סופ"ש קסוםאלונה

Super Alonit

New member
אני מזה לא מבינה את הפואנטה. :|

במקום ללכת ולכתוב בפורום שפגעתי בך ושיט כזה, אפשר לבוא לדבר איתי. למרות ש... נו, מצאת לך זמן... אפשר לחכות שאני אסיים לשבת שבעה ואז לבוא ולהטיח בפניי שאני לא בסדר ושאת מנתקת קשר איתי. הו וול, לא שאני מבינה למה זה, אבל אם זה כל כך נורא שאפילו לא טרחת לברר איתי למה ומה ופשוט ניתקת קשר, אז כנראה יש לך את הסיבות שלך.

The Dew

New member
דבר ראשון,

מי אמר בכלל שדיברתי עלייך? :O את הבסט פרינד היחידה שלי?
דבר שני, התקשרתי אלייך לפחות 4 פעמים ואפילו לא טרחת לחזור אליי, ככה שגם אם היה מדובר עלייך - מה רצית שאני אעשה בדיוק? ודבר שלישי, תרגישי טוב מותק
כבר אמרתי לך בהודעה שהשארתי לך (!) ואני אומרת לך גם עכשיו שאני פה אם את צריכה לדבר...

The Dew

New member
האמת שהתמונה לא חדשהP: וסיילם מעולים!

בעיקר בהופעות חיות, אבל גם על דיסק יש להם יציאות טובות. :)

Amir Noy

New member
אממ..לא P:

אבל אני מתחרפן שאני רואה פירסים בלשון ^^ (אצל בנות כמובן
)

../images/Emo192.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Passion and the Opera שיר השבוע לא של נייטוויש:Edguy - Nailed To The Wheel אלבום השבוע:Oceanborn להקת השבוע:קמלוט משהו טוב שקרה השבוע:עברתי את המתכונת בספרות משהו רע שקרה השבוע:ספרות הרסה לי את החיים משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים אזרחות לעד!! ציטוט השבוע: הירשל:"הכל בא במכאוב"
לינק/אתר השבוע:אין סרט/סדרה/ספר השבוע:אין תמונת השבוע:אין לי כוח מה את/ה שומע/ת עכשיו?:epica - cry for the moon סופ"ש קסום לכולם

נכון...

זאת היצירה היחידה שבאמת היה נחמד ללמוד אותה... רק חבל שהמורה שלי לא לימדה אותה והייתי צריכה ללמוד אותה לבד... נורבגים

danduuu

New member
הירשל באמת הומו!!!!! מה הקטע שלו?

אם אתה רוצה את בלומה שים זין על אמא שלך ולך תהיה עם בלומה! במקום זה הוא שם נעל על הראש ומתנהג כמו תרנגול! מאוד בוגר! סתם נו נדפקתי בגלל המבחן *המאוד* מתיש וארוך היום

Beyond The Veil

New member
הנה, תגובה! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Beauty and the Beast שיר השבוע לא של נייטוויש: Breathe No More של Evanescence כי אני לא מפסיקה לנגן אותו, ממש כיף לנגן אותו!
אלבום השבוע: ממממ לאדעת להקת השבוע: חחחח גם לאדעת משהו טוב שקרה השבוע: אממממ הבגרות בתקשורת הייתה לי ממש קלה! ועבר המגן בהסטוריה
, וגם יש חופש למרות שאין שום מבחן בקרוב! משהו רע שקרה השבוע: התקופת בגרויות הזאת ממש קשה, אני לא רגילה לזה! משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ מגן בלשון ובגרות בהסטוריה?
ציטוט השבוע: "להיות ישראלי לזה לצפות בערוץ הקניות ולא להבין איך במשך 20 דקות הם מדברים על נפלאותיה של....מגבת מטבח." לינק/אתר השבוע: מממ כמעט ולא הייתי על המחשב, אז שומדבר מיוחד סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר תקשורת? חחחחח תמונת השבוע: חחחחח לאדעת אצל מי ראיתי את זה, אבל זה פשוט חזקקק מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Dance With The Devil של Breaking Benjamin......סתמו, זה טוב

Beyond The Veil

New member
../images/Emo45.gif אכן כן

וכן אלונה, יודעת
אבלאבל צריך לזכור שחזרתי לנגן רק לפני שבועיים ככה, ולא ניגנתי מכתה ו' אז...אני גרועה
אשכרה לקח לי חצי שעה ללמוד לנגן את השיר! זה המון זמן!! *מאוכזבת מעצמי קלות* אבל לא נורא, אני אחזור לעצמי ויהיה בסיידר
עלומה, יש לך אולי עוד דברים מעניינים לתת לי לנסות לנגן? אבל שירים וזה, לא קלאסי כי נמאס לי כבר
ו...ו....שירים יפים! אני אשמח אם למישהו פה יש רעיונות...תודה לכם אניוואי!^^

Beyond The Veil

New member
לאלאלא, אין מצב...כבר ציינתי שאני גרועה?../images/Emo3.gif

ולא, הוצאתי משמיעה...שונאת לנגן לפי תווים וכאלה, כל שיר שאני שומעת אני מוציאה משמיעה...רק יצירות קלאסיות אני מנגנת מתווים....למה?

למעלה