סופ"ש קסוםאלונה

../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אלונה,מקווה שאת ואמא שלך תרגישו טוב
אם את צריכה לדבר אני פה.

:( *חיבוק*

את יודעת שאת תמיד יכולה לדבר איתי אם את צריכה, אני פה תמיד *חיבוק* רק תרימי טלפון, או שלחי הודעה

אוי בובה שלי../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

תרגישי טוב מותק, אני מקווה שהכול יהיה בסדר, וגם אני תמיד פה אם את רוצה לדבר עם מישהו
שלא תדעי עוד צער

blacknwhite

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אוי, מתוקה, אני ממש מצטערת לשמוע
אני יודעת שזה ממש קשה לאבד מישהו קרוב. אני ממש מצטערת שלא אמרתי לך כלום כל קודם, כל היום תפוז נתקע לי, והמסנג'ר לא עובד.. ו.. ו... הייתי רוצה שתדעי שאני תמיד פה בשבילך (למרות שזה לא נראה שחסרים לך אנשים את יכולה לסמוך עליהם, אני רק רוצה שתדעי שאת תמיד יכולה לדבר איתי, או סתם לבוא לבקש חיבוק) ואני שולחת לך אלפי חיבוקים מפה
אוהבת אותך

Beyond The Veil

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gifאלונה בייב...

אלף חיבוקים ונשיקות, כולם פה בשבילך ואת מוזמנת לדבר איתי אם את צריכה, שלא תדעו עוד צער ותרגישו טוב!

אזירפאל

New member
אני ממש מצטער ../images/Emo201.gif

מכיר לצערי מה זה לאבד מישהו כל כך קרוב, תהיי חזקה.

mary06

New member
אוה בייב (חיבוק )

אני מהפלא אז אין סמיילי אבל שולחת הרבה חיבוקים..שלא תדעו עוד צער ושהאושר יחזור לחייכם מהר (עוד חיבוק). באמת מצטערת בשבילכם, ומצטרפת אל השאר אם את צריכה מישהו לדבר איתו.

../images/Emo201.gif

רואה ס"א, אני שוב מקדישה לך את ההודעה החודשית שלי
אוהבת אותך המון. ניפגש.

Super Alonit

New member
תודה כולם!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני אוהבת אתכם המון ותודה על התמיכה! ~מלאנתלפים חיבוקים~ (היי, זה כמו שירשור התפקדות כזה...
)

danduuu

New member
קשקבלל בסופר קשקבללל

שיר השבוע של נייטוויש: GLS שיר השבוע לא של נייטוויש: Avantasia-Into The Unknown Within Temptation-The Cross (Acoustic) Kamelot-The Haunting(Somewhere In Time) Lacuna Coil-Stars Lacuna Coil-Falling Again Lacuna Coil-To Myself I Turned Leaves' Eyes-Elegy Rihanna-Umbrella יש בעיות?
אלבום השבוע: המ לא'דעת להקת השבוע: לאקונה, ווית'ין וקמלוט משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכרת כבר חח אמ ההקלטות, המגן בספרות היום שהלך די טוב
משהו רע שקרה השבוע: בגרות, חזרות כל היום וכל מיני אחרים.. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים עם אזרחות!!!!! ההצגה של תיאטרון
ציטוט השבוע: חברה שלי מספרת מה שחברה שלה אמרה:"אני אוהבת ירקות ירוקים..מלפפון, עגבנייה"
ונזכרנו אתמול בשיעורי לשון בכיתה י' שאיזה חברה שלי הייתה מפריעה בשיעור למורה אז היא אמרה לה "צאי בחוץ!!!" אז היא "רגע המורה נרדמה לי הרגל!!!" והיא הכי פאקצה בעולם עם קול צווחני כזה וזה ממש מצחיק כשהיא אומרת את זה או משהו אחר-המורה:"צאי מהכיתה" והיא: "רגע נתקע לי המסטיק בשיער!!!11" XDDD לינק/אתר השבוע: ג'ארד-לטו.אורג כ"כ
סרט/סדרה/ספר השבוע: גיבורים!!!!!!!!!!!!!!!!11111 פאקינג שיט!!! אחד הפרקים הכי ענקיים שראיתי#$^#$^#$% אני לא מאמינה שניית'ן זה אבא של קלייר!! חצי שעה ישבתי מול המסך עם פה פתוח XDDDD וגם מגרש ביתי#$^##$ מה לעזעזאל ברוק וניית'ן קשורים אחד לשני מה????
תמונת השבוע:לא ידעתי מה עוד לשים חוץ ממנו
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:טלוויזיה

dralan

New member
לא שמעת על ספוילרים??? /tapuzforum/images/emo46.gif

וגיבורים /tapuzforum/images/emo99.gif

dralan

New member
קיבלתי את כל הפרקים השבוע

בדיוק סיימתי את פרק 3 עכשיו (טוב שלא נסחפו XD)

en li shem 7

New member
../images/Emo58.gifאין לך אלוהיםXD

יששש!!!!~! סוף סוף מישהו מסכים איתי!!!!! אני אוהבת אותך!!!!
אמבלרה של ריאנה!!!
אני אוהבת את השיר הזה!!! וכולם יורדים עלי
גם דבורה!!! נכון שהיא אומרת under my umberlla ala ala aaaa זה יפה??! יש!!
!
אה, וזה שיר טוב גם! Lacuna Coil-Stars

danduuu

New member
זה שיר מדהים ומעולה!!!!

ונכון זה קטע מגניב כזה
יש לה בכלל קול יפה והיא ממש יפה
אין לי בעיה איתה בכלל, ולמי שיש שידחוף את זה לתחת
יש לשיר קצב ממש טוב האמת, ובכלל לא היפ הופ יותר מדי. גם אתמול ראיתי הופעה [מצויינת] שלה אצל ג'יי לנו עם השיר הזה, והיא עם מתופף,באסיסט,קלידן וגיטריסט. ואני חשבתי שזה ביטים מוכנים כאלו, אז אם זה ככה יש לי יותר הערכה אליה :] ואני גם אוהבת אותך
חפרתי על זה

למעלה