הפרק השבועי - 2X20

Hieros Gamos

New member
ממש לא. היא דיברה על אממ...שכחתי

את השם של הדמות, אה כן, דניס גאנט, הדמות שהוא (עומאר) שיחק באי.אר. בשנת 97 ואולי תחילת 98...

סלוניק

New member
ושם הוא התאבד?

אם כן, הוא כבר שילם את העונש שלו בגלגול הקודם, ועכשיו כבר מותר לו להיות מניאק.

סלוניק

New member
לא לא

האמת שחשבתי שקרוב משפחה שלו התאבד או משהו בסגנון. אולי השרשור החדש צריך לעסוק ב-"מי מבין השלושה צריך להתאבד?"

lightanddark

New member
פרק מותח בטירוף!

אם היה איכפת לי ממה יקרה לפורמן (ולא לא איכפת לי) הפרק גרם לי רק לשנוא אותו ואת קמרון יותר!! הקטע בחדר מתים היה מעולה

פרק טוב,

בעיקר מותח.
היו כמה קטעים ממש מצחיקים, במיוחד הקטע עם הMRI
זה היה פשוט קורע. כזה האוס מצדו
.

Gooman

New member
אחח אחח אחח

שמחתי לראות פרק כזה. אני רק מקווה שבפרק הבא פורמן יסבול בדיוק כמו השוטר. פורמן. איך אפשר לדקור בנאדם במחט נגועה. איך איך איך... מאיפה הרשעות הזאת?! אני מבין שהוא מנסה להציל את עצמו.. אבל על חשבון אחרים? שמחתי לגלות שהוא לא היה אדיש למעשיו. אבל אני עוד יותר אשמח לראות אותו סובל ועל ווידוי מתנצל בפני קמרון על שהוא כל כך מנייאק. קמרון. כמו שהאוס אמר. עד כמה היא חלשה לעזאזל.. בנאדם גנב לה מאמר, אמר לה שהוא לא חבר שלה, דקר אותה במחט נגועה, ולבסוף היא ממלאת אחר מבוקשו. אין לי מושג למה בנוסף לכך היא לא ישבה לצד מיטתו וקראה לו את שלגייה ושבעת הגמדים, או כל אגדת ילדים אופטימית שתעזור להפיח תקווה בקרבו. זוועה קמרון, זוועה. נכון שהלכת להציל את עצמך, אבל זה ברור שהדקירה הייתה תירוץ ללכת לשם, כי זה מה שהיא באמת רצתה לעשות. אני במקומה הייתי קופץ עליו. אבל קמרון לא. היא קמרון. נכון שזו המעלה הכי גדולה שלה.. אבל זה גם החסרון הכי גדול שלה. שהיא פשוט היא. ועדיין נו, היא האהובה עלי. אני מטורף על האופי המלאכי הזה.. אולי בגלל שאני בדיוק ההיפך. האוס. היה אחלה. זה הפרק הראשון בו ממש ממש אהבתי אותו לאורך כל הפרק ולא לרגע קט בו הוא אדיב, ואז שוב חסר לסורו. נהנתי לראות את האכפתיות שלו. נכון שתמיד הוא אכפתי.. אבל הוא אף פעם לא מראה את זה. הפעם זה היה גלוי. well done. היה גם קצת מידי ווילסון, שמתם לב? כאילו שתקעו אותו לאיזו סצינה סתם בשביל הרקורד, להזכיר לכולם שהוא עוד שם ושחלילה, לא שכחו אותו. צ'ייס. הוא האחרון.. כי הוא לא משמעותי. אהבתי שהוא נקט עמדה כלשהי למה שפורמן עשה. אבל הוא עשה את זה בדרך צ'ייסית למדי, פשוט חסרת תועלת וחסרת אופי. היה קשוח לדקירה אבל לא עשה עם זה משהו מסויים. פשוט היה תקיף לפורמן כשהאחרון הזכיר את המקרה. נו, למה כבר אפשר לצפות. אני עדיין מקווה שהוא יפתיע אותי. בקיצור, היה פרק אחלה. פשוט ענק.

מסכימה עם הרוב ../images/Emo45.gif

הקטע היחיד בפרק שבו התעצבנתי על האוס היה כשהוא הגיב ב"וואו" כשקמרון סיפרה לו שפורמן דקר אותה

Tal2012

New member
כנ'ל..

הוא יכל להיות קצת יותר אנושי.. נראלי שביקשתי יותר מידי

סלוניק

New member
אני חושב שהוא ידע את זה עוד קודם.

הוא הרי הגיע מייד אחרי השיחה עם פורמן.

סלוניק

New member
הוא הגיב באופן דומה

כשקמרון הייתה בסיכון להדבקות באיידס. מעניין לציין שהוא היה אז הרבה פחות נסער מאשר הפרק הנ"ל.

../images/Emo27.gif

איידס היא מחלה יותר נפוצה ומסתבר שגם פחות מסוכנת, ולפחות יודעים מהי ואפשר לשלוט עליה במידה מסויימת. וגם אז היה רק היה חשש שקמרון תדבק, זה לא כמו בפרק הזה שמישהו מהצוות ממש נמצא בסכנה. [אלו ההשערות שלי ללמה האוס היה יותר נסער עכשיו מאשר בפרק שבו קמרון כמעט נדבקה באיידס
]

סלוניק

New member
כן, אבל זה הבדל "קל".

איידס היא עדיין מחלה קטלנית ומסוכנת ולו קמרון הייתה חולה חייה היו משתנים ללא היכר. לדעתי במקרה של קמרון שנפגעה כתוצאה מבדיקה שגרתית לא היה להאוס מקום לחוש אשם על כך, בניגוד לפורמן שככל הנראה נדבק כתוצאה מפריצה לביתו של השוטר (שיטת טיפול לא-שגרתית ולא חוקית שהאוס כופה על הרופאים שלו).

Benjamin Turner

New member
איידס כבר הפכה מזמן למחלה כרונית

שיחסית קל לטפל בה (וזה אפילו חינמי לגמרי, לפחות בארץ). בוא נגיד שעדיף לחלות באיידס מאשר, נניח, בחלק ניכר מסוגי הסרטן, ובטח ובטח שעדיף לחלות באיידס מאשר במחלה בלתי מאובחנת שגורמת למוות בתוך משהו כמו יומיים.

סלוניק

New member
עדיף גם לא לחלות בכלל.

העובדה שיש מחלות מסוכנות יותר לא מפחיתה בערכה של האיידס.

Benjamin Turner

New member
חשבתי שהדיון עוסק בשאלה מדוע האוס

הגיב פחות בחומרה לחשיפה של קמרון מאשר לחשיפה של פורמן.

סלוניק

New member
זה חלק מהעניין.

אני לא חושב שהחומרה או הסיכון של המחלה היו פרמטר בשיקול הזה.

למעלה