סופ"ש אלונה

אני:)

שיר השבוע של נייט:Sleepwalker שיר השבוע לא של נייט: Masterplan-Kind Hearted Ligth Blind Guardian-Fly Kamelot-Love you to death אלבום השבוע: Kamelot-Ghost Opera Blind Guardian-A Twist In The Myth להקת השבוע:קמלוט ובליינד. משהו טוב שקרה השבוע:הממ..96 במתכונת בספרות. משהו רע שקרה השבוע:סיימנו ביצפר לתמיד
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לעבור ת'מתכונת בספרות וכנס היובל של ביה"ס היסודי שלי
ציטוט השבוע:משהו שחייל של אבא שלי אמר לאחי,אבל זה ממש לא מתאים לפהXD לינק/אתר השבוע:אנערף סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר-ערפד הערפילים תמונת השבוע:אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Our Lady Peace-Superman's Dead שיהיה לכולם שבוע נפלא

en li shem 7

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייט: Phantom Of The Opera
שיר השבוע לא של נייט:יש הרבהP: 3Doors Down - So I Need You, when i'm gone placebo - pure morning, taste im man
radiohead - just, nice dream Spade - Lucky number 7-->טראנס
. אלבום השבוע:radiohead-the bends?
או..black market music-placebo להקת השבוע:mmm...kashe משהו טוב שקרה השבוע:הייתי בת"א והיה נחמדP:.. סיימתי בצפר?>.< אה, ועשיתי סנפלינג!
. סופר כיף
משהו רע שקרה השבוע:דווקא לא הרבה דברים
חוץ מדבר אחד שמתמשך ומתמשך ומתמשך...הוא לא נגמר
ו...הייתי בת"א וחיפשתי רחוב ואיזה זקן אחד כמעט הכריח אותי לעלות לאוטו שלו
. איכס זה היה מגעיל. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אממ..אני מצפה למוצ"ש. הופעה של מיספלאג
ציטוט השבוע:או. יש לי הפעם
I Love walking in the rain because no one knows i'm crying איזה משפט יפה
"אם יהיה לי ילדים מכוערים, אני ארביץ להם לאט לאט עד שהם ימותו."
וזה בטח לא יצחיק אפאחד
: לוי אומר/ת: הכי מצחיק אותי לוי אומר/ת: אלה שיוצאים מהארון בגיל 70 לוי אומר/ת: או משהו כזה לוי אומר/ת: כאילו לוי אומר/ת: הם לא באמת הומואים לוי אומר/ת: אבל לוי אומר/ת: בטח איזה אישה עשתה להם את המוות לוי אומר/ת: וכל החברים שלו הם גברים או משהו כזה לוי אומר/ת: אז בגיל 60+ כבר לא אכפת לך את מי את ... לוי על הסולן של פלסבו, בריאן.
"אני מאמין שהיופי שלך יכול לעבור גם לדפים ולאותיות שאת כותבת"..איזה קוקי:]
לינק/אתר השבוע:לודעת
סרט/סדרה/ספר השבוע:סיינלפד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
תמונת השבוע:נאן
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:When I'm Gone של 3 דורס דאון שבוע מעולה לכולם..

IN A BRAVE NEW WORLD

שיר השבוע של נייט:איכס שיר השבוע לא של נייט:מיידן בעיקר. אלבום השבוע:הכל של מיידן להקת השבוע:מממיייייידדןן משהו טוב שקרה השבוע:נגמר היסטוריה? קיבלתי משכורת? משהו רע שקרה השבוע:לומדים ללשון :p משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לגמור עם לשון? ולא קארין, לא כמו שנראה לך. ציטוט השבוע:"הוא כזה מכוער שאפילו אם הוא ירוץ לתוך קיר הוא יזוז." "וואי יש לי ניחוח של תחת של בבון" חבר שלי המלך :p לינק/אתר השבוע:אנערף? סרט/סדרה/ספר השבוע:עיתון שבת 10 שקל, עיתון חול 4.70 , זה מה שקורה שעובדים במכולת >< תמונת השבוע:אין לדעתי מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Iron Maiden - Brave New Worldd

הציטוט הראשון../images/Emo6.gif

איי,ומתי תפסיק להוציא אותי ילדה-חרמנית-עם-ראש-כחול-במיוחד?
כולם יודעים שהתכוונת למקצוע לשון,זה שלומדים בביצפר

תנסה את הראשון של מיידן

לפני שברוס הצטרף אליהם. יש לו ..."צבע" אחר...
מעבר לזה, Seventh Son of a Seventh Son הוא ענק,אולי הכי טוב שלהם ו X Factor הוא הכי גרוע שלהם, עם הסולן החדש והלא יוצלח.

יש לי דיסקוגרפיה...

וכן אני יודע, הכי טוב שלהם לדעתי הוא אולי אפילו Dance Of Death.

LadySilkworm

New member
תרגישי טוב ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של נייט: devil and the deep dark ocean שיר השבוע לא של נייט: כמה וכמה אלבום השבוע: אין :p להקת השבוע: נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: נמ טוב.. הדבר הראשון שעולה לי לראש הוא ה95 במתמטיקה שקיבלתי D: אוו וההורים שלי מרשים לי ללכת לקורס קיץ בצילום שעולה הרבה כסף משהו רע שקרה השבוע: נגמר אומנות+כמה דברים. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום, האמת.. ציטוט השבוע: אף פעם אין לי :{ לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: העולם המופלא
צילום כ"כ מדהים! אע!! הBBC שולטים :) תמונת השבוע: גם את זה אף פעם אין לי מה את/ה שומע/ת עכשיו?: נאדה

Beyond The Veil

New member
יייפייי.....?

שיר השבוע של נייט: ווישמאסטר
שיר השבוע לא של נייט: המווןןןן אלבום השבוע: כל מיני להקת השבוע:Something Corporate משהו טוב שקרה השבוע: אמממ סיימנו בי"ס (י"א סוף סוף!), הוצאתי כרטיס עבודה, קיבלתי ת.ז, מתכונת קלה בפיסיקה ועוד כל מיני דברים נחמדים^^ משהו רע שקרה השבוע: המממ היו כמה, זה לא לפה....אבל עבר!
ו...מתחיל הקיץ, ובקיץ העבודה תמיד הופכת לקשה פי 8 מאשר במשך השנה
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש יומולדת לעלומה!
ולהוציא איזה שיר משמיעה שאני רוצה כבר כמה ימים... האאא, ולסיים עם לשון לעד!! ציטוט השבוע: חברה שלי: "וואוו, ארומה האלה מעולים!!....במיוחד הסנדוויץ' לחם שלהם..." אני:" זה בא גם עם לחם בצד? יא גאונה!" היא:"אופס
" זה היה חזק
ובאותו יום, חברה אחרת עם ציטוט מטומטם גם *חברה אחרת נכנסה בה בטעות עם המרפק בחזה* היא:"תתקעי לי חזה בציצי, למה לא! אוי, אופס:|" היה משהו עם מילים נרדפות באותו יום
לינק/אתר השבוע: אממ יוטוב סרט/סדרה/ספר השבוע: הנעלמים של הרלן קובן ו.....מיקוד 2007 לשון של טובה זבידה
תמונת השבוע: חיחיחי מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Something Corporate-Fall

lacrimosa girl

New member
טובה זביידה!!../images/Emo6.gif

את יודעת שמגישים אותי על 82? D::: איזה חמוד המורה שלי, הוא שאל אותי כמה אני חושבת ואמרתי 70, והוא אמר לי שאני צריכה להיות יותר בטוחה בעצמי וכל הכבוד לי על ההשתפרות שלי [בתחילת השנה היו לי רק נכשלים
] והיה נורא חמודי שכזה :)

Beyond The Veil

New member
כההה, אישה חסרת חיים שמוציאה מיקוד בלשון!

דייי, איזה כיף לך!! כל השנה הייתי מעולה בלשון, קיבלתי 90+ אבל המגן מזה דפק אותי....ועההה:S ואת באמת צריכה להאמין בעצמך יותר, לא לזלזל בילדה מוכשרת שכמוך!
יש לך מורה חמוד

danduuu

New member
You Want To Make A Memory.......

שיר השבוע של נייט: אסטרל רומאנס. שיר השבוע לא של נייט: Rihanna-Breakin' Dishes סתמו
Bon Jovi-(You Want To) Make A Memory
Ana Johnson-We Are |נוסטלגיה| Ana Johnson-Don't Cry For Pain |כנ"ל| Gwen Stephani-4 In The Morning Bloodhound Gang-Foxtrot Uniform Charlie Kilo |נוסטלגיה|
Hilary Duff-Stranger Leaves' Eyes-The Thorn Cradle Of Filth and Liv Kristin-Nymphatomine אם רשמתי נכון בכלל חחח אלבום השבוע: אין להקת השבוע: לא יודעת כל מיני משהו טוב שקרה השבוע:טקס סיום, עליה לתורה של אחי, ספר מחזור. משהו רע שקרה השבוע: *טקס סיום
*יצאתי מבחיל ביותר בספר מחזור..כמו קרנף משולב עם היפופוטם עצבניים ביותר.
*חולה מתה כל השבוע *חזרות *סתם חרא לי משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה ביצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמ מחר נשף ואפטר פארטי
,שבת חתן של אחי, השבוע בגרות בספרות אז לעבור אותה ב"ה, ולא יודעת שיהיה טוב כבר. ציטוט השבוע: בחזרות XD זה היה ממש מצחיק באותו רגע של עייפות אחרי שהיינו מהבוקר עד הלילה בביצפר |לילי|: וואי! מישהו ראה את התיק שלי??? |בלחץ היסטרי| |אני|*בוהה בה ורואה שהתיק על הכתפיים שלה* |לילי|:*נשפכת מצחוק* אה הוא עליי
לינק/אתר השבוע: אנערף..בקושי הייתי במחשב השבוע סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-היום אני רואה את "יצאת גבר" במחשב אז נראה לי שזה הסרט השבועי שלי
סדרה-גיבורים!!!מאדר פאקרררר!!!
ומגרש ביתי!!!!!!!!!!!!!!!
ספר-למה נראה לכם שהיה לי זמן לקרוא ספר בכלל חחח? תמונת השבוע:אין לי כוח, אולי יותר מאוחר מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלוווווווווווווום

למעלה