מעב"ר

arieledaho

New member
כן למדתי שמה לפני שנתיים וחצי בערך

שלוש שנים.. כמה שהתפרקנו ]=...

LordHorse

New member
את יודעת שהם עברו..

לכפר הירוק
מי הייתה המדריכה שלך? (אני פשוט סקרנית,סלחי לי.) ולמה התפרקתם?

JASONisTHEgod

New member
כן אני יודעת....באתי לבקר לפני מלא

זמן.... רכבתי בהתחלה עם שני ואז עינב ואז איילת...את כנראה לא מכירה אף אחת אבל סבבה...חח בכוונה להתפקרתם זה שהיינו חבורה ממש מגובשת וכל אחד עזב לאט לאט...

LordHorse

New member
אהD:

היו כמה מדריכים שעזבו שהחווה עברה,אבל כן,אני לא ממש זוכרת שמות.. אז אולי ראיתי אותן פעם:\ אבל בכל אפן,אם יש לך תמונות או כל מיני שטויות שקשורות ללורד
או לסוסים אחרים בחווה אני אשמח אם תעלי

2eye

New member
קשה ../images/Emo122.gif מאוד

מתחילים להרגיש בחסרון של דן. אתמול היה לו כ"כ הרבה כוח, יש לי חתכים מהמושכות. היום היה לו עוד כוח, שעה וחצי לא הספיקו לו
אבל לי זה הספיק, לגמרי. כל השעה וחצי ניסיון של לרכך ולהגמיש, עד שזה בא...קצת תרגילי דראסג' פשוטים וזהו. אח"כ רכבתי על טאלו
הוא כזה חמוווד
אלעד רכב עליו, ואז משום מה שאל אם אני יודע לקפוץ עניתי שכן, והוא אמר לי "טוב, תעלה" ואז עשה לךי דברים יוצאי דופן :) כמו הדבר הזה שגורם לסוס לקפוץ באמצע (שתי קורות, כל אחת באלכסון, שהקצה של כל אחת מהן במרכז המכשול, והקצה השני על האדמה, נוצא משולש), או אוקסר פרלל שעליו מוהחת סתם קורה, שתגרום לסוס לקפוץ עם ספייר, כי הקורה לא מחוברת לכלום. ואז חיממתי לאלעד עוד סוס :) ואח"כ עליתי על פלוריאנו, אבל הרגל שלי לא נכנסה לארכובה שלה, היא הייתה קטנה מדי, אז ירדתי ועשיתי לונג' לקטן. והחלטנו שביום אחר אני ארכב עם הארכובות שלי...לא היה זמן היום, כי כבר היה מאוחר (13:50) והיא מתחילה לעבוד ב 16:00 ואני ב16:30, אז לא היה יותר מדי זמן להתקשקש. זהו, חפרתי

2eye

New member
חח, חד פעמי ../images/Emo3.gif והוא חבר שלי ../images/Emo11.gif

הבנתי... אמממ

זה בערך אותו עקרון כמו לשים קורה מנחה לפני אפרייט ולגשת לאפרייט מהצד השני לא??

שמים 2 קורום על המכשול עצמו ויוצרים

משולש....גורם לסוס לקפוץ באמצע ולהרים רגליים.... *ציור מוזר מקווה שתביני* עניתי במקומו פףף....

shirli0811

New member
שיעורר דדי נחמד :]]]]]]

ממ רכבתי על בנצי, אחרי שעתיים שהוא כבר עבד, אני הייתי השיעור השלישי שלו, רציתי לתת לו לנוח ולשלוח אותו לאורוווה אבבל יש תחרוות ביום שבת אז ייצא שהייתי חייבת לרכב עליו למרות שהרגשתי רעהה :|||| התחלנו חימוום הוא זז קדימה יפהה האט מהאגן בלי שנגעתי לו במושכות.. מנוחה ואז מתחילים עבודה, במושכה ימיין הוא התארך יפה, עבד, לא נתפס על הידיים שלי.. זז יפה והיה בן זונה.. מושכה שמאל הוא עצלן לא עבדד יפה וזה ביאס אותי, ניסה לשבת על הידיים שלי לא התארך לא עבד על המתג וכו'.. מתחילים קנטר מעבריים יפים פותח צעד זז קדימה מהאט מהאגגן מתחייל סוף סוף לעבוד במתג גם בקנטרר והכול טוב ויפה :]] אח"כ התחלנו קפיצות, זה התחיל איקס קטן וחמוד שממש אהבתי.. הוא לא נראה מפחיד והיה כיף לקפוץ אותו (:) אח"כ האיקס הפך לאפרייט חביב [לא גבוה ולא נמוך] ובשלב הזה גם די אהבתיי לקפוץ.. התחלנו קומבינציה חביבה, מכשול ראשון אפרייט מחייך כזה חמוד ומכשול שני אוקסר לא רע אבבל גם לא מחייך.. אח"כ האיקס-אפרייט הפךך להיות אוקסרר די מפחידד, שלא רציתי כ"כ לקפוץ, היהה לו פרצוץ ממש רע.. הוא היה כחול אדוום וצהוב, כשהסתכלתי על האדום והצהוב ביחד זה היה כאילוו השטן מסתכל עליי ולא אהבתי אותו..ועם זה היה עוד אפרייט חתייך המדריך שלי [עודד] אמר לי לקפוץ תמסלול ראשונה ואני כמובןן לא רציתי כי זה בד"כ אני קופצצת באימניים 70-80-איקסים, פתאום הוא מביא אוקסרר ענק של נראה 90- מטר [אצל רובכםם זה די נמווך אבל כשאתה רגייל לנמווך זה פתאוםם מפחיד אחושרמוטה] ויכוחים וכו', אמרתי לו שאני לא מבינהה תמסלולל רק כדי א לקפוץ, הוא מסביר פעעם ראשונה שנייה שלישיית רביעיית ואני דווקא אומרת שאני לא מבינה רק בשביל לקפווץ שנייה.. בסוף הבנתי שלא יילך התחלתי קנטר וזה באתי להכנסס לשטן [האוקסר] וזה בנצי זז קדימה נכנס כמו גדוול וגם המכשול וגגם אני לא נפלנו.... אח"כ האפרייט החתייך, נכנסתי בכיף זה היה הדבר היחיד שאהבתי במסלול הזהה.... הלך יפה לקומבנציהה גם בנצי ההלך ממש יפה אני מלחחץ כיווצתי רגליים, לא כיוונתי לאמצע וכול זה.. הכנסתי אותו שוב לקומבינציהה והלך די טוב, וקפצתיי די גבוה :]]] אחרי יותר מידי שיעור מסריחים, וחשק להפסיק לרכב מרוב שהיה רע.. סוף סווף מתחיל להיות טוב :]] יום שישי ביאנקה הלכה ממש יפה, היום בנציי קפץץ מהלב שלוו, יום שבת ב"ה תחרות בניר דוד ואני ובנציי הכי הכי הכי מוכנים שאפשר להיות.. עכשיו זה רק אני צריכה לבוא רגועה, להרפות תשריריים ולא להלחחץ כי זה מה שהורס לי את המקצה.. הכי מאושררת שיש.. =))

stary1

New member
רכבתי המון

אבל אפילו לא שיעור אחד ככה שאין לי האופציה לספר :X

למעלה