סוף שבוע קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסוף שבוע קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: חג שמח לכולם ותהנו במפגש

Itay Simons

New member
[=

שיר השבוע של נייטוויש: Come Cover Me שיר השבוע לא של נייטוויש: Helloween-Push אלבום השבוע: Helloween-Better Than Raw להקת השבוע: לא יודע :p משהו טוב שקרה השבוע: נמ נהניתי אתמול בלילה משהו רע שקרה השבוע: הפורימון היה מעפן XD משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: הייתם מאמינים שאין לי?
לינק/אתר השבוע: לא יודע :p סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: דאבל דייט ^^ תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: Orphaned Land-Mabool

סופ"ש נחמד ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Ever dream שיר השבוע לא של נייטוויש: the kill-30 seconds to mars אלבום השבוע: סנצ'ורי צ'יילד, בהחלט! להקת השבוע: אמממ טריסטניה משהו טוב שקרה השבוע:אממ שומדבר מיוחד משהו רע שקרה השבוע: הרבה
(אשמור לעצמי) משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש ומפגשיםםםם
ציטוט השבוע:שיעור פיסיקה וחברה שלי מחשבת משהו: "4500 חלקי 0ץ7 שווה ל....מוווו????" XDD נשפכתיי
לינק/אתר השבוע: אין לי ממש סמיילי השבוע:מניחה ש
סרט/סדרה/ספר השבוע:"הפירמה"- ג'ון גרישם תמונת השבוע: יש לי כמה, אני אחסוך זאת מכם
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: how to save a life- the fary

danduuu

New member
יא את שומעת 30 סקנדס טו מארס?../images/Emo2.gif

אז בואי לקומונה [השופעת החיים] שלי

Brombit

New member
אבל הוא בטח לקח אותו מאתר כלשהו

וגם השם שכתוב שם לא כל כך ברור...

Super Alonit

New member
התמונה הזו כרגע הפכה רשמית

להיות רקע לשולחן העבודה שלי
ולפחות לך היה פורימון, לנו ביטלו

LadySilkworm

New member
לא ממש קסום :(

שיר השבוע של נייטוויש: stargazers שיר השבוע לא של נייטוויש: מאתמול זה our solemn hour של within temptation אלבום השבוע: אושנבורן להקת השבוע: נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: שביתה[מישהו זוכר בכלל?] משהו רע שקרה השבוע: אני חולה מיום שני בערך, אבל ביום שלישי הלכתי לאיזה סיור מעצבן כדי לא להפסיד חומר, ועכשיו אני מרגישה מתה. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להבריא? לא יודעת, לעשות את העבודה באמנות ציטוט השבוע: הייתי כמעט כל השבוע בבית ככה שגם אם היה משהו בבצפר אין לי מושג עליו לינק/אתר השבוע: יוטיוב סמיילי השבוע: P:- הסמיילי שאני משתמשת בו הכי הרבה P: סרט/סדרה/ספר השבוע: סאות'פארק וסיינפלד תמונת השבוע: אין... מה את/ה שומ/ע עכשיו?: את אחשלי משחק במחשב

blacknwhite

New member
סופשבוע

שיר השבוע של נייטוויש: higher than hope שיר השבוע לא של נייטוויש: leaden legacy-after forever ו-solitary ground. היה שבוע רע... אלבום השבוע: אין להקת השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: אממ... סך הכל היה סבבה, אבל היו שבועות יותר טובים... משהו רע שקרה השבוע: היה יום קשה אתמול. פשוט בכיתי שעתיים לפני שנרדמתי
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ... להתחיל לכתוב את ההצגה סופסוף? הגיע הזמן, יש לנו פחות מחודש וחצי!
ציטוט השבוע: אין לי, או שאני סתם לא זוכרת לינק/אתר השבוע: הי? פינה חדשה? טוב, אין לי... סמיילי השבוע:
ממש רציתי חיבוק אתמול בערב סרט/סדרה/ספר השבוע: אין, לפחות לא בינתיים. אבל מחר יש האוס
תמונת השבוע: אין... מה את/ה שומ/ע עכשיו?:

למעלה