סופ"ש אלונה

Amir Noy

New member
סוף שבועעעע ../images/Emo9.gif #המון זמן שלא עניתי על זה../images/Emo13.gif#

שיר השבוע של נייט:אממ....קשה....אז ככה: The Pharoah Sails to Orion
Walking in the Air
Higher Than Hope
Stargazers
שיר השבוע לא של נייט: אמממממ....גם כמה: D'espairsRay - Dears D'espairsRay - Forbidden D'espairsRay - Screen D'espairsRay - BORN Gazette - Taion Leaves Eyes - Elegy System of a Down - Toxicity
אלבום השבוע:אממ.... D'espairsRay - [Coll:set] Nightwish - Oceanborn System of a down - Hypnotize Lostprophets - Liberation Transmission Bullet For My Valentine - The Poison
להקת השבוע:קצת מיותר XDDD...כל מה שמופיע למעלה
משהו טוב שקרה השבוע: חופש!!!!
משהו רע שקרה השבוע: הרבה
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להשיג כרטיסים בזול בהופעה של אוונסנס!
ציטוט השבוע: הלוואי וזכרתי את כל השיחות שלי עם טל
לינק השבוע: http://youtube.com/watch?v=2dhGBh0xFV0
אתר השבוע: MySpace
ספר השבוע: המסע אל קצה העולם/אדית פאטו
תמונת השבוע: X: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Nightwish - Higher Than Hope

Amir Noy

New member
כי פרעה יותר שולט ../images/Emo9.gif Pharoah../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

Super Alonit

New member
אתה כזה אימו חמוד:]../images/Emo23.gif

תגיד, איפה באמת משיגים כרטיסים לאוונסנס? אני רוצה ללכת.

יש כל מיני מבצעים של לזכות בחינם (מוואלה) או

מחירים מוזלים וכאלה, ויש 80 ש"ח הנחה עם 200 ומשהו כוכבים של ישראכארט, ויש גם משרדי כרטיסים חוץ מקסטל שמוכרים. פשוט חפשי... אני קניתי לפני שלושה חודשים כבר מלחץ שיגמר (אהא ראינו איך זה נגמר... ><) ואז עוד לא היו מבצעים וכאלה, רק זה של ישראכארט אז שילמתי 290 >< (קסטל לוקחים 10 ש"ח דמי טיפול :S)

Amir Noy

New member
את באמת מתכוונת ללכת? D:

אם כן....ואת רצינית להשיג כרטיסים עד יום שלישי.. אז זה מעולה D: יכולתי להשיג מידידה שלי 2 כרטיסים,לי ולידידה ב250...כי היא בסוף נוסעת לחו"ל... אבל היא בסוף מכרה במחיר מלא :( כרגע אני מחפש מישהו שיבוא איתי ב320 שקל :/

Amir Noy

New member
זה אומר כל כרטיס ב320 שקל XDDDDD

הצעה שלי... זה המון כסף... אם את באמת אוהב את הלהקה,ובאה לשמוע נטו את המוזיקה... את תהני מזה.. (כמובן...הדיסק החדש פחות טוב מ Fallen
) עומד לשיפוטך...

Super Alonit

New member
אבל המחיר ממש ירד.

ויש לי כוכבים של ישראכארט... אני מסוגלת להשיג במאתיים ומשהו... וגם אתה.

Amir Noy

New member
את יכולה לבדוק את זה מחר?

כי אם כן..זה מעולה.. אני בכל מקרה...אם מישהו יבוא איתי..אני מוכן לשלם 360 או 320..זה לא בעיה בשבילי על כדי כך.... אני רק מחפש אנשים שיבואו... עברתי בין חברים שלי ואף אחד לא רצה לבוא במחיר של 300 שקל.. אם תוכלי לברר על עיניין הכוכבים מחר,זה באמת יעזור לי ואני אוכל כנראה להגיד גם לחבר לבוא D:

Amir Noy

New member
מי הפורום הזה באמת בא? ../images/Emo9.gif

אם כן יבואו,זה יהיה כל כך נפלא

Super Alonit

New member
אני!

אטומיק בייגל: אני! עוד כמה אנשים: אני! (מצטערת, אני לא זוכרת מי עוד
)

למעלה