סופ"ש קסוםאלונה

lacrimosa girl

New member
...

למרות שלהוציא משמיעה זה
ללמוד לנגן מתווים זה מה-זה חשוב :X אוה, ואם את חזרת לנגן ורוצה לחזק את יד שמאל- אז give unto me של אוו מעולה לזה. :) ואני דורשת הקלטה.

Beyond The Veil

New member
אמממ

רגע, אני רק רוצה להבין למה התכוונת...חשוב ללמוד מתווים בשביל שלא יהיו טעויות או שחשוב ללמוד לנגן מתווים בשביל לדעת תווים? כי אני קוראת תווים מעולה, אני מנגנת קלאסי מכתה א' בערך
ניגנתי עם כינור 6 שנים, הייתי חייבת לדעת תווים, וגם בקונסרבטוריון בוחנים על זה וזה..יצאתי עם 100 מתאוריה כי זה פשוט כ"כ קל 0_O אווו, אווו, תודה על השיר! אני אעבוד על זה, אני לא מכירה אותו אפילו ^^ ואני לא מקליטה במצבי, אין סיכוי

lacrimosa girl

New member
|סוגדת|

כיכינכינוכינור%#@$^%$&#&#%^
|ריר| לנגן ישירות מתווים- לראות תווים וישר לדעת לנגן אותם- זאת מיומנות ממש חשובה, אבל אם יש לך את זה נצלי את שמיעתך המעולה ונגני בכיף :) ואני אסגוד לך לנצח אם תקליטי את עצמך, בפסנתר או בכינור או מה שלא יהיה

Beyond The Veil

New member
../images/Emo6.gif חלילה, אל תסגדי לי, אין סיבה ../images/Emo6.gif

ו...ו...אני לא אנגן על כינור עכשיו כי לא נגעתי בו משהו כמו שנתיים ואני בטח אחרוק ואצפצף כמו לאדעת מה
ואין לי פסנתר בהישג יד, רק קלידים שנשמעים חרא בטירוף אז...אין סיכוי
ומאז שאני זוכרת את עצמי עבדתי עם תווים כי למי יש כח להוציא קלאסי משמיעה, אבל כרגע לא בא לי לחזור לקלאסי אז אני מנצלת את השמיעה והפיתוח שעשיתי

Liquid Dreams

New member
עוד שבוע עבר...

הזמן עובר כל כך מהר וזה מפחיד אותי.. שיר השבוע של נייטוויש: אווה, דד בויס פואם שיר השבוע לא של נייטוויש: Who Knew- Pink, כל מיני של כריסטינה אגילרה[אני לא זוכרת שמות] אלבום השבוע: Back to Basics של כריסטינהX: להקת השבוע: נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: אפיתי שתי עוגות!D: כפרעליהן ועל המורה לאמנות שאמרה לי לאפותXP משהו רע שקרה השבוע: המחשב שלי די מושבת כל השבוע, הוא כזה טיפש;[ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שהמחשב שלי יקום לתחיהD: ציטוט השבוע: *ילד מהכיתה שלי מצייר משולש מתרגיל בגיאומטריה על הלוח* *אומר למורה* "תעשי את, אני לא יכולה, she is not good". כנראה שצריך להיות שם כדי שזה יהיה מצחיק
*אותו ילד באמצע שיעור היסטוריה* *הטלפון שלו מצלצל והוא נבהל* "אוי וויזמיר!" [שוב, הייתם צריכים להיות שם
] בכלל לילד הזה היו הרבה יציאות מצחיקים השבועXP אני לא זוכרת את כולם. לינק/אתר השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: ספרים: במרחק נגיעה, מארלי ואני תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Cranberries- Linger

danduuu

New member
לינגר../images/Emo99.gifאיזה שיר יפה../images/Emo23.gif

והזמן עובר יותר מדי מהר

Liquid Dreams

New member
כן שיר ממש מקסים../images/Emo9.gif

[מה אני מדברת, אני סתם במחשב של אימא ויש לה שם שירים שאני לא מכירהXD]

Super Alonit

New member
../images/Emo7.gif

שיר השבוע של נייטוויש: - שיר השבוע לא של נייטוויש: Evergrey- The Essence of Conviction אלבום השבוע: - להקת השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי כמה אנשים נורא אכפתיים גם פה בפורום וגם חברים שלי שתמכו בי... חבל פשוט שאלה הנסיבות...
משהו רע שקרה השבוע: סבא נפטר.
ואמא הרוסה... אני ממש דואגת לה.
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מתכונת בספרות, תסתיים השבעה ונעלה לקבר.
ציטוט השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: - תמונת השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו?: -

Itay Simons

New member
../images/Emo24.gif

כבר אמרתי לך במסנג'ר שאני תמיד פה בשבילך, נכון?
עברתי אותו דבר לאחרונה ואולי אני אוכל לעזור...
איילאביו בייב!

Liquid Dreams

New member
הו אלוניתי../images/Emo24.gif

דיברתי איתך קצת על זה... אם רק תרצי, אני תמיד פה:]

danduuu

New member
בובה שלי../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

לא יוצא לי לדבר איתך כמעט
אבל שתדעי שאני פה בכל מצב ואני אוהבת אותך המון
אם הייתי יכולה לנסוע עכשיו אלייך..הייתי נוסעת ונותנת לך את החיבוק הכי גדול שיש*חיבוקמוחץ*

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo201.gif/tapuzforum/images/emo24.gif

שלא תדעו עוד צער. גם אני עברתי את זה לפני כמה שנים אם את צריכה לדבר /tapuzforum/images/emo201.gif

The Dew

New member
../images/Emo201.gif

הלוואי והייתי מוצאת את המילים לעודד.. אני יודעת כמה זה קשה, תרגישי טוב, אני פה לכל דבר...

lacrimosa girl

New member
../images/Emo201.gif

אוי אלונה...
סבא שלי מאוד מאוד חולה כבר הרבה זמן...הוא בדיוק השבוע יצא מתל השומר אחרי חודשיים שהוא היה שם והוא מרגיש כל כך הרבה יותר טוב והלוואי שהייתי יכולה לתת לך טיפה מהאושר שהרגשתי אז

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

אני מבינה מה את מרגישה... גם לי זה קרה בראש השנה.. אם את צריכה לדבר אני פה...

en li shem 7

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני משתתפת בצערך.. שלא תדעי עוד צער. ואם את צריכה לדבר..אני פה.

Itay Simons

New member
ואגב,

תמיד בנסיבות לא נעימות את תגלי מי החברים האמיתיים שלך. ככה זה בחיים...

למעלה