שלחתי :)
I InbarKiii New member 9/10/09 #166 בגלל הצ'אט בגלל שהן זכו בתחרות של התרומות ומי שזוכה מקבל צ'אט עם אדם..הן לא רוצות שיכנסו כל מיני מעריצות אחרות שלא קשורות אלייהן ויכתבו לו
בגלל הצ'אט בגלל שהן זכו בתחרות של התרומות ומי שזוכה מקבל צ'אט עם אדם..הן לא רוצות שיכנסו כל מיני מעריצות אחרות שלא קשורות אלייהן ויכתבו לו
T t r e c o o l New member 9/10/09 #39 חחח הדבר היחידי שמפריע לי כאן זה שהיא לא כותבת כאן מספיק בפורום, אני בטוחה שנגלה עוד דברים מעניינים על עינבר..
חחח הדבר היחידי שמפריע לי כאן זה שהיא לא כותבת כאן מספיק בפורום, אני בטוחה שנגלה עוד דברים מעניינים על עינבר..
I InbarKiii New member 9/10/09 #46 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה..מה שאני עושה וחושבת זה בכלל לא משוגע חחח
L lama ken New member 9/10/09 #21 לא לא לא את הדשא יש לשים מאחורינו כתקופה חשוכה בהיסטוריה ולקוות שלא תחזור.
M mayarel New member 9/10/09 #62 הייתי קרובה! עוד כמה ראיונות ותמונות שלו ככה ואני הייתי מעריצה אותו רק מוסיקלית!!! טפו עמלק!!!!
I InbarKiii New member 9/10/09 #32 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
N nini18 New member 9/10/09 #7 ואני חשבתי שאת קוראת כל הודעה ../images/Emo122.gif כבר שמתי את זה וצחקנו על זה.. שמתי את זה גם בפורום איידול וגם שם צחקנו על זה...
ואני חשבתי שאת קוראת כל הודעה ../images/Emo122.gif כבר שמתי את זה וצחקנו על זה.. שמתי את זה גם בפורום איידול וגם שם צחקנו על זה...
T t r e c o o l New member 9/10/09 #9 בסדר, אבל זה היה לפני הרבה זמן בואי נצחק על זה שוב.. זה באמת היה מוכר..