מעב"ר

נכון..כי מאמן זה מאמן

ותלמיד זה תלמיד.. אין פה מה להשוות בכלל... לא מבינה תטעם של הדיון הזה בכלל האמת...

MusTanG GT

New member
יש לו תעודת מאמן, מדריך, מאלף משהו?

לא נראה ככה לפי התמונות...

אני לא מבינה

אורי פלג רוכב ווסטרן ומעביר קורס מדריכים בסגנון ווסטרן... את לא מעדיפה שיהיה לך מדריך שבאמת יודע איך לעשות את זה?

אוףף עם רק הייתם קוראים ושמים לב

לפרטים המצויינים!! אני רשמתי שזה מדריך קפיצות לשעבר שעובד על המשמעת של הסוס, המדריך שמאלף אותו לקפיצות הוא גל מחוות המגדל!. נקודה..

MusTanG GT

New member
רואים שהוא רוכב ווסטרן...

למה הוא קופץ עם הסוס? למה לא לתת לרוכב אינגליש לקפוץ? לא נראה כאילו הוא יודע מה הוא עושה... חבל...את רוצה סוס שיקפוץ טוב, קחי אותו לאימון טוב

Half Halt

New member
../images/Emo45.gif, בוטה, מתנשא...

תקרא לזה איך שאתה רוצה אבל זה נראה רע. יותר מזה- מזעזע.

fliperit

New member
בעכס...

בחמישי רכיבה ארוכה, מיגעת, וחסרת תוצאות משמעותיות...לא בא לי לפרט. ביום שיש עבדנו ע עבודת קרקע והיא הייתה מדהימה..אח"כ עשינו רכיבה רגוע...בשביל השקט הנפשי

היה לי שיעור מדהיםםם =]

רכבתי על מהגוני לא שמישהו מכיר אותה כי אני רוכבת בחווה לא כ"כ מוכרת :p אבל היה לי שיעור כיף, התחלתי קפיצות זאת הייתה הפעם הראשונה שקפצתי וזה היה כיף, לא שקפצתי 2 מטר אבל זה גם טוב =] חיחי, אז קיצ' היה לי שיעור מושלם חוצמיזה שהיתי צריכה להחליף סוס בסוף השיעור כי קפצנו והסוסה שרכבתי עליה לא קופצת ואם כן אז היא אחרי זה משתגעת אז החלפתי לסוס אחר, אבל בסכ"ה היה סבבה =]

מגניב לי!!

בגלל שהייתה היום שביתה הלכתי לחווה בבוקר... היה כ"כ כיףףף.!!! רכבתי על ואן גוך, אפאצ'י, אספסת, והסוסה החדשה, וכולם הלכו כ"כ טובבב... יצאתי עם ואן גוך לטיול בחוץ אחרי שסיימנו לרכב, והוא היה גרוע מתמיד.. בקיצור, היה אחלה של יוםםם שביתות זה בסטטטטט!!!

למעלה