סופ"ש קסוםאלונה

פעם ראשונה

שיר השבוע של נייטוויש:bless the child שיר השבוע לא של נייטוויש:Accidentally in Love אלבום השבוע:Century Child להקת השבוע:Counting Crows משהו טוב שקרה השבוע:לא זוכר כולכך משהו רע שקרה השבוע:כנ'ל משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שיעבור בשלום :) ציטוט השבוע:אין לינק/אתר השבוע:אין סרט/סדרה/ספר השבוע:"הלקוח" תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:bless the child

jackmo

New member
אנוכי

שיר השבוע של נייטוויש: אממ.. אובר דה הילס שיר השבוע לא של נייטוויש: All is full of love - bjork אלבום השבוע: אוונסנס- פולן להקת השבוע: ת'ריון משהו טוב שקרה השבוע: אכלתי טרליון טונות של שוקולד וירדתי שלוש קילו (בלי להתחשב בעובדה שלא הפסקתי לעשות כושר) משהו רע שקרה השבוע: לא התאמנתי מספיק על הכינור משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ללמוד את היצירות החדשות בכינור ציטוט השבוע: אמא על חברה שלי: "שלא תעיז להביא יותר את הקורבה(זונה ברוסית) שלך לבית שלי" לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר- האמן ומרגריטה... קלאסיקה רוסית מעולה וממולצת ביותר! תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: ליטיום- אוונסנס

mary06

New member
הסופש עוד לא נגמר :)

שיר השבוע של נייטוויש: ממ לא שמעתי 0: שיר השבוע לא של נייטוויש: masterplan-into the light (כאילו לא בילבלתי לכם עליו מספיק..) aic- head creeps, nutshell edguy-sacrifice אלבום השבוע:masterplan (סלף טייטלד) להקת השבוע:מאסטר נו משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם הפרוייקט :) ממ באולינג אתמול היה מגניב, אוה סיימתי עם תנך עד סוף חיי..ממ מי זוכר כבר. משהו רע שקרה השבוע: לא חושבת שהיה :) משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: 18 ציטוט השבוע: עזבו ציטוט..בואו אספר לכם על חלום שהיה לי..הכרטיסים של נייט עלו 600 שח וקניתי מזוייף שכתוב בכתב יד!! חחח הפחדים הכי עמוקים מתגלים בחלומות
לינק/אתר השבוע: תפוז..יוטיוב (נאמי סקיד רואו בהופעה וסבסטיאן מוריד חולצה..אבל השיער שלו יותר מגניב) טוב תראו בעצמכם http://youtube.com/watch?v=zrZj7Gcp7lk
סרט/סדרה/ספר השבוע: מגרש ביתי זה שיט!! דיי נמאס לי מהטוויסטים המחרפנים שלהם..לא יכול להיות פרק אחד שהכל נעים ויפה אצלם?! ומחשבות פליליות גאוני כרגיל.. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את הסרטון של סקידי מלמעלה :) שבוע טוב לכם, בהצלחה לכולם בבגרויות, מתכונות ושאר :)

החלום גאוניXD

החלומות שלי בזמן האחרון הם קצת יותר גיקיים... בבוקר של הבגרות בתנ"ך חלמתי שאני מתעוררת 10 דקות אחרי שהיא מסתיימת ואז המחנכת שלי (יצור הסיוטים של כל הבצפר) מתקשרת אליי וצורחת עליי בטלפון שכל המאמצים שלה לגרום לי ללמוד כשלו בגללי P: והיה לי עוד חלום-סיוט של בצפר - שנכשלתי במתכונת בפיזיקה שהיא עוד שבועיים): לפחות אני מתנחמת שבמהלך היום הלימודים לא ממש מטרידים אותי אלא רק בלילה...

tbents

New member
../images/Emo4.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Over the hills.. שיר השבוע לא של נייטוויש: Them bones-AIC מהסיבה הפשוטה..זה הצלצול שלי בפלא' החדש..חחחחח אלבום השבוע: SC
אני רוצה אותו כבר בידיים.... להקת השבוע: דרים
משהו טוב שקרה השבוע: כלום..): משהו רע שקרה השבוע: שני חברים שלי [שהם חברים בעצמם בכתה] רבו בגללי..אוף
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אמות. ציטוט השבוע: ""אנורקסי זה לא סקסי לה לה לה לה בסוף מתים.." [במנגינה של כריסמס..] " חברה שלי XDDDD או עוד משו..חברה שלי [אותה אחת^] החליטה לאמץ את אדי וסטיבן טיילר שיהיו ההורים *סלבס* שלה, ואז היא שאלה אותי- * אומר/ת: אז מי שלך? פרינסס בנץ אומר/ת: מי שלי מה? * אומר/ת: הורים סלבס.. פרינסס בנץ אומר/ת: ההורים שלי מספיק סלבס..מורים בישראל :) לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: Good omens-אחד ה-----ספרים! טרי פראצ'ט וניל גאימן תמונת השבוע: כמה עצוב...
גם אני רוצה.. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את המאוורר...

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: כלמיני שיר השבוע לא של נייטוויש: Sentenced - You Are The One Sentenced - Despair-Ridden Hearts Within Temptation - Stand My Ground Orphaned Land - Maboo אלבום השבוע: The Cold White Light של סנטנסד להקת השבוע: סנטנסד משהו טוב שקרה השבוע: בגרויות שהלכו טוב משהו רע שקרה השבוע: נכשלתי בטסט :p משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: אין לי כוח לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: אין / CSI והירוס / "Siege of Darkness" תמונת השבוע:אןי מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום

chyio

New member
../images/Emo34.gif

שיר השבוע של נייטוויש: beauty and the beast שיר השבוע לא של נייטוויש: אין. אשכרה שמעתי אותם כלללללללללללל השבוע>< אלבום השבוע: הממ AFF להקת השבוע: נייטוויש P: משהו טוב שקרה השבוע: לא קרה ממש משהו רע שקרה השבוע: כנ"ל משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיעבור מהר
ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: נייטוויש.קום P: סרט/סדרה/ספר השבוע: עמוק באדמה תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: רומנטיסייד

chyio

New member
אני ילדה מיוסר עוד מילדותי

אל תאשימי את תואומס ס:

למעלה