סופ"ש קסוםאלונה

en li shem 7

New member
XDאני לא כלכך מתה עליה../images/Emo9.gif

ויש לה קול טובטובטוב. אבל לטאריה יותר
.

ש נ י1

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע לא של נייטוויש: Lost Horison - Pure Sonata Arctica - Caleb אלבום השבוע: אין להקת השבוע: הרבה משהו טוב שקרה השבוע: שהווא עבר בהצלחה ואני עדיין חיה
משהו רע שקרה השבוע: בגרות מבאסת ביותר משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה יותר טוב ציטוט השבוע: -- לינק/אתר השבוע: ... סרט/סדרה/ספר השבוע: פמלי גאי חזרווו!!! תמונת השבוע: -- מה את/ה שומע/ת עכשיו? Bach - Air on G Strings

Girl In The Box

New member
אני..

שיר השבוע של נייטוויש:wishmaster,sleepwalker שיר השבוע לא של נייטוויש: Jeff Buckley-Grace Doors-Break On Through Iron Maiden-The Evil That Men Do Ocean Land-Orphaned Land Doors-Wild Child Solitary Ground-Epica אלבום השבוע:Doors-The Doors להקת השבוע:נייוטוויש והדורס משהו טוב שקרה השבוע:חופש כל השבוע,יומהולדת, משהו רע שקרה השבוע:אני לא מוצאת עבודה לחופש:/ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:בגרות בהיסטוריה ציטוט השבוע:אין לינק/אתר השבוע:תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:מגרש ביתי תמונת השבוע:אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?:no woman no cry-bob marley

lacrimosa girl

New member
../images/Emo107.gif

שיר השבוע של נייטוויש:
נייטוויש, וונדרלאסט, נייטקווסט שיר השבוע לא של נייטוויש:
בלק אינפניטי, כונסיין טו אובליוויון אפיקה אלבום השבוע:
קארמקוד של לאקונה להקת השבוע:
כל הנ"ל ואוורגריי משהו טוב שקרה השבוע:
אלונה חזרה לפורום D: משהו רע שקרה השבוע:
המתכונת ההיא בהיסט, אבל תבכלס היה שבוע טוב ומהירררר משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
כלום ציטוט השבוע:
מלחמת פסיפלורות שכבתית. ד|אובה: |-מביא לי את המשקפי שמש שלו- רחי את זה, אולי לא אחזור. -יורד לשדה הקרב-.
לינק/אתר השבוע:
אין סרט/סדרה/ספר השבוע:
המובילים!
סדרה כזאת מפגרת ומצחיקה תמונת השבוע:
--> אני והיפה שלי :) יצאתי ממש ג'ינג'ית. אני חושבת שאני אעשה חינה D: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:
ארתור!! :)

lacrimosa girl

New member
לא באמת ../images/Emo6.gif

אחת התמונות היחידות הטובות שלי, ואני נראי כמו דובי
והנה עוד תמונה של היפה שלי --> נלוש
זה הפך להיות הדסקטופ

Liquid Dreams

New member
איזה כלב פוצי!!!!!!11

זה כלב או כלבה? אם כלבה אז תניחי שכתוב איזו כלבה פוצי

Liquid Dreams

New member
תספרו אותה, בטח נורא חם לה...

אנחנו מספרים את הכלבה שלנו כל קיץ וזה כל כך מצחיק כשהראש עם פרווה סבוכה וכל הגוף קצוץ כמו לברדורXD

lacrimosa girl

New member
אני לא רוצה לעשות את זה ;;

היא כל כך יפה ;; כבר הורדתי לה מלא פרווה מהבטן והזנב כי היא היתה מלאה קוצים ;; והיא מתלכלכת בבוץ כל הזמן כי היא שוכבת בין העצים בצל ;; אבל לא נראה לי שחם לה מדי, היא לא כמו מיקי שהיתה שחורה ועוד בחורף במרץ היא היתה מתשפת נורא. נלוש שלי כבר רגילה ו[שש, לא לספר לאבא אמא
] אני מכניסה אותה לפעמים בלילות ובצהרים החמים בקץ

Super Alonit

New member
איזה קוקית!../images/Emo99.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

פוציייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111
:]

Liquid Dreams

New member
מה? היא לא גרה בבית?

אבלאבלאבל איך אפשר?;;;;; סטפי תמיד בבית! וגם סטפי יפה נורא עם הפרווה והכל והיא לא הראתה ממש סימנים של "אני מתעלפת עוד רגע" אבל תמיד כשהיא מסופרת היא הרבה יותר קופצנית ואנרגטית, והיא גם מצחיקה^__^ [ותתעלמי מהעובדה שהיא ממש שטיחה, היא לא יודעת לנבוח אפילו
]

lacrimosa girl

New member
לא היא לא בבית ;;

אמא לא מרשה, שערות ;; וגם נלה שלי היא שטיח שחבל על הזמן
יש לי מלא חתולים בגינה ותמיד כשאני מביאה לה אוכל הם באים והיא לא נובחת עליהם עד שאני נובחת
[אלא אם כן זה איזשהו נתח יפה של בשר, הקרניבורית המתוקה שלי D:]

Liquid Dreams

New member
XDD

יש לך מושג כמה שערות יש לנו בבית? אין דבר בבית שאין בו שערות. אני פותחת את הסנדוויצ'ים כל יום בבי"ס כדי לנקות משם קודם שערות
אני מסתובבת עם בגדים מלאים בשערות כי אני יודעת שגם אם אני אנקה אני אתמלא בהן שוב אחרי דקה. זה פשוט כיף אחרי כמה זמן... מרגישים שהיא נמצאת בכל מקום בבית

ש נ י1

New member
תמונה יפה../images/Emo13.gif

גם לי יש גולדניתדומה לשלך! הם כאלה מושלמים
לדעתי צריך להיות לנו ראש ממשלה גולדן רטריבר ואז יהיה פה טוב יותר

למעלה