אחח אחח אחח
שמחתי לראות פרק כזה. אני רק מקווה שבפרק הבא פורמן יסבול בדיוק כמו השוטר. פורמן. איך אפשר לדקור בנאדם במחט נגועה. איך איך איך... מאיפה הרשעות הזאת?! אני מבין שהוא מנסה להציל את עצמו.. אבל על חשבון אחרים? שמחתי לגלות שהוא לא היה אדיש למעשיו. אבל אני עוד יותר אשמח לראות אותו סובל ועל ווידוי מתנצל בפני קמרון על שהוא כל כך מנייאק. קמרון. כמו שהאוס אמר. עד כמה היא חלשה לעזאזל.. בנאדם גנב לה מאמר, אמר לה שהוא לא חבר שלה, דקר אותה במחט נגועה, ולבסוף היא ממלאת אחר מבוקשו. אין לי מושג למה בנוסף לכך היא לא ישבה לצד מיטתו וקראה לו את שלגייה ושבעת הגמדים, או כל אגדת ילדים אופטימית שתעזור להפיח תקווה בקרבו. זוועה קמרון, זוועה. נכון שהלכת להציל את עצמך, אבל זה ברור שהדקירה הייתה תירוץ ללכת לשם, כי זה מה שהיא באמת רצתה לעשות. אני במקומה הייתי קופץ עליו. אבל קמרון לא. היא קמרון. נכון שזו המעלה הכי גדולה שלה.. אבל זה גם החסרון הכי גדול שלה. שהיא פשוט היא. ועדיין נו, היא האהובה עלי. אני מטורף על האופי המלאכי הזה.. אולי בגלל שאני בדיוק ההיפך. האוס. היה אחלה. זה הפרק הראשון בו ממש ממש אהבתי אותו לאורך כל הפרק ולא לרגע קט בו הוא אדיב, ואז שוב חסר לסורו. נהנתי לראות את האכפתיות שלו. נכון שתמיד הוא אכפתי.. אבל הוא אף פעם לא מראה את זה. הפעם זה היה גלוי. well done. היה גם קצת מידי ווילסון, שמתם לב? כאילו שתקעו אותו לאיזו סצינה סתם בשביל הרקורד, להזכיר לכולם שהוא עוד שם ושחלילה, לא שכחו אותו. צ'ייס. הוא האחרון.. כי הוא לא משמעותי. אהבתי שהוא נקט עמדה כלשהי למה שפורמן עשה. אבל הוא עשה את זה בדרך צ'ייסית למדי, פשוט חסרת תועלת וחסרת אופי. היה קשוח לדקירה אבל לא עשה עם זה משהו מסויים. פשוט היה תקיף לפורמן כשהאחרון הזכיר את המקרה. נו, למה כבר אפשר לצפות. אני עדיין מקווה שהוא יפתיע אותי. בקיצור, היה פרק אחלה. פשוט ענק.