן אהוב ביום ולמה? לא בשעת המנוחה (אי אפשר לנגן!) ספר מומלץ לקריאה בחוף הים? בעל זבוב. למדתי ממנו המון. ממה מורכב הסנדוויץ האהוב עליכם? כמה שיותר חסה. ולא לשכוח גזר. השיר העיברי שאתם הכי אוהבים הוא? יש כמה... אני לא רוצה לפסוק בוודאות. אבל חייבים לציין כאן את "אין לי ארץ אחרת". שירים נוספים יש בשרשור מלפני כמה שבועות... השיר הלועזי שאתם הכי אוהבים הוא? stareway to heaven. וגם wish you were here. איזה ריח תריחו ורק מהריח יעלה לכם חיוך עצום על הפנים? הריח בתוך הקופסא של החליל כשפותחים אותו כדי סדק, אחרי שהוא היה סגור מספיק זמן כך שאני אספיק להתגעגע. (טוב, לפעמים כמה שעות זה כבר מספיק!) האם אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? חליל צד ופיקולו (נראה לי שכתבתי את זה כבר יותר מדי פעמים) מקום בילוי/מסעדה/אטרקציה מומלצים לקיץ: עוד לא החלטתי... לא סיימתי להירגע מהמבחנים...
מה הכתבה/ידיעה הכי מרגשת שקראת בעיתון/אינטרנט שאינה קשורה ישירות למלחמה? הטורים של יאיר לפיד. וגם מאיר שלו. מהו הפינוק המושלם עבורכם? לישווווווןןןןןןןןןןן....... ספרו קצת איזה מוצלח הולך להיות חודש אוגוסט: יהיה עמוס. או כמו שאומרים, חם ומגניב. מסר לדורות הבאים: לא הצלחתי לחשוב על משהו הירואי מספיק. אגב, סתם קפץ לי לראש משפט רגיל כמו "חיה ותן לחיות" ואז נזכרתי שהיום ראיתי תו חנייה של עיריית באר-שבע מוטל על הכביש ועליו כתוב "חנה ותן לחנות". מצחיק ונכון...

למעלה