השיר/קליפ החדש של טאריה

LadySilkworm

New member
ולמה מרסלו השפיל את תומאס ליד כל העולם?

באמת..בוא לא נמשיך. לא נתקדם לשום מקום.

TheImpactBoy

New member
טאריה לא אחראית לפעולותיו של בעלה.

וחוץ מזה, כמה לגיטימציה קיבל המכתב של מרסלו לעומת המכתב של תומאס? עזבי, את סתם עוורת כי זה "תומאס".

shirlapes

New member
עובדה שהיא תמכה במהלך הזה אח"כ.

שנית, מידת הלגיטימציה פה לא כ"כ עקרונית, עצם המהלך הוא מה שכן. בשורה התחתונה: כל צד היה יכול לערב פחות רגש ולצאת הרבה יותר נקי, אבל זה כבר סיפור ישן ושני הצדדים עברו הלאה...

LadySilkworm

New member
עוורת כי זה "תומאס"?

טוב, רואים שאתה לא מכיר אותי, אני לא בן אדם שטחי כ"כ. אני מנסה להראות לך את הדברים מהצד השני, בסדר? אני לא חושבת שטאריה אשמה, אני לא חושבת שתומאס אשם, אני חושבת שמרסלו הרס את כל הלהקה ואם נוצרו מתחים זה בטח בגללו.. איך תסביר את העובדה שלפני שהוא הגיע תומאס בכלל לא חשב על לפרק את הלהקה, ואחרי שהוא הגיע בווישמאסטר-טור הלהקה הגיעה למצב רע כ"כ שתומאס הפסיק אותה וזה כמעט היה הסוף שלה? יכול להיות שאני סתם מפתחת תיאוריות, זה נכון, אבל זה כיף להתלונן P:

lacrimosa girl

New member
אני לא רוצה להכנס לויכוח

כי זה א. ידרדר לפסים מגעילים וב. אין לנו דרך לדעת מה באת קרה- אבל תסכימו איתי שברגע שיש טאריה מצד אחד והלהקה מצד שני משהו שם היה מאוד, מאוד פגום.

Music4Life

New member
את צודקת../images/Emo45.gif

בשורה התחתונה היא, שאנו לאאאאא יודעים מה באמת קרה שם...אז אי אפשר כלום. אי אפשר להגיד אם זו אשמתה של טאריה, של תומאס, של בעלה...לכו תדעו, והאמת
לא נדע לעולם, וזה כמו שתומס אמר "לא עניינם, אז עדיף שישתקו לגביי זה" וואלה צודק
כי מה הטעם..כל אחד יראה את זה כראות עיניו. לא חשוב, מה שהיה היה..... עבר, נגמר. אין טעם לדוש בזה, זו המסקנה שהגעתי אליה.

The Cat Woman

New member
לא, אבל בשם כבוד אדם לאדם כן...

וזה היה עוד לפני יום כיפור. תחשוב קצת.

סנעיר

New member
../images/Emo6.gifזו לא תהיה הגזמה להגיד

שאת בערך האחרונה שיכולה להטיף לאחרים על כבוד אדם לאדם...

Music4Life

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

סליחה אבל הוא צודק ב100%
סליחה שאני מתערבת אבל לא יכולתי להתעלם
הצביעות....

The Cat Woman

New member
שקט, פסטרמה ../images/Emo11.gif חזרי לקומונת שרית חדד.

נ.ב. שעשועי מיליםםםם! יאיייי!!!! הגענו לפינתו של "אלפי": פסטרמה אמורה להיות מילה אחרת שנשמעת מאוד דומה... מה הוא עושה? איך אפשר לקרוא את זה?! רק הוסיפי ו' לאחר האות פ' ואחרי כן הסירי נא את האות ר'. אההה!!! עכשיו הכל ברור!!! ______ נשארת ______ !

The Cat Woman

New member
לא נראה לי שטאריה פה כדי להגן על עצמה...

אז מה אתה קשור? אם הייתי יוצאת עליך והיית עונה לי ככה- הייתי עונה לך בחזרה. אבל טאריה לא כאן (ככל שידוע לי) אז קצת נראה לי לא במקום לזלזל בה. לא כאדם ולא כאמנית. כבודה במקומה מונח.

למעלה