או אין לי ספק שיש לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חופשי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M mayarel New member 9/10/09 #54 או אין לי ספק שיש לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חופשי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M mayarel New member 9/10/09 #120 ../images/Emo24.gif מבטיחה שלא לעזוב את הפורום הזה לפחות עד שכל אחת מכן יודעת לזהות הומו ממרחק של קילומטרים ויכולה תוך שניות להפוך לחברה הטובה שלו. תרומתי הקטנה לאנושות
../images/Emo24.gif מבטיחה שלא לעזוב את הפורום הזה לפחות עד שכל אחת מכן יודעת לזהות הומו ממרחק של קילומטרים ויכולה תוך שניות להפוך לחברה הטובה שלו. תרומתי הקטנה לאנושות
I InbarKiii New member 9/10/09 #71 HERE http://community.livejournal.com/ontd_ai_tinhat את צריכה להצטרף והן צריכות לאשר אותך אבל זה לא משהו רציני חחחח הן בעיקר מעפנחות את מערכת היחסים שלהם D:
HERE http://community.livejournal.com/ontd_ai_tinhat את צריכה להצטרף והן צריכות לאשר אותך אבל זה לא משהו רציני חחחח הן בעיקר מעפנחות את מערכת היחסים שלהם D:
M mokasosex New member 9/10/09 #78 חסר לך שתנטשי את הפורום .. אני ארדוף אחרייך עד יומך האחרון מוחאחאחא XD
I InbarKiii New member 9/10/09 #85 חחח חס וחלילה לא מעדכנים שם הרבה אז אין לי מה לנטוש חוץ מזה..אני מכורה לפה יותר מידי כדי לנטוש חחח
N nini18 New member 9/10/09 #92 באמת מזל שלא מעדכנים שם הרבה.... תודה באמת!!! לפורום קראדם.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M mokasosex New member 9/10/09 #104 אההההההההההההה הבנתי ככה את רוצה ? אין בעיה, תשברי לי את הלב, למה לא ? ואני עוד חשבתי שזה כי את מתה על אדם ועלינו ...
אההההההההההההה הבנתי ככה את רוצה ? אין בעיה, תשברי לי את הלב, למה לא ? ואני עוד חשבתי שזה כי את מתה על אדם ועלינו ...
I InbarKiii New member 9/10/09 #109 נננה..לא סובלת אותכם ../images/Emo3.gif חחחח סתםםםם את יודעת שאני מתה על כולכן פה וכמובן שעל אדם!$%#!!!
נננה..לא סובלת אותכם ../images/Emo3.gif חחחח סתםםםם את יודעת שאני מתה על כולכן פה וכמובן שעל אדם!$%#!!!
I InbarKiii New member 9/10/09 #90 בטח חח לא יודעת מה הייתי עושה בלי ONTD אי אפשר להצטרף עכשיו..הן סגרו את הכניסה לחברים חדשים..אבל אם את רוצה אני יכולה לתת לך תמשתמש שלי,נתתי גם להדר
בטח חח לא יודעת מה הייתי עושה בלי ONTD אי אפשר להצטרף עכשיו..הן סגרו את הכניסה לחברים חדשים..אבל אם את רוצה אני יכולה לתת לך תמשתמש שלי,נתתי גם להדר