מעב"ר

Half Halt

New member
אבל אולי זה לא מזל??

יכול להיות שמספר התאונות הנוראיות הוא לא גדול בגלל שהשד לא באמת כל כך נורא?! היו לי הרבה תאונות עם סוסים כשרכבתי בלי קסדה ו
עוד לא קרה לי כלום, זה לא מזל. מה שווה בזה?.... זה עוד לא ברור לי, אבל קשה לי לרכב עם קסדה. גם על אופנוע, טרקטורון ושאר כלי רכב...

fliperit

New member
לא. לא סיכון כ"כ גדול.

מסםפר התאונות של רוכבי ווסטרן, שרוכבים בלי קסדה ונפגעים הוא קטן. קיים סיכון- נכון, אבל הסיכוי לנפילה-שתוביל לפגיעה- שהיא פגיעה שקסדה יכולה למנוע היא פצפון. מה שווה בזה? הרבה יותר נוח ונעים לרכב בלי

ToryMaster

New member
וואלה

גם הרבה יותר נעים ונוח לנסוע ברכב בלי חגורה או לא למרוח קרם הגנה, אז? הנקודה היא לא הבטיחות בכללה, אלא דוגמה שמדריך צריך לשמש לתלמידים שלו.

fliperit

New member
בעיני הדוגמא איננה נקודה בכלל..

למדריך יש זכויות שלתלמיד אין. כמו שלהורים יש זכויות שלילד אין- ומותר להם לעשן, לשתות ולנהוג (לא ביחד כמובן..)

ToryMaster

New member
זה בדיוק זה

הורה שלא רוצה שהילד שלו יפגע בעצמו, צריך לתת דוגמה אישית. והדוגמה האישית הייתה הנקודה שלי, בדיון שהתחלתי כאן, אז כנראה שזו כן הנקודה, לא?

fliperit

New member
לא נכון.

ההורים שלי שותים אלכוהול כשאחותי הקטנה לידם- והיא יודעת שלהם מותר ולה אסור. למה? כי ככה. כי הם ההורים והיא הילדה. יש להם זכויות יתר. אני רוכבת בלי קסדה כי ככה נוח לי, וזה סיכון שאני מוכנה לקחת. סיכון שאני לא מוכנה לקחת, זה שתלמיד שלי ירכב בלי קסדה, ויפול- ואז בכל מקרה, גם אם לא תהיה פגיעת ראש אני חשופה לתביעה.

ToryMaster

New member
מה

למאמנים יש חיזוק מתכת נוסף סביב הגולגולת או דבק על התחת, ככה שהם לא יכולים ליפול ולהיפגע?

../images/Emo3.gif לא.. אבל בסה"כ אמרתי מה אני

רואה.. וראיתי עוד מאמנים שרוכבים בלי קסדותת.. אל תהרגו אותי

Ontario R Z Y H

New member
מה, אין להם??!!!!!!!!!!!!!!!!!

יופי, הרסתם לי כל תאוריית חיים שקיימת על מאמני רכיבה
XDXDXD

SNTQ

New member
די אתם רעים כבר..

כנראה רוב המאמנים שהיא ראתה רוכבים בלי קסדות

ocean zd

New member
וואו

מצטערת לנפץ פה חלומות או משו כזה.. אבל.. כמעט כל אם לא כל המאמנים רוכבים בלי קסדות..

למעלה