ראיון-חדש-ישן

mayarel

New member
לא. אף פעם לא שמעתי את השני.

הוא פשוט נראה הומו גם בתמונות.

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהוא ג'יי יאיי

בואו נשדך אותו לאדם.. קריס גם ככה כבר נשוי ועד שהוא יתגרש ייקח זמן. וקוקי חמודי וכזה מדהים

InbarKiii

New member
אבל הוא ממש לא הטעם של אדם חחחח

אלא אם אדם מוכן להתפשר חחחחח תהיה מריבה על הTOP

nini18

New member
אני חושבת שאדם יכול להפוך כל אחד

ל BOTTUM
ולמה הוא די הטעם של אדם רק גבוה קצת יותר מידי אדם אוהב אותם נמוכים יותר.

InbarKiii

New member
אבל הוא אוהב אותם קטנים ומצומקים

חחחח קוקי לא קטן ומוצמק [ולי אין שום בעייה עם זה
] למרות שתכלס איך שהוא נראה וזה שהוא דרומי כמו כל שאר אהוביו אז זה כן הטעם שלו חח

InbarKiii

New member
חחחחח נראה לי שהוא היה שיכור

בחצי מהתגובות שהוא כתב שם
So, OH MY GOD!!! Today, at lunch, Peter totally told this joke, and it was SOOOOO funny. LMFAO. He is so cute. Then, during 5th period, My friend, Kerri, totally had crimson tide, so I took her to the bathroom, and Francine Roberts was in there. What a pig! Anyway, tonight's going to be so awesome. I'm going with Justine and Kerri to go watch this totally BOSS show. It's this acoustic rock-type guy, John Nixon. He reminds me of this totally hot Ashton Kutcher with JTT's eyes. wow, what a hottie. See you there. הרג אותי חחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לי נראה שהוא יותר מפחד מגברים חחח כל פעם שריאן מתקרב אליו בהופעות דייב מתרחק ממנו..במיוחד בפעם ההיא שהוא נתן לו נשיקה וכולו היה בשוק

mayarel

New member
../images/Emo6.gif קלטת את הבדיחה שלו בסוף??חחחחחחחח

HUGE PAIN IN THE ASS חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעולהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
אבל דיייי הוא לא התכוון לזה ככה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם בהופעה מלפני כמה ימים הוא הזמין את ריאן לבמה ולא זוכרת כבר למה אבל דייב ירד על הברכיים ואז גם ריאן.. והוא קם ואומר "תמונה אחת לא במקום וזה יכול להראות אחרת לגמרי"
ונעזוב את זה שיש להם מיקרופוניים פנימיים ודייב כל הזמן אומר שריאן לוחש לו דברים באוזנייה חחחחח

naama59

New member
יש גם

Thanks to everyone who came to the Tulsa show on the 30th. It was far too much fun. I will promise, however, to NEVER wear a cow costume again...or drink myself retarded while in a cow costume. I think I got caught playing with my fake teats at least 5 times. Kinda sad, if you think about it. I was also forced to say moo about 50 times at the Village Inn. Damn you Andy Skib. חחחחחחחחח הרג אותי עם הNEVER wear a cow costume again.

InbarKiii

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מתה על הקטע הזה
ואוקיי אולי הוא יצא קצתתתתתתתת גיי כאן חחחח

למעלה