סופ"ש קסוםאלונה

lacrimosa girl

New member
תכלס ../images/Emo6.gif

יווו כשהייתי קטנה הייתי רואה טלוויזיה חינוכית ולפעמים במקום החדר של חני היה משהו כזה שקראו לו "מדינת הכלבים" או משהו בסגנון והכי אהבתי את זה בעולם
ותמיד חיכיתי לחופשים שאז היו שמים את זה...אוהוהוהוהוהו |נוסטלגיה|

ש נ י1

New member
חבל שלא הכרתי את זה באותה תקופה..

אבל אני זוכרת את התוכנית הזו עם הכלבה ממושה בערוץ הילדים, איך מתתי על זה!

Super Alonit

New member
ארתור../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אוי איזה כלב פוציייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 ואיזו עלומה קוקיתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!111 תאווה לעיניים, כמעט כמו עוגה.

Beyond The Veil

New member
יהה ../images/Emo45.gif גם שלי../images/Emo3.gif

ואכן, אני מסכימה! כלבההההה
אני מתה על כלבים...אני גם רוצה אחד

סופ"ש:)

שיר השבוע של נייטוויש:Beauty And The Beast שיר השבוע לא של נייטוויש:Kamelot-Lost&Damned אלבום השבוע:Kamelot-Epica להקת השבוע:נחשו..
משהו טוב שקרה השבוע:קניתי עדשות(והספקתי כבר לקרוע אחת מהן
),חזרות מצחיקות ביותר ועוד הרבה דברים... משהו רע שקרה השבוע:שבוע לחוץ ומעצבן>< משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:טקסיום
ציטוט השבוע:"וואלה אתה חמוד,אתה!באמא שלי,הייתי עושה לך בייביסיטר אם לא היית נושך לי את כל הכריות בבית". לינק/אתר השבוע:אנערף סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-מלחמת הבקיע:קוסם שוליה תמונת השבוע:אין
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:כלום..שקט..דממה:) שיהיה לכולם שבוע נפלא:)

danduuu

New member
רארר העדשות האלו זה דבר מציק%$^#^

למה צריך להיות חצי עיוורים?
ואנחנו נזק שלא יכולות להשתמש בעדשות XD והציטוט
אני מפחדת לדעת מי אמר אותו XD

באמת למה?../images/Emo7.gif

לא דנה,את לא נזק.אני כן.יש לי "כישרון" להרוס כל דבר שאני נוגעת בו.זה ממש מפחיד.אני סכנה לסביבה>< חחח הציטוט זה מתוך התמונה שבה אני משתתפת בטקס.את התמונה(והציטוט שהוא חלק ממנה) כתב ילד מהכיתה שלי,והתמונה הזו היא אחד הדברים הכי מצחיקים שיש!

en li shem 7

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש:ever dream הקסומי!
שיר השבוע לא של נייטוויש:איגי וקסמן-אין לי מה לומר לך אלבום השבוע:- להקת השבוע:נייטוויש
משהו טוב שקרה השבוע:אממממ...קניתי אוזניות!!!:D:D:D (סמיילי מחייך של המסנג'ר.) והייתי בשבוע הספר מוקדם. שזה דיי נדיר...ספרים
משהו רע שקרה השבוע:יותר מדי דברים-.- משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מהשבוע הזה אני אצפה לשבוע הבא, סיום לימודים!
ציטוט השבוע:אמממ..- לינק/אתר השבוע:נכון שהוא נראה טוב? סרט/סדרה/ספר השבוע:- תמונת השבוע:> מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Pink Floyd - The Great Gig In The Sky שבוע טוף

lacrimosa girl

New member
הו, מדהים.

רק לדעתי חסר לו טראגוס, את חושבת שיצור מתון כמוהו יסכים לעשות אחד?

LadySilkworm

New member
סופ"ש.

בעיקרון אין לי ממש עכשיו מצב רוח אבל אני אענה בכל זאת. שיר השבוע של נייטוויש: the siren שיר השבוע לא של נייטוויש: הרבה :p אלבום השבוע: אין.. להקת השבוע: נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: תהיו גאים בי: 88 במתמטיקה[ציון שני הכי טוב בכיתה] 88 וחצי[|:] בעבודה באומנות ביקורת טובה על העבודה המעשית שלי באומנות עמדתי על שלי השבוע והצלחתי בזה וזהו..בעיקרון. משהו רע שקרה השבוע: משהו לא נעים אתמול שאמא שלי עשתה. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום. ציטוט השבוע: . לינק/אתר השבוע: דיוואנט ארט. סרט/סדרה/ספר השבוע: מלקולם באמצע וכו' תמונת השבוע: . מה את/ה שומע/ת עכשיו? .

שירה,

קודם כל,אני שמחה לשמוע על העבודה והביקורת הטובה,ועל המבחן במתמטיקה,ומאוד מאוד גאה בך!
שנית,דברי איתי.אני מתגעגעת

למעלה