מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה כי הקודם כבר עבר עמוד.

סוני DSCH1

New member
רכבתי

על בת היה סבבה אני מכינה אותה לתחריות בשביל שהבן של בעלי החווה יתחרה עלייה פלזר ואולי רייניג מעצבן

ראשית כל סליחה על ההודעה

ראשית כל אני מצטערת מאודד על פתיחת ההודעה.. אממ אוקי אז ככה אחרי שבועיים של אימונים מפרכים , הגענו לתוצאה מרשימה 80 ס''מ בלי למצמץ.. אתמול עשינו אימון אני קפצתי איתו 60ס''מ [עם מדריך כמובן!], היה הדבר הכי מהנה שעברתי בכל החיים שלי.. המדריך קפץ איתו משו כמו 80-90 ס''מ זה היה מרגש כמובן שיש תמונות.1!! ווואוווו אין בנאדם מאושר ממני ועכשיו תמונות.. תתכוננו להתקפה.! DDDDDD=

ווינגז

New member
היי עדן../images/Emo8.gif

הודעה כזו - מתאימה לשרשור מעב"ר שמיועד בדיוק לחוויות משיעורים-אימונים-ימים בחווה, ולכן אני משרשרת אותך. להבא - תדעי לשרשר לבד.

H a R a Z y

New member
אני לא רוצה להשמע בוטה אבל..

אני מציע שאם אתם לא יודעים מה אתם עושים תמצאו מישהו שיודע ותעזרו בו.. אני שמח שאת מאושרת והכל אבל זה נראה די רע.. אם זה בדברים הקטנים של כללי בטיחות ועד לדברים הגדולים יותר של איך לקפוץ עם סוס.. או איך ללמד סוס לקפוץ כמו שצריך... אולי אני נשמע מתנשא אבל זה מה שאני חושב...

Blue Eyessss

New member
בולשיט../images/Emo47.gif

אני כבר לא דוגמא לזה אבל כולם צריכים לרכב עם קסדות זה שיש אנשים שחושבים שבשניה שהם בני 18 או ברגע שהם הופכים למאמנים אז הראש שלהם בלתי שביר ובלתי פגיע זה מטומטם

גם לדעתי זו שטות.

כל בנאדם שרוכב פיקס ומילדות רוכב מדהים, לא יכול למנוע שום תקרית.. עם הסוס נבהל וקורה משו והבנאדם נופל הוא יכול חס וחלילה לשבור מפרקת, כמו שקרה לכריסטופר ריד [זה ששיחק את סופרמן]. לדעתי גם מדריך בן 30 צריך קסדה צריך כל אמצע בטיחות נקודה.

יש לי משו.

כמו שקרתה התקרית בחגור.. [סליחה ששמתי שם], מדריכה יצאה ללא קסדה ונפטרה. לדעתי כל קטע דפוק של כבוד למדריך או שהמדריך לא צריך קסדה .. בולשיט! =[

fliperit

New member
התאונה בחגור

הייתה יכולה להמנע בקלות אם היה נמצא שם מדריך מוסמך ומנוסה.ואז, גם בלי קסדה לא היה נזק ממשי.

NTL

New member
אז זהו שלא

הבעיה בחגור הייתה עם הסוסים וההחלטה של ה"מדריכה". וגם אם היה שם עוד מדריך בנוסף אליה שהיה אומר לה מה לעשות הייתה נשארת אותה תוצאה. האמת? שרק קסדה יכלה למנוע את זה- וגם זה לא בטוח...

אגב לכולכם,

לא אמרתי שלדעתי זה טוב לרכב ללא קסדה והתנהגות נכונה |: כמו שחלקכם הבנתם... אלא שפשוט שמתי לב שהרבה מאמנים רוכבים ללא קסדה... ולכן כתבתי את זה
למרות שלדעתי בהחלט צריך קסדה בכל מצב... פשוט לא הבנתם אותי נכון

למעלה