השיר/קליפ החדש של טאריה

Music4Life

New member
../images/Emo202.gif השיר/קליפ החדש של טאריה

מצטערת אם כבר הנושא הועלה [ואני בטוחה שהוא הועלה לפני...] אבל אני לא השתתפתי בדיון ואני באה לשאול אותכם שוב אם תרצו, מה דעתכם על השיר, מה לדעתכם הוא אומר...ועל הקליפ
מה אתם חושבים עליו והאם מצא חן בעיניכם
השיר מעולה, קליט וכבר התחלתי להתמכר. [איך אפשר שלא - זו טאריה
] וראיתי את הקליפ היפייפה כמה פעמים ואני מאד מאד אוהבת.... בשיר הזה היא אומרת דברים, כמו בבית הראשון שלה [ציטוט:] Put all your angels on the edge Keep all the roses, I'm not dead I left a thorn under your bed I'm never gone Go tell the world I'm still around I didn't fly, I'm coming down you are the wind, the only sound שזה אומר כמובן משהו כמו: "היי אנשים, אני עדיין כאן, לא עפתי לשומקום, לא נעלמתי, אני פה, וכאן להגיד את זה לכל העולם!" זה שהיא לא בלהקה יותר זה לא אומר שהיא תעלם ומעכשיו לא נשמע ממנה...יאללה יותר טוב באמת שתעשה קריירת סולו משלה אני בטוחה שהיא תצליח, כי היא מלכה
ושיהיה לה בהצלחה
רבה רבה רבה...... אם י שלכם תגובות, וכו' אשמח לשמוע/לקרא.

Music4Life

New member
אגב...

אני מנסה לחפש ראיונות עם טאריה אחרי שהיא פוטרה מהלהקה, ראיונות שהיא מדברת על העניין...אם אתם מכירים כאלו, תנו לי בבקשה לינק
תודה מראש

Music4Life

New member
../images/Emo7.gif האא, אז הראיון שטאריה בוכה זה...

שהיאמדברת על זה שפיטרו אותה מהלהקה
יואווווווווווו זה בפינית קיבינימט, וראיתי את זה ולא הבנתי מה קורה שם...
ווהיתי בהלם כאילו לא הבנתי למה היפה הזאת בוכה ככה... והייתי מתה לדעת אבל מה לעשות שאני לא מבינה חצי מילה בפינית. אוף, אני רוצה לדעת מה היא אמרה...יש פה מישהו שיכול לתרגם לי
אשמח...מסכנה אבל בתכלס, אני לא חושבת שהיא יכולה להתפלא כל כך כי היא באמת עשתה דברים מגעילים.... עדיין לא נעים לראות את זה

Music4Life

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif המכתב שלה שובר אותי../images/Emo14.gif

יא, זה כזה עצוב...תבינו שאני קוראת את זה בפעם הראשונה ואני ב-
יופי, עכשיו עוד יותר עצוב לי ממקודם, שלא הבנתי מה הלך שם.... עכשיו אני מבולבלת ולא מבינה כלום, אומנם זה לא כל כך רלוונטי אולי אבל בכל זאת, עם ההתעניינות החדשה שלי בהם זה כן חשוב לי להבין. טאריה אומרת שהם הוציאו אותה לגמרי בצורה אחרת ממה שהיא מכירה את עצמה..והיא לא מבינה למה הם כתבו עליה כאלה דברים או עשו את זה בצורה הזאת. אלוהים יודע רק מי צודק ומי מנסה לטטא מתחת לשטיח.......... המכתב שלה מאד מעניין. היא באמת נראת אחלה בנאדם..אז עדיין העניין הזה ישאר תעלומה, רק הם יודעים מה באמת היה שם ומה קרה כנראה. גררררר

TheImpactBoy

New member
איך את יודעת שהיא עשתה דברים מגעילים?

כי תומאס רשם? אז? הוא בעצמו אמר שהם היו רעים אליה והיא היתה אליהם. חוץ מזה, הוא פתח את המחשב את לכל העולם לצפות, מה יותר מכוער מזה? אני קורא לזה, מכתב צומי.

Music4Life

New member
אם תחשוב על זה רגע בהגיון...

אז תגיע למסקנה שאין לו אינטרס סתם להעליל עליה שמועות. אז אתה בעצם אומר שהוא שקרן נכון
הוא אמר שבעלה שלח לו אימייל שמסביר למה היא ביטלה מלהגיע לחזרות וזה כי היו לה דברים יותר חשובים לעשות... שהיא לא נהגה לטוס איתם, להופיע בחזרות, שהיא אמרה שהיא לא צריכה את נייט יותר, שהיא יכולה לעזוב בכל רגע ולתת רק יום אחד של התרעה. זה גם נראה לך המצאות סתם כי בא לו
כי היה לו משעמם והוא החליט לקטול אותה
איזה שטויות..... אין מצב לדעתי שהוא יגיד את כל הדברים האלה סתם ככה...ולמה לו להעיף כזה כישרון מהלהקה אם היא באמת לא עשתה לכם טוב, או הם עליה...או שלא היה חיבור מפסיק, או שדברים התחילו להתפורר, קורה. הם גם אמרו דברים על בעלה שהוא הפך אותה מילדה טובה ודיוה שרק אכפת לה מהכסף ומכמה גדולים חדרי ההלבשה...לך תדע...ואיך אתה יודע שמה שהוא אמר לא נכון
כי אתה סוגד לטאריה
אני מטורפת עליה...אבל וואלה, לא מכירה אותה אישית, אז אני לא פוסלת את האפשרות הזאת........ הא, נקודה למחשבה.

shirlapes

New member
אהה...ומה עם המכתב של מרסלו?

...שגם כן הוסיף דלק מיותר לשריפה. טאריה הוציאה את עצמה ממש בסדר, אני לא חושבת שהצעד שלו באמת תרם לה. אני חושבת שכך או כך המכתב היה מתפרסם בגלל סרן שמועתי. לא שאני מצדיקה, כמובן, אבל תדמיין את המצב ההפוך...

ש נ י1

New member
גם מרסלו כתב מכתב?../images/Emo6.gif

נחמד לשמוע שהם שומרים על קשר בהתכתבות גם אחרי שהעיפו אותה מהלהקה
מה הוא אמר במכתב הזה? יש איזה קישור?

shirlapes

New member
לא ממש מכתב...יותר כמו חיבור.

הוא פשוט החליט לתת את האי-מייל שלו באינטרנט והוא ענה על 150 שאלות של מעריצים. הוא מאדדדדד ליכלך שם. אני מחפשת כרגע את הלינק... אם מישהו מוצא את זה לפניי - תבורך/י!

LadySilkworm

New member
../images/Emo31.gif איזה שטויות

תומאס רשם את המכתב, אבל זאת הייתה ההחלטה של כל הלהקה! זה בדיוק מה שהוא אמר בראיון שפרסמו לפני שלושה ימים באתר! ולעומת מרסלו, תומאס כתב נגד מרסלו במכוון וכתב את הדברים שלו לא ברוח רעה ומגעילה כמו מרסלו שכל מה שהוא כתב אמור להסית נגד תומאס, ובעצם כל התשובות שלו למעריצים היו נגד תומאס, והוא כל הזמן רמז רמיזות נגד תומאס, שבעצם זאת הייתה ההחלטה של כל הלהקה. ומה יותר מכוער מזה? מה שמרסלו כתב בעצמו! אתה היית מעדיף שהלהקה הייתה מפטרת את טאריה בלי שהמעריצים לא היו יודעים?! היו חייבים לפרסם את המכתב!

TheImpactBoy

New member
בסדר, הוא חרא.

אבל מה היא קשורה? למה להשפיל אותה ליד כל העולם? כדי לקבל צומי.

shirlapes

New member
אה-הא...

נכון, הם גם ממש צפו את הכמות ה"באזז" שזה יצור - בעיקר נגדם, הם ממש רצו ליצור דרמות (ועוד בעיות עם מרסלו), הם הרי כ"כ אוהבים את הפרסום הצהוב...NOT
אני מסכימה איתך שזה לא היה צעד חכם או מתחשב אבל לא הייתי אומרת שזה "מכתב צומי". אני עדיין חושבת שכך או כך המכתב היה מתפרסם, או לפחות חלקים ממנו, ואם זה לא היה מהם - אז זה היה מתפרסם דרך מקור אחר כי זאת הייתה תקרית עם המון רגש מכל הצדדים ("אופרת רוק"?
) והיה קשה להתעלם ממנה, עובדה שאנחנו עדיין מדברים על זה. זה היה מצב של הפסד-הפסד. (ד"א, הכל ברוח טובה, כן?
)

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif בדיוק...

אוקיי, שני הצדדים לא היו בסדר, אבל בזמן שנייטוויש גם עשו את זה ביחסית נימוס מרסלו עשה את זה באופן די ברוטאלי לדעתי.

למעלה