כי הוא מפחד מהרגשות שלו, זו הסיבה. חחח
M mokasosex New member 9/10/09 #97 חחחחחחח יאי ../images/Emo24.gif למרות שלא תמיד הייתי ממליצה להקשיב לי וכמה שאני אוהבת אותך תמיד, הכי מתאים לך האפי, ושאףאחד לא יגיד לך אחרת !!!
חחחחחחח יאי ../images/Emo24.gif למרות שלא תמיד הייתי ממליצה להקשיב לי וכמה שאני אוהבת אותך תמיד, הכי מתאים לך האפי, ושאףאחד לא יגיד לך אחרת !!!
I InbarKiii New member 9/10/09 #51 חחחחחחחחחח עם השורה האחרונה אני מסכימה../images/Emo3.gif אדם לגמרי יכול לגרום לכסף לגדול על העצים.. אבל ואוו מי הביא לך את כל אספקת הסמים הזאת?
חחחחחחחחחח עם השורה האחרונה אני מסכימה../images/Emo3.gif אדם לגמרי יכול לגרום לכסף לגדול על העצים.. אבל ואוו מי הביא לך את כל אספקת הסמים הזאת?
M mayarel New member 9/10/09 #37 חחחחחחח לא נורא.. LAMA כתבה הודעה שכמעט הלכתי להתאבד אז לפחות לי קצת מאזנת אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 9/10/09 #31 נו זה בדרך אליך הזמנת לא? והילדות הקטנות לפי איך שהן רושמות יכולות ללמד אותי דבר או שניים ולא ההפך חחחח
נו זה בדרך אליך הזמנת לא? והילדות הקטנות לפי איך שהן רושמות יכולות ללמד אותי דבר או שניים ולא ההפך חחחח
M mayarel New member 9/10/09 #34 חחחחחחחחחח והעיקר אתמול ניסיתי לעשות לך טראפיה במוסיקה ואת רק התלוננת!!!!!
N nini18 New member 9/10/09 #38 כי שמת לי את מיקה ../images/Emo122.gif לא אהבתי אותו, הוא מעצבן אותי חח והמוסיקה לא התחברתי אליה
M mayarel New member 9/10/09 #52 אוווווווווווו שמתי לך כל סוג מוסיקה שקיים. אפילו פופ!!!! לא נורא LONG LIVE MUSE
N nini18 New member 9/10/09 #59 אני זוכרת בעיקר את מיקה חחח אהה אבל אהבתי את זפלין ששמת לי שרים רגיי.
I InbarKiii New member 9/10/09 #69 טוב..כל עוד קריס כן, הכל בסדר חחחח למרות שמיקה מממש מתוק והשירים שלו חמודים וכיפיים D:
N nini18 New member 9/10/09 #33 נו הנה למשל ילדה חביבה ואהובה... כולה בת 15 כבר רוצה להתחתן עם חצי מהאומנים הקיימים ועם אחיהם. כל היום קוראת פיקים (שאת, מאיה, ד"א שולחת לה) על קראדם. כל היום מדמינת תנוחות של קראדם. ונוסף לכל עוד אומרת לי ללכת לישון חחחחחחח
נו הנה למשל ילדה חביבה ואהובה... כולה בת 15 כבר רוצה להתחתן עם חצי מהאומנים הקיימים ועם אחיהם. כל היום קוראת פיקים (שאת, מאיה, ד"א שולחת לה) על קראדם. כל היום מדמינת תנוחות של קראדם. ונוסף לכל עוד אומרת לי ללכת לישון חחחחחחח
M mayarel New member 9/10/09 #35 אל תדאגי אני שלחתי לה רק בדרגת PG הבעיה שהיא יודעת איפה כל השאר.. מתה עליך ענבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אל תדאגי אני שלחתי לה רק בדרגת PG הבעיה שהיא יודעת איפה כל השאר.. מתה עליך ענבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח