מעב"ר

שירלי317

New member
תודה..

ואממ, בקשר ללונג', היא הייתה ממש בסדר גמור כל הרכיבה.. היא תמיד מתלהבת בתחילת הקנטר הראשון ברכיבה.. בייוד אם זה אחרי שהיא לא עבדה כמה ימים.. זה שהיא נעמדה על שתיים זה לא היה קשור לזה.. זה היה באשמתי בגלל שעצרתי אותה חזק מדי.. לפני הפציעה היא לא הייתה עומדת על שתיים אבל במקרה כזה היא הייתה סתם דופקת באק.. פשוט מאז שהיא למדה את הטריק המעניין הזה אז היא מנצלת את זה לפעמים.. אבל זה לגמרי באשמתי, והגיע לי שהיא תתנגד לי ככה.. סך הכל לומדים לאט לאט.. והאמת שישבתי עליה לא רע כשהיא נעמדה לה על שתיים.. כבר כל כך התרגלתי לשבת עליה בבאקים המטורפים שלה ובבעיטות שזה כבר לא משו מלחיץ במיוחד.. למרות שכמובן תמיד רצוי להמנע מזה.. אבל זהו.. עכשיו אני לא נראה לי ארכב עד סוף השבוע.. כי לא רק שאני חולה פתאום באמצע החופש
אלא גם יש לי שבוע הבא סופסוף אודישן לקורס דיבוב
אז אני צריכה שהגרון שלי יחזור למוטב.. אז הרבה מיטה, תה ומגרש ביתי+אוסי
כל המעוניין לבדר אותי מוזמן בחום

שירלי317

New member
תודה מתוקה../images/Emo24.gif

מצטערת שאני בסוף לא באה מחר.. באמת שרציתי לבוא פשוט אני לגמרי מתה.. ועכשיו גם אמא שלי עם מיגרנות.. כנראה תפסנו וירוס, איזה יופי! רק חסר לי שסבתא שלי תדבק (טפו טפו טפו?!?) והחתולים יצטרכו לטפל בנו
אשכרה יש לנו יותר בע''ח בבית מאשר אנשים.. זה מפחיד

שירלי317

New member
תודה לכולם../images/Emo3.gif

האמת שאני מרגישה כבר יותר טוב.. אם שוכחים את ההתמוטטות עצבים שהייתה לי אתמול בערב
אבל איזה כיף זה להתנחל לאחותי בדירה

פרדוש

New member
חח.סיפור מצחיק..../images/Emo202.gif

קרה לי אותו מיקרה עם סוס ששתפתי עם סבון!!! והכנסתי אותו לתע של סוס גדול והוא פשוט הפך ליהיות חום (כי הוא לבן!!!!)..חח לא נורא למדתי מי זה לקח.חח אהבתי תתמונה!

פרדוש

New member
תרגישי טוב .../images/Emo140.gif

באמת בסה ליהיות חולים באמצע בחופש..תחלימי מהר ..(עוד ליפני שיגמר..חיחי) ובהצלחה באודישן..דברי איתי תומרי לי עם עברת..

favory

New member
:]

אוקיי אז זה היה שיעור לא צפוי=] הייתי על אדמייאר,עבדנו על מעברים ,כיפופים ועבודת הסוס מהאחוריות.. הלך מדהים,אדמייאר היה פצצה! גאה בחתיכון הקטן!

לא משהו?../images/Emo12.gif../images/Emo107.gif

אבל רכבת ממש יפה היום! מה את מקשקשת? היה לך ממש יפה היום בתחרות, באמת!
(אם תרצי תספרי על כל הרוזטות שקיבלת.
) בכל מקרה, מקווה שתרגישי יותר טוב
! בין אם זה קשור לרכיבה ובין אם לא.

פפ.. ../images/Emo11.gif

סתם תקופה כזו שכלום לא הולך..
אבל אני אופטימית, וקיבלתי כל כך הרבה חיבוקים שעשו לי כל כך טוב שלא אכפת ליייי!!

תחרות דרסז' פנימית../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

אוקיי, אתחיל ואומר שקיבלתי 70.04%, אבל בכל זאת הייתי בין אלה שקיבלו את התוצאות הכי נמוכות...
אז או שהשופטת הייתה ממש לארג'ית או שלכולם הלך טוב היום.
אבל באמת היה ממש יפה לכולם. למרות הכל, אני מרוצה מהיום הזה. אלפרד הפתיע אותי לטובה.
הוא היה ממש חמוד, לא נבהל מהקהל. היה מבחן דיי טוב בסה"כ, רק שהיה חסר קצב, והרבה.
אבל טוב, זה לא חדש. ונדפקתי דווקא בגלל התרגילים עם הכפולות של ה-2 (קיבלתי בהם 6
). בסוף חילקו אותנו (אלה שהתחרו קדם א' 5) לקבוצות של 5 רוכבים בקבוצה (לפי רמה בערך), אז כל אחד קיבל מקום... אז הביאו לי רוזטה של מקום רביעי (רביעי מתוך הקבוצה של ה-5), למרות שבפועל הייתי רביעי מהסוף.
אבל יחסית לאלפרד ולי זה הישג אדיר.

LordHorse

New member
שיעור כפול מס' 1../images/Emo9.gif

היה אדיר.ויש עוד אחד בחמישי. אז נורא מיהרנו והייתי בלחץ אטומי שאני אאחר,וזה לא קרה,ואפילו היה לי זמן לשירותים. אז התחלנו ללמוד תיאוריה על הנרי,הסוס שהפיל אותי ,החתיכול הגבוה,ואז התברר שמישהו צריך אותו,אז עברנו למונה מוני מושמוש. והיה נחמד,התברר לי שהיא סוסה בת 20 בערך,שממש לא רואים עליה,ועוד אחרי שתי לידות,היא ממש חזקה,ויפה,ברצינות..חזקה (היא מסוגלת לסחוב 20 אנשים בקנטר בעלייה,לא שניסינו). אז ניקינו קשרנו הברשנו חיבקנו,ועברנו לחלק השני של השיעור,לרכיבה. ביקשתי את ספיר,הסוסה שאני לא כ"כ אוהבת,אבל היום היא החליטה להיות מלאכית
,והיא לא עשתה שום בעיות,חוץ מזה שהיא ניסתה לנגוח בי..איזה..עשרים פעם.והיא נוטה לאיים על סוסים אחרים,אבל על זה השתלטנו מהר. בקיצור (לא ממש) היה מדהים,ואח"כ הסתובבתי בארוות וצילמתי את הסוסים היפיפיים,ונתתי לספיר גזר,וללורד נתתי גזר בפה (ויצאו תמונות קורעות!),ונתתי גם לקונגו החתיך עולמי עולמים! ואז עשיתי פפארצי למדריכה שלי,כי שיעור הבא תהיה חגיגה,ותהיה עוגת גבינה,אתם מוזמנים לחווה לטעום
הייתי מעלה תמונות,אם התמונות לא היו באיכות גבוהה מדי (כבדות
) בשביל תפוז

תקטיני את התמונות../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

אפשר אפילו בצייר: לפתוח את התמונה בצייר וללחוץ על "תמונה" --> "מתיחה/הטייה" ולעשות 70% אופקי ואנכי. ובשמירה בשם תשמרי בתור קובץ JEPG. אם זה לא עוזר, תקטיני שוב ל70% וכו', עד שתגיעי לגודל מספיק קטן. ותבדקי שהקובץ לא שוקל יותר מ-500KB.

למעלה