השיר/קליפ החדש של טאריה

LadySilkworm

New member
היא מאוד מאוד מאוד איכזבה.

הקול שלה יפה והכל.. אבל היא הייתה צריכה להתמקד בפופ עם כלים קלאסיים, כי היא לא יכולה לשיר שירים כאלה בלי נייטוויש! כמו שחלק חושבים שנייטוויש הם כלום בלי טאריה, אז טאריה שרוצה לשיר עם מוזיקת רוק היא כלום בלי נייטוויש[לא שנייטוויש הם רוק]. אני חושבת שזה רק מוכיח שבנייטוויש היו דברים חשובים לא פחות מטאריה.. שטאריה בכלל לא עשתה את נייטוויש למה שהיא. ובכלל, אני חושבת שהשיר די צולע, הקצב שלו איטי לגמרי. זה מזכיר לי את השיר שהיא עשתה עם nuclear blast שגם אותו לא הכי אהבתי.. אבל מה שכן, הקליפ מושקע ולפי הבלוג שלה כל האלבום מושקע לגמרי, וכל הכבוד לה. אבל קריירת סולו כזאת? חבל. המופע שלה של חג המולד היה כ"כ יפה.. וגם השירים שהיא הקליטה בפינית.. ממש חבל.

TheImpactBoy

New member
זה לא נשמע כמו נייטוויש,

וזה שיר הרבה הרבה פחות מתוק מאמארנת'...

LadySilkworm

New member
נכון, וזה לא מתאים לה

שמעתי עוד שני שירים מהאתר שלה, וזה ממש מטאל. הקול שלה ממש יפה, השירים לא רעים, אבל היי... זה נראה כאילו היא נמצאית בתחרות כדי להראות שהיא גם יכולה לעשות מטאל לבד. וזה לא כזה הולך לה.

LadySilkworm

New member
הם כן עושים מטאל.

אתה לא חייב לאהוב את מה שהם עושים עכשיו, אבל זה עדיין מטאל.

TheImpactBoy

New member
אוקי, פורום יקר, הינה!

1. The Poet And The Pendulum פוטנציאל אדיר שנהרס ע"י נסיון לעשות אותו יותר מידי ממה שהוא. 2. Bye Bye Beautiful שיר פשוט גרוע #1 3. Amaranth להקת אבבה הוציאה שיר חדש! והוסיפה כמה גיטרות חורקות ברקע. 4. Cadence Of Her Last Breath שיר פשוט גרוע #2 5. Master Passion Greed שיר טוב. נהנה לשמוע אותו. אבל עדיין, לא מעביר לי שום דבר חוץ מסתם עוד שיר נחמד. 6. Eva השיר הזה יכל להיות ענק! יש לו לחן ממש חזק ומילים יפות. אך הוסיפו ווקאלס של ילדה בת 12 שנתנו לשיר אווירה יבשה ולא מרגשת בע-ל-י-ל. 7. Sahara שיר טוב, תכלס פה יש לנו שיר טוב. 8. Whoever Brings The Night שיר פשוט גרוע #3 9. For The Heart I Once Had רגע, זה שיר חדש של להקת הבנות אטומיק-קיטן? השלישה הבריטית שכבשה עולם הפופ בבריטניה? לא!! זה שיר חדש של להקת המטאל נייטוויש... הייתם מאמינים?!?! 10. The Islander שיר יפה, נעים, טוב. אבל? אחרי 3 שמיעות אתה מוחק אותו מהמחשב מרוב שהוא משעמם. 11. Last Of The Wilds קטע טוב מאוד! 12. 7 Days To The Wolves שיר טוב-, לא משו מיוחד, אבל טוב. הקטע של הכינור באמצע הציל את הבנאליות הכ"כ משעממת. 13. Meadows Of Heaven אוקי, לילה טוב. זה אחד השירים הכי חסרי טעם שתומאס עשה נראה לי בדיסקי נייטוויש. איזה שעמום. במיוחד להקת הגוספאל בסוף שמתמקססות עם הצווחות של ענט. יש לנו חיקוי עלוב למאריה קארי?! מה שהכי גרוע בדיסק הזה, זה הסאונד הגרוע (גרוע גרוע) של הגיטרה החשמלית. מסור במוח. יאללה, קטלו אותי.

The Cat Woman

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gifכמה נפלא שיש תמיכה פה

גם למיעוטים שונאי DPP

TheImpactBoy

New member
אנחנו מיעוט אולי פה,

לא בעולם. כי הדיסק החדש קיבל הרבה קטילות מפורומי מטאל שונים.

ש נ י1

New member
הסאונד באלבום הזה טוב../images/Emo46.gif

רק אני אוהבת שהגיטרות שוברות לי את המוח??? ובכלל, איך אנשים מסוגלים לאהוב את הסאונד של פנטרה ולא לאהוב את של נייטוויש??

למעלה