חחחחח
M mokasosex New member 9/10/09 #14 אני עוד לא ראיתי את זה ../images/Emo6.gif אז תודה שהעלת חחחחחחחחחח, אני יכולה ממש לשמוע את אדם אומר את זה
אני עוד לא ראיתי את זה ../images/Emo6.gif אז תודה שהעלת חחחחחחחחחח, אני יכולה ממש לשמוע את אדם אומר את זה
N naama59 New member 9/10/09 #73 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הGif הזה באופן מטריד מזכיר לי את זה: http://www.youtube.com/watch?v=DOuROExx1XE
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הGif הזה באופן מטריד מזכיר לי את זה: http://www.youtube.com/watch?v=DOuROExx1XE
N nini18 New member 9/10/09 #135 אוי כמה זמן לא ראיתי את זה חחח איזה חיוך אדם דופק כשדני אומר SAY HI TO KRADAM חחחחח
M MISHMISH56 New member 9/10/09 #94 תשובה לציוץ של אדם.... FROM:CAPITOL STUDIOS,OUR PLEASURE HAVING YOU ADAM,SOUND AMAZING:
M mayarel New member 9/10/09 #112 יאללללללה עוד מישהו אחד יכתוב ששמע ראה הריח משהו מהסינגל הזה לפני שהוא יוצא ואני רוצחת אותו.
N nini18 New member 9/10/09 #115 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די הרגת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די הרגת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
I InbarKiii New member 9/10/09 #119 חחחחחחח ואני איתך גמכן..שמחה בישבילכם שהוא נשמע מדהים עכשיו אני רוצה לשמועעעעעעעעע ביצ'ססססססססססססססססס
חחחחחחח ואני איתך גמכן..שמחה בישבילכם שהוא נשמע מדהים עכשיו אני רוצה לשמועעעעעעעעע ביצ'ססססססססססססססססס
N nini18 New member 9/10/09 #158 בנות!!!! אלימות זהירות אפשר מזה למות..... תשננו לפני שכולכן מצטרפות לאמבוש...
M mayarel New member 9/10/09 #169 ../images/Emo243.gifסליחה יש אלימות ויש הגנה עצמית וגם לשפיות שלי יש זכויות וזכותה להגן על עצמה.
M mokasosex New member 9/10/09 #159 מישהי יודעת מה עם הכתבה והצלומים לELLE? זה בערך לפני מיליון שנה ולא שמעתי יותר כלום עלזה .. מתי זה אמור להתפרסם ? או שזה לא במגזין אלא רק באתר ? יכול להיות שאני טועה , אבל זה אמור להיות בגיליון של נובמבר? .. ? *אין לי מושג למה נזכרתי בזה עכשיו*
מישהי יודעת מה עם הכתבה והצלומים לELLE? זה בערך לפני מיליון שנה ולא שמעתי יותר כלום עלזה .. מתי זה אמור להתפרסם ? או שזה לא במגזין אלא רק באתר ? יכול להיות שאני טועה , אבל זה אמור להיות בגיליון של נובמבר? .. ? *אין לי מושג למה נזכרתי בזה עכשיו*
I InbarKiii New member 9/10/09 #167 בנובמבר זה צריך להיות יאללההההה קריססססס עם כנפייםםםםםםםםם אוקיי וגם אדם היה חתיך שם חחחח