סוף שבוע קסום

סופשבוע^^

שיר השבוע של נייטוויש:Crownless שיר השבוע לא של נייטוויש:Running Wild-Pirate Song Mercy Drive-Memory אלבום השבוע:Mercy Drive-Mercy Drive להקת השבוע:Mercy Drive משהו טוב שקרה השבוע:אממ יום חמישי היה אחד הימים הטובים ואתמול פורים^^ משהו רע שקרה השבוע:לא זוכרת>< משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אממ מפגש?
ציטוט השבוע:הו,יש מלא!הנה אחד: המורה להיסטוריה:"...ואז קמה מדינה חדשה-ג'ורדן(ירדן),ומי שלט בה?" ערס אחד:"מייקל?"
לינק/אתר השבוע:לא יודעת
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-אבן החן של בן המחצית(אני לקראת הסוף,לא רוצה!
) סדרה-דאבל טוויסט. סרט-מת לצעוק. תמונת השבוע:מאתמול.נחשו למה התחפשתי
מה את/ה שומ/ע עכשיו?:כלום
שיהיה לכולם שובע טוב

תודה../images/Emo9.gif

הרבה אנשים די התלהבו ממנה,ואני לא הבנתי למה.כולה פיראטית

LadySilkworm

New member
אררררררר

יפיפיה שכמותך
התחפושת נראית ממש מגניב [אז מה אם זה רק פיראט, אז מה?! P:].

אממממ לרופאה? ../images/Emo3.gif

לאלא, סתם, תחפושת יפה
ויש לציין שממש מתאים לך משקפיים! זה ממש יפה!

תודה../images/Emo25.gif

מתאים לי משקפיים?
אולי רק כשאני עם פן...בע,עד המפגש אני כבר אחפוף,אז תאלצו לסבול אותי,את התלתלים שלי ואת המשקפיים

לאלאלא

עזבי אותך מהפן- טבעי זה טוב
ולא, פשוט משקפיים ממש הולמים אותך, מתאים לך כזה לפנים...
ואני אשמח "לסבול" אותך

חחחחחח

טבעי תמיד טוב,אבל תלתלים לא צפויים.יום אחד יכולים להסתדר יפה ויום אחר לא. ותודה

Super Alonit

New member
סופשבוע מופלא../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Astral Romance ו-Passion and the Opera. :] שיר השבוע לא של נייטוויש: Children Of Bodom- Hate Me. אלבום השבוע: Lunatica- Edge Of Infinity להקת השבוע: נייטוויש אהוביי הנצחיים
משהו טוב שקרה השבוע: פירסינג בגבהההה
מסיבת פורים בת זונה וככה בכללי היה פנאן
משהו רע שקרה השבוע: המון(!) מבחנים (תולדות האמנות, תנ"ך, ספרות, אנגלית וביולוגיה), כל יום מבחן. נראה לי שנכשלתי בכולם כי לא היה לי מספיק זמן ללמוד
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש פורום, אני נוסעת לפגוש ידיד שלי מרחוק, אירוע משפחתי, לפגוש חברים בחופש. תכלס הולך להיות שבוע טוב, נראה לי
ציטוט השבוע: ביקשתי מאורנית (אני אצלה עכשיו) שתאמר משהו מצחיק כדי שיהיה לי מה לצטט אבל היה לה רק לומר "מיאו" אז אממ... זה ככל הנראה הציטוט לשבוע הזה
לינק/אתר השבוע: הבלוג הנפלא שלי.
הדבר היחידי חוץ מהפורום שאני נכנסת אליו בקביעות. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- קולמבו, ספר- משחק השעות (כן, עדיין), סדרה- האוס. תמונת השבוע: בקרוב תמונה עם פירסינג בגבה
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: את הפופקורן שנטחן לאבדון בלוע של אורנית

dark max

New member
סופש

שיר השבוע של נייטוויש: end of all hope שיר השבוע לא של נייטוויש: cries of the past [אנדראוט'] אלבום השבוע: - להקת השבוע: SIRENIA משהו טוב שקרה השבוע: בערך שומדבר. משהו רע שקרה השבוע: ההורים שלי החליטו שאני לא עושה קעקוע =[ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כינור ^_^ ציטוט השבוע: - לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: =\ סרט/סדרה/ספר השבוע: WICKED תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: שומדבר

כינור מהמם../images/Emo99.gif

אבל בטח הוא לא פרקטי מבחינת סאונד....לא יודעת, לא ניסיתי, משערת
מה יקרה שבוע הבא עם הכינור?

dark max

New member
אולי אני הולכת לבדוק כמה

כדי להתחיל ללמוד. אולי. הלוואי =]

למעלה