../images/Emo184.gif../images/Emo193.gif../images/Emo5.gifהממממ
רכבתי היום למרבה הפלא, הייתי אמורה להתעורר ב6, ללכת לרכב ואז שאורלי תאסוף אותי ב9 וניסע לכנות ביחד.. בסוף לא הצלחתי להתעורר, אז קמתי רק ב 8 וחצי- חצי מתה. האף שלי סתום בצורה שלא מאפשרת נשימה וכואב כאבי תופת, הגרון שורף כאילו מישהו עושה שם מדורה, המוח כואב ואני בכל זאת קמה, הולכת לבית מרקחת לקנות כמה דברים לגרון וכ'ו, קופצת לסופר לקנות בקבוק מים ולימון (אכן החלטתי להתעלל בעצמי כדי שהגרון לא יכאב יותר מדי וסחטתי לימון היישר לגרון
בכל אופן, הגעתי לחווה, אחרי הליכה מייגעת של חצי שעה, הכנתי את קים (שאגב הפצע שלה כבר כמעט נסגר לגמרי, נשארו משו כמו 3 מילימטרים שצריכים להסגר לגמרי
) עליתי לרכב, בלי גרמניות הפעם. הלך לא רע האמת.. הרגשתי שאני יושבת בסדר פחות או יותר, אפילו הארכתי את הארכובות.. רק מדי פעם קלתי את עצמי נוטה למטה עם כתף ימין בגלל העקמת והשתדלתי לתקן את עצמי. ניסינו לעבור לקנטר והיא עברה כולה מבולגנת מרב התלהבות.. אז ניסיתי להחזיר אותה לטרוט ובאשמתי, בגלל שהחזקתי אותה חזק מדי, היא נעמדה לי על שתיים, לא נר אבל גם לא סתם איום, בהחלט מפחיד. אבל נכנסתי בה קצת כדי שלא תחזור על זה שוב ואז המשכתי כרגיל עוד קצת טרוט ואז מעבר מעולה לקנטר זורם, משם הכל הלך חלק לגמרי, אני נורא גאה בעצמי האמת, שלא נלחצתי מזה שהיא נעמדה על שתיים והמשכתי ברוגע וקוליות שכזו
היה היום די חמים ושמש אז שטפתי אותה סופסוף, בדרך כמעט הקאתי ופתאום נזכרתי שאני לא מצליחה לנשום ויש מצב שיש לי חום.. ניגבתי אותה והכל ושחררתי אותה למגרש. אבל השמנה החליטה לעשות לי דווקא, וברגע ששחררתי אותה היא רצה לה לאיים על הסוסה היחסית חדשה שעוד לא התקבלה לעדר המצומצם של 2 נקבות משוגעות וישר התחילה להתפלש
עשתה מעצמה שניצל.. יופי! אבל לפחות הצלחתי לצלם אותה ויצאו תמונות מצחיקות
חזרתי הבייתה בקושי חיה ומאז אני מרגישה כמו סמרטוט רצפה, כן, לצערי מסתבר שאני חולה
למה בחופש??!?!? למה?!?