מעב"ר

באליייי סתם כי היה שיעור כזההה

מ=ו=ש=ל=ם
עליתי קצת מאוחר ב-3:20 במקום ב-3:15 אבל חפיף... עליתי מהר
התחלתי משוחרר ואז התחלתי להאריך... היא קצת נתפסה אז עשיתי שמיניות ומעגלים קטנים.... בנתיים ראיתי את מורני קופצתתת
כזה מדהים היה
ממממ אחר כך עודד בא ואז התחלנו לעבוד.... היא כזה השתחררהההה.... ואז הרמנו, הארכנו,הרמנו,הארכנו.... והיא הייתה פשוט מתוקההההה ובקנטר היא גם הייתה מותק אבל בפתיחות סגירות היא לא נפתחה מספיק.. אבל היה נחמד.... ואזזזז (כמה ואז כתבתי וואווו) התחלנו להכנס לאיקס....ככה שכל הדרך היא למטה מתארכת ולקראת הפניה מרימים אותה.... באיקס היה נחמד היא קפצה מעולה אבל אני לא הצלחתי לראות מאיפה להכניס אותה
ואז עודד הרים לאפרייט קטן וחמוד
וגם, היה ממש טופ
והוא העלה והעלה והעלה עד שזה היה 1.00
ומזה נהנתי כי כבר לא קפצתי ממ שבועיים? וגם אם קפצתי זה לא היה כזה מושלם כמו בשיעור הזה..... וזיהווו נתתי לה גזר וליטפתי אותה ה=מ=ו=ן כי היא כזאת מתוקה=]]] ואפילו הלכתי להביא לה ריפוד... קש.....(תמיד אני לוקחת מהשביל) ואתמול הייתה מסיבת חנוכה בחווה... חח היה נחמד.... אבל ראיתי את שנייי
ואיתי אותה רוכבת על הדובההה שלה(:) וישנתי אצל שחרררר(:) ועכשיו, אני נוסעת לי לשלושה ימים לרמת הגולןןן
בהיייי((:) אני כ"כ אוהבת אותההה
תמונה ישנההה בטירוףףףףף

shirli0811

New member
בובבה :]]

שמחה על השיעור הטוב, אתמוול היה די טוב לכוולם בשיעוריםם [לך, למורניי 3>, לי, לעומר שיר ועוד מלא אנשיים] ממ.. כל הכבוד שארגננו מסיבת חנוכהה..=D אנשים טוביים יש בחווה =P חח,, תהני ברמת הגוולן אוהבבבבבבבבתת אוותך :]]

ש נ י ס

New member
מ-ד-ה-י-מ-ה ש-ל-י../images/Emo99.gif

היה כיך לראות אותך!!
והיא באמת דובה
והיא ממש משמינה מיום ליום! זה מטורף!! אני חייבת לעשות לה דיאטה
! (
) והיה דווקא שיעור טוב מאודד
כולם החמיאו לי על הישיבה
וואו, מלא זמן לא ראיתי אותך רוכבת!

היה מושי מושלם../images/Emo3.gif

היה לי שיעור פרטי, עבדנו טיפה בקרקע והיה דיי נחמד. קפצנו קצת גרידים וכמה פעמים אוקסר של מטר, אח"כ הפכנו את הגריד לקומבינציה עם שני קוולטים לפני האפרייט הראשון, באתי בטרוט ואז מעבר לקאנטר על הקורה הראשונה, בין האפרייט לאוקסר צעד קאנטר אחד
הגענו ל1.20 וסיימנו, כי הוא מלך! שילבנו גם קצת אוקסרים רגילים בין לבין
הוא פשוט מלך, רק חבל שעכשיו אני קצת מושבתת כי הכף רגל שלי נפוחה

ש נ י ס

New member
יהיה בסיידרר..../images/Emo24.gif

יעבור צ'יק צ'ק!
בעע..גמאותך מלא זמן לא ראיתייייי
אני חייבת להפסיק לבוא לחווה בבוקר
לא שיש לי ברירה אחרתתת..אבל יהיה טוב
שישי או שבת נפגש!

חח כשהרגל תפסיק להחליף צבעים../images/Emo6.gif

אני לא חושבת שהי תכנס לי אפילו לנעל רכיבה
אז ההורים ביקשו ממני לוותר ולא לרכב
אז הדובי ינוח. ובטח שיהיה טוב, תהיה תחרות, יהיו שיעורים, יהיה הכל ויהיה מצוין!!! חולה עלייך
בא לי להתחרות

../images/Emo7.gif חרא חרא חרא ../images/Emo7.gif

היה יום אימון בחווה. הייתי אמורה לרכב על שינינג החתיך שלי. שינינג צלע אז זרקו עלי את קווין. הייתי ממש מבואסת ולא רציתי את קווין אבל החלטתי להיות גיבורה ולעשות הכל. קווין הייתה כבר אחרי איזה 5 מסלולים והייתה חצי מתה. התחלתי חימום היה סבבה. מסלול ראשון של 70 היה סבבה לגמרי עבר חלק. אחרי זה העלו לנו את המסלול ל80\90 וכל כך רציתי לעשות אותו כבר הייתי באקסטזה! כולם עשו את המסלול ואני הייתי תקועה. התחלתי את המסלול ואחרי מכשול שביעי היא פשוט נעצרה ולא זזה. הכל ניסיתי איתה, וכלום. כשקווין חוטפת קריזה היא לא עושה כלום. כלום לא עזר, פשוט כלום. התחלתי שוב לבכות, פשוט כבר לא יכולתי יותר. כל כך רציתי לקפוץ והייתי מוכנה כבר לעשות הכל. היום הזה היה פשוט הכי חרא שבעולם.... בכיתי כל כך הרבה. העיקר אמיר אמר לי שרכתי אותה מצוין, אבל זה לא עוזר לי על סוסה שאני לא לומדת ממנה כלום!! ולא רק לא לומדת, אלא גם לא נהנת איתה! יצאתי כל כך מבואסת מהיום הזה, וכל זה יכל להיות שונה אם רק היו נותנים לי סוס אחר. למה קווין למה?!

lereran

New member
כשאין סוס אחר

אז נתקעים עם קווין! וזה בדיוק מה שקרה לי... דרך אגב דברי איתי... (יש לי תמונות שלך)

לא זה היה אחרת

כי את קיבלת אותה כשעוד היה לה מרץ. ואת האמת זה ממש לא אשמתה, היא עשתה איזה 5 מסלולים. עשינו מסלול 60\70 חימום והיא פשוט.... נגמרה. ואז ב80\90 היא פשוט התרסקה אחרי 7A. ולא הסכימה להמשיך וזה לא היה לא אשמתי ולא אשמתה אלא אשמת ההנהלה שלא דאגה שיהיה סוס אחר שאני אוכל לקפוץ איתו.

לא שיעור.. טיול..!

יצאתי היום היום לטיול ארוך ונחמד ביותר לפארק קנדה עם כמה החברים מהחווה... הייתי על וונדיז והוא היה פשוט חמוד.. היה אחד המצחיקים ביותרררר!! והשמן (
) קיבל יום חופש אז בכלל יצא טוב.. יום פצצתייי!!

MC sApiR

New member
היה שיעור מעולה!!../images/Emo136.gif

עשינו מסלול של 80-90והוא היה כזה חמודדד..סירב קצת אבל באשמתי כי זרקתי אותו לפני המכשול=\והיה איזה קו של אוקסר ואז איזה 7 צעדים ואפרייט אז (כרגיל)זרקתי אותו והוא דפק סירוב ועפתי לו על הצוואר ואת הידיים הבאתי לפנים שלו והוא לא ידע מאיפה זה בא לו
חח בקיצור נשכבתי לו על הצוואר
ואמא שלי כולה בהיסטריה חח עוד שניה היא רצה לתפוס אותי
ועשינו מסלול חמוד וסיימנו.יצאתי מרוצה

למעלה