תודה נשמתי D:
E ElinorLahav New member 29/9/07 #110 כבר אמרתי לך שאת כווווסיט ../images/Emo99.gif התגעגעתי אלייך ! התקלקל לי המסן ואנחנו לא דיברנו המון זמן כנסי לי לאייסי - 364701483
כבר אמרתי לך שאת כווווסיט ../images/Emo99.gif התגעגעתי אלייך ! התקלקל לי המסן ואנחנו לא דיברנו המון זמן כנסי לי לאייסי - 364701483
E Ever Dream Of Me New member 29/9/07 #116 תודה אהובתי!! ../images/Emo24.gif נכון! זה א בסדר, אני אתחבר לאייסי משום מה לא התחברתי אליו הרבה לא יודעת למה! :'(
תודה אהובתי!! ../images/Emo24.gif נכון! זה א בסדר, אני אתחבר לאייסי משום מה לא התחברתי אליו הרבה לא יודעת למה! :'(
S SpongBobit New member 29/9/07 #42 ../images/Emo220.gif../images/Emo9.gifאני... שם: גל כהן גיל: 14 ו29 יום עיר/מושב/כפר וכו': ירושלים מסנג'ר: [email protected] ,תוסיפו חופשי , רק תגידו את הכינוי שלכם בפורום.. איי סי קיו: אין תמונה : חיחי זה מלפני חודש..ויש לי משקפיים שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? אולי 2.ובהופעה? ברררררררררוררררררר !@#$$#@@$##@$#$@D:
../images/Emo220.gif../images/Emo9.gifאני... שם: גל כהן גיל: 14 ו29 יום עיר/מושב/כפר וכו': ירושלים מסנג'ר: [email protected] ,תוסיפו חופשי , רק תגידו את הכינוי שלכם בפורום.. איי סי קיו: אין תמונה : חיחי זה מלפני חודש..ויש לי משקפיים שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? אולי 2.ובהופעה? ברררררררררוררררררר !@#$$#@@$##@$#$@D:
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #74 וואי תמר את הולכת פה מחמאות אחת אחת ../images/Emo6.gifחח אני יומר לכן בפנים אבל כולם מהממות פההההההההההההההההההה
וואי תמר את הולכת פה מחמאות אחת אחת ../images/Emo6.gifחח אני יומר לכן בפנים אבל כולם מהממות פההההההההההההההההההה
P PerfectSP New member 30/9/07 #132 חחח,יוווו,גל כהןXD ../images/Emo190.gif הייתה לי חברה בשם גל כהן...יותר מדי נפוץXDDDDDD
R Rock n Roll Doll New member 29/9/07 #43 D: שם: רעותD: גיל: 15 עיר/מושב/כפר וכו': ירושלים~_~ מסנג'ר: [email protected] >> תזדהו איי סי קיו: אין^.^ תמונה: [אני זאתי עם הורוד.. וחשוב לי להדגיש שזה לא האף שלי שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? מתי המפגש? 2.ובהופעה? ברורD:
D: שם: רעותD: גיל: 15 עיר/מושב/כפר וכו': ירושלים~_~ מסנג'ר: [email protected] >> תזדהו איי סי קיו: אין^.^ תמונה: [אני זאתי עם הורוד.. וחשוב לי להדגיש שזה לא האף שלי שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? מתי המפגש? 2.ובהופעה? ברורD:
ת תמר קאוליץ New member 29/9/07 #79 ../images/Emo191.gif מגניב! יש לי זנב ולכם אין !! מוחעחעחעחעחעחעחחעע
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #80 חעח יש לך 2 אני והמאומץ של../images/Emo22.gifXPPי אנחנו נהיה המצפון החיובי שלך והלא חיובי שלך XD
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #82 ../images/Emo22.gifחח הנה כן-../images/Emo22.gifזנב מצפוניXDDDDDDDDD
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #83 ../images/Emo22.gifחוחו וואי ראית כמה תגובות יש בשירשור אחד של הזנב מצפון שלך כמה הודעותחח אופס