סוף שבוע קסום

The Cat Woman

New member
../images/Emo215.gifזה טעים

שיר השבוע של נייטוויש: Astral Romance בגירסה של over the hills שיר השבוע לא של נייטוויש: Alkaline Trio- Time to waste רק כי הוא היה במוסד פתאום בלי קשר... Story Of The Year- until the day i die כן, אימו... אני יודעת. אלבום השבוע: Hoobastank- 2001 עדיין. להקת השבוע: pantera קצת. משהו טוב שקרה השבוע: חפש"ש משהו רע שקרה השבוע: ממ... קצת עצבים בתחילת השבוע אבל נגמר טוב בסוף. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אמ... מפגש?
ואני מקווה שיצא לי לעשות את הנזם. ציטוט השבוע: אין לי כוח לחשוב על זה לינק/אתר השבוע: אין לי כוח לחשוב גם על זה סמיילי השבוע: זה חדש הקטע הזה? אמ... הסמיילי התמידי שלי
חמוד ואין כמוהו. סרט/סדרה/ספר השבוע: וגם על זה אין לי כוח לחשוב תמונת השבוע: עזבו אתכם... מה את/ה שומ/ע עכשיו?: כלום. כואב לי הראש.

|מתחברת לפורום|

שיר השבוע של נייטוויש: moondance שיר השבוע לא של נייטוויש: mothership- kid beyond (עוד מישו מכיר אותו חוץ ממני?) אלבום השבוע: amplivate- Kid Beyond; edward the great- iron maiden להקת השבוע: kid beyond.... משהו טוב שקרה השבוע: המון המון שביתה! ואכלתי פיצה עגבניהD: משהו רע שקרה השבוע: מבחן בפיזיקה): משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נכשל באזרחות... ציטוט השבוע: "זה לא שיש בישראל חוק שאוסר על זה בצורה הזאתי, אבל יובל ושי אתם מוכנים להפסיק למשמש שם אחד את השני??" המורה שלי לאזרחות לינק/אתר השבוע: http://www.myspace.com/kidbeyond תשמעו אותוD: הוא כ"כ מלך.. כל הרעשים ברקע... הוא עושה לבד... סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה- house MD, סרט- גבעות של פחד; ספר- קוג'ו תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: wandering star- kid beyond חג שמח לכולם ותהנו במפגש

Lillith Dirge

New member
סופ"ש נהדר.

שיר השבוע של נייטוויש: stargazers אם אייתתי נכון יופי ואם לא אז אין לי כח לבדוק איך חחח שיר השבוע לא של נייטוויש: Jesse McCartney- Anybody אלבום השבוע: Jesse McCartney- Right Where You Want Me להקת השבוע: Slipknot :] משהו טוב שקרה השבוע: מסיבת פורים בבצפר!11111111 שליטה :} משהו רע שקרה השבוע: נפרדתי מחבר שלי :/ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש ישרא בלוג שליטה!!!!1111 ביום ראשון כן? אז תבואו להגיד לי היי ^__^ ציטוט השבוע: "כולם למחות כפיים!" תלמיד יב' מב"ר ברגע מאוד משעשע בפורים. לינק/אתר השבוע: www.myspace.com יחי האימואיות? :/ אל תחשבו שכולם שם אימואים יש אנשים ממש נחמדים. סמיילי השבוע: :} סרט/סדרה/הספר השבוע: סרט- האלמנט החמישי סדרה- סקראבס ספר- אין. תמונת השבוע: בצד, תומאס מתחבר לחיות... :p סקסי. מה את שומעת עכשיו: את הצעקות של אמא. חג שמח!!!!11 :D

אההההההההההה! *___________*

הוא כ"כ חמווווווווווווווווווווד!!!! *__________________________* אמג הוא מושלם
אני רוצה לעשות אותו
(תואומס, כן? לא החתול.
)

Super Alonit

New member
אני תוהה איזה בחורות יצא לך לראות..

זו אחת התמונות שהזקן שלו הכי בולט... והוא פשוט אליל

זה בגלל הפאפי פייס../images/Emo3.gif

האמת שטאריה הרבה פעמים מצטלמת עם הבעה דומה.

The Cat Woman

New member
קודם כל- |סקילה בפעם השלישית|

דבר שני- הוא לא נראה שם כמו בחורה, הוא נראה כמו ג'וני דפ! וזה- לכל הדעות- הכי קרוב לשלמות!!!

blacknwhite

New member
../images/Emo99.gif

כן, הוא ללא ספק חמוד... אה, וגם החתול לא רע בכלל

נמ

שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע לא של נייטוויש: The Promise של ווית'ין נראה לי אלבום השבוע: אין להקת השבוע: ממ אולי ווית'ין משהו טוב שקרה השבוע: היה נחמד היום, פורים וזה משהו רע שקרה השבוע: >< משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגשים וזה! D: ציטוט השבוע: "באירלנד סתם כולם שיכורים ואף אחד לא זוכר שיש או"ם בכלל" (מיום שבת אבל לא עקרוני)
לינק/אתר השבוע: אין (הו, חידושים :]) סמיילי השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: אין תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו? Candles (live@Java Eiland) - WT חג שמח!

המ שכחתי

קראתי את ההודעה של שירה ונזכרתי בשביתה XD לא הייתי בבי"ס ראשון-שני ובשלישי הייתי רק 5 שעות מתוכן למדתי אחת (גם כן למדתי -_-") וביום חמישי התבטל מדעים בשעה שישית אז מתמטיקה הוחלף עם זה והלכתי מוקדם הביתה :] סוגשל חוסר לימודים וזה ^_^

למעלה